Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

Mene pa zanima ali je imela katera bolnisko po iui celotno nosečnost? In kako je bilo z izhodi.

V primeru da imas v sluzbi fizicno delo ki je hkrati se stresno ti odobrijo bolnisko z izhodi? Ali ste morale biti celotno nosecnost potem doma? Res ni ne predstavljam. Zivim v bloku. Zmesa se mi da ne smem do starsev ki zivijo na dezeli. Glede kontrol pa so na firmi res strogi in redni.

Lp

Kako pa je z stop inekcijami..ali te narocijo da ti jo dajo oni ali jih dobis za domov?

Odgovor na objavo uporabnika
miny2, 04.10.2024 ob 14:22

Kako pa je z stop inekcijami..ali te narocijo da ti jo dajo oni ali jih dobis za domov?

V MB ti dajo za domov in ti povejo ob kateri uri se moraš špiknit ?…. in to z ljubeznijo, veseljem….

Kako pa se spiknes? V trebuh? Nikoli se si nisem dajala inekcij in me skrbi ali lahko kaj zafrknes?

@miny2 v trebuh ja, vam bodo na kliniki vse razložili.

@miny2 tako kot ti je napisala (ne)srečnica, v trebuh, približno dva prsta levo, desno, pod popkom, vse ti lepo razložijo

miny2, 04.10.2024 ob 19:08

Kako pa se spiknes? V trebuh? Nikoli se si nisem dajala inekcij in me skrbi ali lahko kaj zafrknes?

Ne skrbi, ne moreš nič zafrknit, edino pazi na uro ki ti jo določijo, to pa verjamem da boš. Sama sem lih malo po vsem špikanju, tako da te popolnoma razumem, sem imela tudi 100 vprašanj, tako da ti kar vprašaj kar te zanima, nas je tu kar nekaj ki smo v isti zgodbi. Srečno

Pozdravljene.

decembra ali januarja me čaka prenos ? v Lj. Ker bi rada telo pripravila temu, me zanima kakšne vitamine in minerale jemljete, da so kvalitetni in učinkoviti ? od folne kisline, ali je bolje folat, omega, d vitamin, ali jemljete vsakega posebej ali v eni tableti in katero znamko..

kako rečejo američani.. sending baby dust to all of us. ?

Živjo.

Je še katera imela izkušnje z one step testi? Že cel teden jih delam… Črtica je vsakič, a nič močnejša kot prejšnji dan. Sem prebrala tudi jana tujih forumih, da je za te teste to normalno in da je važno samo, da je pozitiven.

Zdravo,

glede urinskih testov za ovulacijo. Na navodilih piše, da testa ne smeš opraviti s prvim jutrnjim urinom. V Mb pa so mi rekli, da ga moram narediti s prvim jutranjim urinom. So se zmotili?

@miny2 to je po mojem odvisno od tega ali gre za rizično nosečnost ali ne, od tega kakšno službo opravljate ter od tega kaj je razlog za bolniško. Vsekakor boste potrebovali predlog osebnega G, s tem bo vaša osebna zdravnica odprla bolniško, vendar dvomim, da boste dobili avtomatsko za celo nosečnost, v praksi jo je potrebno podaljševati (torej vsake 2-3 meseca pridobiti novo mnenje G in gre vse na komisijo).

Punce, prosim za mnenje oz. vaše izkušnje. Sem 12.dan po prenosu ET in pojavila se je sveža krvavitev, ne obilna, ampak koz začetek menstruacije, v sredo naj bi šla na beto. Ali naj nadaljujem s crionone gelom?

Zanima me še, kdaj lahko grem sedaj po zamrznjenčka in kako to poteka, sem v MB.

Hvala vam za vso pomoč in nasvete ki si jih delimo.

_mateja_, 05.10.2024 ob 15:19

Pozdravljene.

decembra ali januarja me čaka prenos ? v Lj. Ker bi rada telo pripravila temu, me zanima kakšne vitamine in minerale jemljete, da so kvalitetni in učinkoviti ? od folne kisline, ali je bolje folat, omega, d vitamin, ali jemljete vsakega posebej ali v eni tableti in katero znamko..

kako rečejo američani.. sending baby dust to all of us. ?

Decembra je klinika v Lj zaprta, tako da računaj na januar. Lani so meni konec novembra odgovorili, da se javim s prvo M po 26. decembru.

Jaz vedno že pred prenosi začnem s Femibion 1, dodajam tudi omega3 in d vitamin.

Srečno! ❤️

Anonimno 9118, 06.10.2024 ob 06:18

Živjo.

Je še katera imela izkušnje z one step testi? Že cel teden jih delam… Črtica je vsakič, a nič močnejša kot prejšnji dan. Sem prebrala tudi jana tujih forumih, da je za te teste to normalno in da je važno samo, da je pozitiven.

JAz sem si potem kupila CB digital in ga naredila preden sem šla na beto v Lj.

Danes imaš tako krvnega je tako?

Pri meni so naćeloma ti testi baby check in te ki si omenila pokazali vsak dan boljs mocno crtico.

Ja, danes sem imela krvnega zjutraj. Upam, da ne doživim kakega negativnega šoka.

Anonimno 9118, 07.10.2024 ob 08:37

Ja, danes sem imela krvnega zjutraj. Upam, da ne doživim kakega negativnega šoka.

DRžim pesti, da ne boš!!! ??

Žal je bil krvni negativen. Ne razumem čisto… Ampak bo kmalu nov poskus.

Ojla. Se se je kateri zgodilo da je bila kakovost semen na dan iuija slabsa ceprav je bilo v prvem vzorcu v ambulanti vse ok? Predvsem me zanima kako je bilo nadalje z rezultati semena..oz kaj vpliva na kakovost le teh. Kaksna hrana, prejransko dopolnilo,..

Pozdravljene punce,

Koliko casa ste cakale na odobritev konzilija za prvi postopek? Ce sem prav razumela odlocajo 2x na mesec, pa ne vem a sem ze zamudila prvo rundo oktobra ali ne… upam da ne. 🙂

@miny2 pri nama je bilo tko, da je imel na začetku 2x ful slabe izvide in so rekli da se nič ne da naredit in naju poslali na IVF (ICSI). No potem je vseen začel lepše jest (manj sladkarij in junk hrane), nehal kadit (pokadil je sicer par cigaret na teden, ni bil nikol strastni kadilec), predvsem pa nič več kakšne savne, bolj široko spodnje perilo itd. In njegovi rezultati pol leta kasneje so bili odlični, brez kakršnegakoli problema.

Punce jst sm mela danes prenos, je še kaka “sotrpinka” ki čaka telih 14 dni? ?

Srečno vsem! ??

New Report

Close