Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

Pozdravljena.

Ja,kar v hladilnik z njo.

Pa srečno ?

Valentina hvala,upam da imaš prav ☺️

Danes izcedka ni več,vsaj zaenkrat ☺️

Pozdravljene! Je tukaj še katera, ki je imela 31.1. transfer? Meni se najbrž blede, ampak sem zjutraj v ustih čutila kovinski okus in vsak dan mi je slabo… Sem pa po transferju zbolela in sem konkretno prehlajena. Ima katera podobne znake?

@malina87 super novica ???

@Anonimno3635 nimam takšnih znakov.

Smreka 752 hvala ☺️

Če bi ti bilo že tako hitro slabo od nosečnosti, bi to pomenilo, da ti je slabo od hormona hcg, kar pa bi spet pomenilo, da bi ti test tudi pokazal nosečnost. Slabost kar tako po prenosu brez povišanega hcg osebno ne poznam, morda ti je slabo od prehlada ali progesterona. Vse je možno.

Saj vem, da so ti znaki extra hitri. Tudi pri prvi nosečnosti sem imela tako hitro “namišljene” znake… Res pa je, da sem jih imela tudi, ko je bil test negativen. V sredo je bil moj 9. prenos in upam, da drugi uspešen. ?

Srečno vsem v skupini… Biti mama je res poseben čar ?

Prej sem bila anonimno 3635 ?

Punce pozdravljene. 19.1. sem imela prenos dveh zamrznjenckov. 1.2. je bil krvni test negativen(rekla je da je prenizek hcg hormon- 7 in da kao ni uspelo. Tisto jutro sem si vstavila zadnjo vaginalno tabletko utrogestan. Pričakovala sem že zvečer ali naslednje jutro M. Pa je ni bilo. To je bil moj sedmi poskus zamrznjenckov(vse neuspelo) zato vem kako se je ponavadi obnašalo moje telo. Do m je prišlo še isti dan. No, 3.2. je bil majhen temni glej na hlačkah pa do večera še enkrat čist malo. Danes je tudi nakazovalo po brisanju da bo najbrž m…. Pa je ni. Nimam nobenih al nosečniških znakov al znake za menstruacijo.

Je možno da sem vseeno zanosila? Spolnih odnosov do krvnega nisma imela…

Lp mogoče pa je katera šla čez podobno…

Odgovor na objavo uporabnika
Zvezdica298, 04.02.2024 ob 19:37

Punce pozdravljene. 19.1. sem imela prenos dveh zamrznjenckov. 1.2. je bil krvni test negativen(rekla je da je prenizek hcg hormon- 7 in da kao ni uspelo. Tisto jutro sem si vstavila zadnjo vaginalno tabletko utrogestan. Pričakovala sem že zvečer ali naslednje jutro M. Pa je ni bilo. To je bil moj sedmi poskus zamrznjenckov(vse neuspelo) zato vem kako se je ponavadi obnašalo moje telo. Do m je prišlo še isti dan. No, 3.2. je bil majhen temni glej na hlačkah pa do večera še enkrat čist malo. Danes je tudi nakazovalo po brisanju da bo najbrž m…. Pa je ni. Nimam nobenih al nosečniških znakov al znake za menstruacijo.

Je možno da sem vseeno zanosila? Spolnih odnosov do krvnega nisma imela…

Lp mogoče pa je katera šla čez podobno…

@zvezdica
: jaz dobim M cca. 2 do 3 dni po prenehanju utrogestana. Sicer sem dobila že madeže od M na papirju tudi med jemanjem utrogestana. Najbrž se ti je malo ravnovesje porušilo, pa boš najbrž dobila M. Da preveriš pa lahko tako narediš nosečniški test. ?

Prosila bi za nasvet.

Danes se mi je spet pojavil izcedek svetlo rdeč,rjav,čuden…itak zmešan z Utrogestanom in me že malo skrbi a je to zaradi tablete krvavitev ali pa se pripravlja na M. Ali pa mogoče vgnezditev,samo to mi je zdaj že malo nemogoče ker sem že 2 dni nazaj imela isto,ne vem no…sem pa 6dan po transferju z blastocisto 4AA.

A ima katera podobne izkušnje,jaz sumim da je zaradi utrogestana ?‍♀️?‍♀️

Hvala

@malina87 utrogestan lahko drazi sluznico in je posledicno obarvan. Jaz sem imela tudi crno obarvanega, pa roza in zeleno ? ce ti ne da miru, naredi pocasi kaksen test, razen ce si odlocena, da pocakas na krvnega. ?

Jaz sem danes imela uradni krvni test in je lep plusek – beta hcg malo pod 800. Sedaj sem pa ze zivcna kaj bo na prvem UZ. ?

