Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

Se pravi od zadnega iui do prvega IVF je minilo 4 mesece ce sem prav razumela?

Hvala in veliko srece tudi tebi

Ali si v mb imela dan po inseminacini pri iui bolnisko ali ne? Zaradi sluzbe bi bilo fajn malo vedet kdaj me nebo.

Nekatere so pisale.da se priporoca lezanje za lj so pisale da bolniske niso imele. Zato ne vem kaj pricakovati.

Lp

Ja tako je. Torej ko se prijavite na razgovor za ivf – ga boste čakali po moji izkušnji 2-3 mesece. Potem vam ga odobrijo in spet čakate nekje 3-4 mesece. Zato se mogoče ( če slučajni prvi in drugi IUI ne bi bila uspešna, naročite že takrat na razgovor za IVF). Pa upam da potem ta termin prekličete 🙂 Samo tako, da se malo skrajša to dolgo čakanje 🙂

ne – kakor je meni znano za IUI bolniška ne pripada ( meni tako ali tako ne ker sem s.p) , ker je nekako tako kot spolni odnos. IUI ne boli, samo neprijetno je.

Priporočajo počivanje, ker zna malo ‘špikat’. Meni je bilo nekako kot ovulacija ( katere imam ponavadi precej boleče). In pa zaradi vseh hormonov sem bila napihnjena. Mislim pa da ne odobrijo bolniške za IUI.

Punce….vse je mozno! Ne obupat! Danes imela krvnega! Beta 4.500!!

Vesela do neba! Ne obupat punce! Sem rekla, moram to srečo deliti. ?

Odgovor na objavo uporabnika
zasanjana90x672, 30.09.2024 ob 13:58

Punce….vse je mozno! Ne obupat! Danes imela krvnega! Beta 4.500!!

Vesela do neba! Ne obupat punce! Sem rekla, moram to srečo deliti. ?

Čestitam, kako lepo…..želim ti mirno nosečnost potem pa navihane dneve z malo štručko ?

Jaz pa danes na 9.dan zagledala 2 črtici. Upam, da ostaneta! 🙂

Anonimno 9118, 30.09.2024 ob 19:01

Jaz pa danes na 9.dan zagledala 2 črtici. Upam, da ostaneta! 🙂

Oooo uuaaauuu, čestitke tudi tebi, same lepe novice danes, želim vsem da bomo lepe okrogle ?

Hvala. Ne upam si preveč veselit…

Delala sem s testom one step. Ob 4h zjutraj. Pogledam pod lučjo in vidim rahlooo črtico. Grem nazaj spat, čez 2 uri pa vidna. Upam da ji lažno pozitiven test!

Čestitke vsem!

Zivjo,

zanima me za Mb. Ti pripada bolniška in koliko, po prenosu zamrznjenčka v naravnem ciklu?

Pozdravljene. Pišem tukaj, ker ne vem, na koga naj se obrnem. Trenutno me čaka prijava na IVF ( v primeru, da nimaš rednih menstruacij, sem se nameravala prijavit že prej). Hkrati pa se res že dalj časa želim zamenjat službo in zdaj se je pojavila priložnost. Ne sicer odlična, ampak je pa. Strah me je zamenjat službo ravno zdaj pred postopkom, čeprav se zavedam, da je pri meni res malo možnosti. Zdi se mi, da je že sam postopek dovolj stresen, potem pa še dodatno breme. Je pa res, da si zelo dolgo že želim zamenjavo. Drugo vprašanje pa je, ali ob novi pogodbi delodajalcu povedati, kaj planiram? Zdi se mi fer in nekako meni ne bi dalo miru, da ne povem. Kakšne so vaše izkušnje? Hvala za pomoč.

Jaz sem menjala službo junija, septembra šla v postopek. Imam seveda za določen čas za eno leto.

Zaenkrat nisem še povedala v službi, saj bi s tem potencialno se dala ob službo ob izteku pogodbe. Problem je, ker ne veš, kdaj bo postopek uspešen (pri meni zaenkrat kaže, da je uspelo, samo do treh mesecev ne veš). Mislim povedati, ko minejo ti kritični meseci. Šla bi normalno na porodniško 1 mesec pred iztekom, tudi če mi ne podaljšajo, se ne sekiram, saj dobim normalno porodniško.

Če bom morala pa čez 2 meseca spet v postopek, bom pa videla v službi.

@luna242, jaz sem bila v podobni situaciji 5 let nazaj in lani. Sicer sem službo menjala znotraj istega podjetja (samo oddelek). Obakrat so mi ponudili v podjetju to možnost in obakrat sem oklevala ravno zaradi ivf. Na koncu sem se odločila in zamenjala, obakrat pa povedala, da načrtujem nosečnost. Obakrat je menjava službe dobro vplivala name, prvič sem zanosila celo naravno med postopki in to takoj po menjavi, drugič pa po pol leta, ivf postopek. Če si nekaj želiš, bi jaz rekla, da ni smiselno, da ti postopki to preprečijo ?

Hejla punce,

Jst sm trenutno v postopku za prenos enega in edinega zmrznjenčka, ki ga imava in jemljem Estrofem 3x na dan. Sem 12 dan cikla in sem mela tako zelo rahlo rjavkast in naslednji dan zelo svetlo roza izcedek. Nič kar bi ponavadi imela in niti ne bi rekla da je neki, kar bi recimo nakazovalo menstruacijo. Je imela še katera kej podobnega?

Hvala in srečno vsem! ?

Danes pozitiven tudi CB! En velik ➕???

Anonimno 9118, 02.10.2024 ob 07:17

Danes pozitiven tudi CB! En velik ➕???

ČEstitkeeeeeee!!!!!! Kdaj imaš krvnega?

Krvnega v ponedeljek. V Lj. Ti?

@zasanjana90x672

Ups, ti si že imela. Hvala za čestitke. Ne upam si veseliti preveč. Mora se obdržati. Je pa moj prvi plus v življenju.

Od kod si sicer?

Anonimno 9118, 02.10.2024 ob 08:09

@zasanjana90x672

Ups, ti si že imela. Hvala za čestitke. Ne upam si veseliti preveč. Mora se obdržati. Je pa moj prvi plus v življenju.

Od kod si sicer?

DRžim pesti, da se obdrži!! Mora se! Jaz sem imala ta ponedeljek krvnega ja. Zdaj čakam po posti datum za UZ. Sicer pa iz Celja ?

New Report

Close