Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

@Novinka daj poskusi res z Myo Inositolom iz OrCe ker res deluje, mam prijeteljice, ki jim je noro pomagal. ?

@Anonimno1313 super, sem zelo vesela in ti zelim, da je to to ❤️ Koliko dni po prenosu pa si?

Hvalaa?v sredo sem imela prenos…7 dan danes, strah me je full, ker je bil prejšni pingvinček biokemična..?

Zivjo,

Mene pa zanima, če ste morale jemati estrofem tudi potem, če vam je bila potrjena pozitivna nosecnost???

Namreč v navodilih piše da ni za nosečnice tako da mi ni čisto jasno??

Hej punce

Se sem sporočim, da nisem več v enem kosu 😉 v sredo sem rodila prekrasnega fantka Tevža, 8 dni pred rokom. Velik 55 cm in 3800g. Porod je bil ful lep v resnici, do zadnjega smo ostali doma, tako da sem rodila v pol ure, odkar smo stopili v porodnišnico. Tevž je ful miren, zaspanček, ga moram vzpodbujati k dojenju, sicer pa vse super.

Se za tiste, ki me ne poznate, stara sem 43 let, na pot IVF sem stopila pred dobrimi dvemi leti, z nižjim AMH in brez drugih težav. Dala skozi 3 postopke, tretji postopek in tretji prenos je bil uspešen.

srecno vsem?

@Hana41 iskrene čestitke, jaz ti želim čim več lepih trenutkov in naj kar ostane zaspanček, važno da je zdrav ? uživajte maksimalno ?

Hana iskrene cestitke tudi tukaj ❤️❤️❤️

Čestitke Hana41, še je upanje za mojo generacijo ?

Draga @Hana41, cestitke iz srca, naj vam bo prelepo ? Bravo mamica ???

@Hana41 – čestitke tudi z moje strani in srečno na novi poti 😀

Hana, iskrene cestitke!? Sem vesela, da lahko preberem tudi nekaj dobrega tukaj gor?

Hej punce, koliko casa po krvnem testu je potrditveni uz?

Hana41

Iskrene čestitke ?

Odgovor na objavo uporabnika
Blabla895, 09.12.2022 ob 15:34

Hej punce, koliko casa po krvnem testu je potrditveni uz?

Tam nekje 14-15 dni.

@Hana41 iskrene cestitke za Tevza. Veliko cartanja vam zelim❤️

@Hana 41 bravo, ful vesela zate in za zdravega fanta❤️ Veliko se cartajta. Tudi nas je bil zaspancek :)) Uzivaj na polno porodnisko?

hvala punce ❤️

Iskrene čestitke! 🙂

Vesela za čisto vsak par, ki mu uspe! 🙂

Oo čestitke mamita?

Js se pa še kar borim z temi crticam..zdej sm z bc-ja prešaltala na cb…danes 10 dan in je bla res rahla črtica z popoldanskim urinom? nerabm je lih z lupo iskat ampak nevem noo..10 dan bi mogla bit ze kr močna al kaj mislte?je pa obcutlivost testa 25..

@Anonimno 1313 ni nujno da je močna, važno da je, pa da bo čez 2dni močnejša. Najbolj ti pa itak pove krvni test

Čestitke Hana! Estrofem se jemlje tudi v nosečnosti, če se prav spomnim do 11 tedna.

New Report

Close