Malin čestitke,kako lepo ❤️❤️❤️

In hvala za odgovor,uoam da je to to,tudi boli me trebuh in prsa me bolijo,kor za m ampak iskreno upam da ne pride. A zdaj ko si noseča si tudi imela izcedek obarvan od utrogestana? Hvala še enkrat. Testa pa zaenkrat še ne bom delala,uoam da zdržim do krvnega.

malina87, 05.02.2024 ob 14:46

Malin čestitke,kako lepo ❤️❤️❤️

In hvala za odgovor,uoam da je to to,tudi boli me trebuh in prsa me bolijo,kor za m ampak iskreno upam da ne pride. A zdaj ko si noseča si tudi imela izcedek obarvan od utrogestana? Hvala še enkrat. Testa pa zaenkrat še ne bom delala,uoam da zdržim do krvnega.

Hvala ?

Tokrat sem imela manj te obarvanosti, najvec 9. dan po transferju – crno. Pa od takrat opazim se vsake toliko malo. Ko sem prvic zanosila sem imela pa precej vec tega, tudi izcedki so bili. Tokrat pa nic izcedkov. Je pa res, da sem en vecer vstavila vag. globulo, ker se mi je zdelo, da me daje vnetje, sem imela zjutraj rjavo obarvan izcedek pomesan z globulo, mogoce je bilo se kaj od punkcije ali pa vgnezditvena krvavitev, ki ni prisla na plano. Kdo bi vedel.?‍♀️ Drzim pesti ???

Pozdrav vsem. Kako ste transportirale seme partnerja do klinike? Midva imava cca. pol ure vožnje pa mi ni všeč, da je seme izpostavljeno mrazu, v bistvu me motijo temperaturna nihanja.

Midva sva mela 2 uri do klinike, v termos sva natocila vodo temperature tam nekje kot naj bi bila cloveska temp. in sva dostavila. Od avta do klinike je bilo v zepu, ker je bil lih tak cas kot zdaj in je bil zunaj kar mraz. Sem pa videla, da jih je polno melo kar normalno v darilni vrecki.

Malin,najlepsa hvala,ne znam opisati kako sem potolažena zdaj ko sem to prebrala. Po pravici povedano sem danes že kar malo obupavala in jokala mojemu da verjetno ne bo nič,me je kar okregal da ne smem puške v koruzo metat…težko je bit pozitiven v tem čakanju in z vsemi prigodami ?☺️

Še enkrat čestitke,zelo sem vesela za vse vas ki imate pluske,vsem ostalim pa veliko moči in volje ❤️

p1k4c1,nama so rekli da če opravi doma,da mora dati lonček v žep,da je na pravi,telesni temperaturi. je pa itak moral opraviti tam ker sva več kot 2 uri oddaljena od lj.

@planika si ti ze imela uz pri svojem g? Vse okej? Al so te na kliniki narocili? Jaz  imam podoben primer so mi rekli k svojemu g.

Takoj ko sem prebrala tvoj post sem se mal zamislila saj je meni tudi M malcek zamujala, pa itak sem cakala da se prijavim za pingvincka. In nrdim cez nekaj dni test in +, tako da punce moje cudezi obstajajo samo verjet je treba vanje <3  pri nama je sicer icsi z res malim % dobrih tako da je bilo res pozitivno presenecenje, no cakam na pregled in upam da je vse ok.

Hotla sem samo vam puncam vliti malo pozitive in da vse enkrat pride za vsakega ce le verjamemo v cudeze in smo pozitivni??! Srecno in pogumno!

Anonimna12 čestitam in srečno ❤️ Zelo lepa novička ❤️

Anonimna 12, 05.02.2024 ob 17:28

@planika si ti ze imela uz pri svojem g? Vse okej? Al so te na kliniki narocili? Jaz  imam podoben primer so mi rekli k svojemu g.

Takoj ko sem prebrala tvoj post sem se mal zamislila saj je meni tudi M malcek zamujala, pa itak sem cakala da se prijavim za pingvincka. In nrdim cez nekaj dni test in +, tako da punce moje cudezi obstajajo samo verjet je treba vanje <3  pri nama je sicer icsi z res malim % dobrih tako da je bilo res pozitivno presenecenje, no cakam na pregled in upam da je vse ok.

Hotla sem samo vam puncam vliti malo pozitive in da vse enkrat pride za vsakega ce le verjamemo v cudeze in smo pozitivni??! Srecno in pogumno!

Na kliniki so rekli, da se pri svojem g naročim. V sredo že imam.

Noro, kajne? Ko se že pripravljaš za naslednji “boj” (moj bi bil šele drugi), pa te takole preseneti.

Čestitke tudi tebi. Naj bo vse v redu. ?

New Report

Close