Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

@Jagoda460 o super, fulfulful ti hvala!?

@Jagoda460 a si vitamin D pol se posebej jedla poleg teh vitaminou al ga je blo dost v tem multivitaminskem kompleksu?

@Anonimno 2330 vitamin D je potrebno najprej testirati v laboratoriju. Če ugotoviš, da imaš vrednosti pod spodnjo mejo ali tik na spodnji meji, je dobro, da se ga dodaja. Odmerek, ki je v teh Terranova prenatalnih vitaminih je nizek. 1 kapsula ima 400IE. Zgolj za primerjavo, to je odmerek, ki ga dobijo novorojenčki ob rojstvu in jih ga starši dajejo tja do 1 leta ali še dlje. Najprej moraš vedeti svojo izhodiščno vrednost, potem kaj je tvoj cilj in na podlagi tega vidiš, ali je smiselno oz. potrebno dodajati še posebej D vitamin. Jaz ga dodajam posebej, ker moja vrednost še ni takšna, kot bi jo želela imeti.

Punce, kaksne imate izkusnje z realnostjo terminov izvedbe zacetka prenosa, glede na podtke v aplikaciji zVem. V aplikaciji imam zapisano zacetek meseca marca sem opazila sedaj.  Ali je to realno, ali se se kaj spremeni? Nisem se prejela klica, drugega obvestila s strani klinike (mb).
lpS

@eva24 a to mas za pingota? Ce ja in se se nisi še prijavila z M ki ko čakaš potem je to okvirno. Meni isto tko pise pa bo m v teh dneh. To itak nmorjo vedet kko imamo M zato pomoje.

@Anonimna 12

Hej,

ne to imam za sveži prenos, drugi postopek.

Sem jim javila ta mesec o neuspešnem prenosu z zamrznjenčkom (ni preživel odmrznitve) in so javili, da me bodo vpisali v čakalno knjigo ter poklicali – kar še pa niso. Dobila pa sem nov termin v aplikacijo zVem – prva polovica marca, upam da se držijo tega?

lpŠ

@eva24 joj oprosti nisem tok na tekocem z branjem komentarjev, pogledam sem ter tja.

Potem te verjetno takrat poklicejo(marca) vec bodo vedle druge punce jaz sem imela samo en postopek do sedaj – imam se pingote. Za pingote zgubis ze tko v vmesnem casu vsaj 2 mesca tako da verjetno tukaj en mesec se vec z prijavo z novimi.

Odgovor na objavo uporabnika
eva24, 25.01.2024 ob 22:33

Punce, kaksne imate izkusnje z realnostjo terminov izvedbe zacetka prenosa, glede na podtke v aplikaciji zVem. V aplikaciji imam zapisano zacetek meseca marca sem opazila sedaj.  Ali je to realno, ali se se kaj spremeni? Nisem se prejela klica, drugega obvestila s strani klinike (mb).
lpS

Jaz sem še čisto na začetku… na zvem je pisalo druga polovica aprila, pa sem dobila mail za datum marca. Ne vem kako je pa morda razlika odvisno za kaj.

Punce, žal vam moram sporočiti, da sem danes na 11. dan ponovila test in je bil le-ta popolnoma negativen. Tako pač je bilo namenjeno in nimam kaj.

Trenutno sem se odločila, da z novimi postopki ne bom nadaljevala. Doma imam živahno in zdravo 3-letnico in bi rada z jo preživljala brezskrbne trenutke. Morda sebo zgodilo spontano, ko bom najmanj čakala in bila obremenjena s tem, da oram imeti še enega otročka.

Hvala vam za podporo, ogromno sem je dobila tukaj na tem forumu in vam želim vse dobro v naprej in čim več pluskov ??

Odgovor na objavo uporabnika
fruty9, 26.01.2024 ob 11:53

Punce, žal vam moram sporočiti, da sem danes na 11. dan ponovila test in je bil le-ta popolnoma negativen. Tako pač je bilo namenjeno in nimam kaj.

Trenutno sem se odločila, da z novimi postopki ne bom nadaljevala. Doma imam živahno in zdravo 3-letnico in bi rada z jo preživljala brezskrbne trenutke. Morda sebo zgodilo spontano, ko bom najmanj čakala in bila obremenjena s tem, da oram imeti še enega otročka.

Hvala vam za podporo, ogromno sem je dobila tukaj na tem forumu in vam želim vse dobro v naprej in čim več pluskov ??

@fruty9
zal mi je, da ni uspelo… drzi se in pogumno naprej.
Tudi jaz imam doma 4-letnika, ki ga vsak dan objamem in se zahvalim vesolju zanj, tako da mi je tokrat v postopku nekoliko lazje. Je pa zelo verjetno tudi moj zadnji… razen ce me bo pocakal se en ? , to je pa to… seveda pa mocno upam, da bo ze ta uspesen. ☺️

@Jagoda460 okej, hvala za vsa info??☘️

@fruty9 mi je full zal da ni uspelo!!!res sam mocno drzala pesti da bo….uzivaj s svojo navihanko,”glavo na paso” in mogoce se zgodi ko najmanj pricakujes…?

Jaz sam prvic prisla do 12 tednov 3 dni.vceraj prezivela tud nuhalno,glede na leta precej dobri rezultati…❤️❤️❤️

@malin, seveda bo uspelo, le pogumno ?

@Mimimi541, hvala ker si upala z mano, jaz še vedno verjamem, da bo uspelo ko bom najmanj čakala in bila obremenjena s tem ? Tebi pa želim res vse dobro še naprej, vse bo ok ??

Zivjo, dajte mi povedat…ali v Dravljah opravljajo se kaj drugega na napotnico, ali samo te zacetne preglede (UZ, spermiogram)?

@fruty9 res mi je zal in te razumem, odloci se za naprej kakor cutis.

Me pa zanima ce je katera taksna tukaj da ji je uspelo ze s svezim in potem z pinvinckom? Ali se samo meni zdi da s pingvincki je moznost se pol manjsa kot s svezim?

Prestavila se bom v MB in me zanima ali pošljejo papirje direktno v MB ali moram sama it iskat v Ljubljano in jih potem imeti s sabo? Hvala

@Ribica12 js sm se v lj narocila za prevzem dokumentacije in sm jo sama odnesla v MB na 1.pregled ki sem ga mela.

tiste k ste v MB v postopkih.. a ste mele kdaj kontracepcijske tabletke LINDYNETTE pred zacetkom postopka? a ste mele kdaj kaksne posebne stranske ucinke al je blo vse okej? Hvala??

@Ribica12 sama prevzameš dokumentacijo

@Anonimno2330 jaz sem imela te tabletke, ni bilo nobenih stranskih učinkov

@Sky90 super, hvala ti? zalaj tocno jih sploh mors jest? kaj je fora? a si jih vsak postopk pred punkcijo mogla jest?

New Report

Close