Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

Joj hvala lepa malin,upam da tudi pri meni to ne pomeni nič slabega ker me manj bolijo kot včeraj. Saj bem da nimam kaj naredit ampak lahko samo čakam ?

Upam da bo plusek velik ?

Me pa boli oziroma špika na desni strani že od vceraj zvečer,kot pred menstro,skoraj konstantno.

@Jagoda 444 jaz sem leta 2019 imela IUI in po 4. IUI zanosila naravno. Pri nama neplodnost ni pojasnjena. Po dveh letih po porodu sem prosila ginekologinjo, da mi da napotnico za leonišče. Če ne bi imela nujno potrebne operacije in nato okrevanja, bi šla takoj na IVF. Brez dodatnih preiskav. Tako pa sem morala malo počakati, ko sem popolnoma okrevala, pa sem šla takoj v postopek. Danes je 12. dan po ET in sem nestrpna. Testa še nisem delala.

@Jagoda460 sm brala da ta prenatalni multivitaminski kompleks vsebuje tud folna kislina. a pol ni nc narobe ce se jo se posebej pije? 

@Anonimno 2330 Terranova prenatalnih multivitaminski kompleks v 2 kapsulah vsebuje 400 mikrogramov metilfolata. To je aktivna oblika folne kisline. Zdaj, ali je to zate dovolj, ali ne, ti pa jaz ne morem odgovoriti. Jaz ne vem, kakšne so tvoje vrednosti folne kisline v krvi v osnovi. Ta podatek ti lahko edino testiranje pokaže.

@pika9 Hvala za odgovor ?

Tudi pri nama gre za nepojasnjeno neplodnost. Zaceli smo z IUI, potem z IVF, ki je uspel ko sem ze res cisto obupala.

Upam da se ti uresnici zelja ?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5495, 02.02.2024 ob 20:57

@pika9 Hvala za odgovor ?

Tudi pri nama gre za nepojasnjeno neplodnost. Zaceli smo z IUI, potem z IVF, ki je uspel ko sem ze res cisto obupala.

Upam da se ti uresnici zelja ?

Hvala ? danes (13. dan) sem naredila test in je takoj pokazal +. V ponedeljek imam krvni test ?

Pika, čestitke za plusek. Naj bo v ponedeljek visoka beta ?

@jagoda444, sem v podobni situaciji kot ti. Doma imam eno sončico staro dobro leto in grem v tem ciklu po zamrznjencka…

V zacetku decembra sem najprej pri svoji G dobila napotnico za neplodnost in sem datum za telefonski posvet dobila že v drugi polovici decembra. Po zamrznjencka bi sla lahko ze takoj v zacetku januarja ampak sem se z zdravnico dogovorila rajsi za prenos en cikel kasneje ker sem takrat ravno prebolevala covid…

Tako da, moja izkusnja je super, zelo hitro si na vrsti za zamrznjencka. Govorim za Lj

Cestitam,kako lepo ?

Lepo prosim za pomoč da bom lažje razumela kaj se dogaja.

Sem 4dan po transferju,23dan ciklusa…ravnokar se mi je pojavil rahlo roza izcedek,izmerila sem si bazalno temperaturo in je 37,5…37,7…a je to dober znak al slab? Imam pa vstavljeno blastocisto 4AA…

Meša se mi že

Tiste, ki ste že bile na krvnem – kako to zgleda? 😀 Prideš, daš kri in počakaš ali te pokličejo, ko imajo izvid? Greš še h kakemu zdravniku? Koliko časa običajno traja vse skupaj?

Hvaaaala ?

Prideš, daš kri in greš. Ekspresno. Potem te pa okol enih pokliče zdravnik in pove, kako in kaj.

@Malina87: Težko reči, seveda, vendar jaz bi bila vesela tega znaka, sploh pa z 4aa in če si mlada, je ta 4aa veliko verjetno res zdrava blastocista. Javi. Držim pesti 🙂

Hvala lepa,čisto sem zmedena. Upam da je dober znak. Mlada sem 36 ? Želim vam vsem da se vam izide kot si želite,nam vsem. Javim ko bom videla na čem sem ?

Pozdravljene, počasi se bližam dnevu, ko bom šla po ?, zdaj me pa zanima, glede nato, da je moje telo vajeno težkih bremen, delo v kuhinji (malice) in delo na kmetiji(razna fizična opravila), kako težka bremena lahko dvigujem po prenosu? Hvala

Novinka_149, 03.02.2024 ob 15:39

Tiste, ki ste že bile na krvnem – kako to zgleda? 😀 Prideš, daš kri in počakaš ali te pokličejo, ko imajo izvid? Greš še h kakemu zdravniku? Koliko časa običajno traja vse skupaj?

Hvaaaala ?

V Ljubljani poklices ti po 13h na telefonsko, ki jo dobis na prenosu zraven navodil kdaj priti in kam.

@soncica: ti kar povej na prenosu, kako delo imaš, da ti dajo bolniški stalež, ker kaj težkega naj ne bi dvigovala. Koliko kg ne vem, v MB rečejo nič težkega. ?

malina87, 03.02.2024 ob 18:39

Hvala lepa,čisto sem zmedena. Upam da je dober znak. Mlada sem 36 ? Želim vam vsem da se vam izide kot si želite,nam vsem. Javim ko bom videla na čem sem ?

Jaz mislim, da je dober znak. ?

Pozdravljena,

dobila sem injekcijo ovitrelle, ki si jo moram jutri dati.

Jo moram shranjevati v hladilniku do jutri? Sem pozabila vprašati.

Hvala in srečno vsem ?

New Report

Close