OBMP – 2025
Jaz čakam krvnega ampak sem šele na začetku čakanja- danes je 2. dan po prenosu če prav štejem (prenos sem imela v nedeljo). Prenos sem imela 5. dan po punkciji.
Do včeraj so me nenormalno bolele prsi, od včeraj pa so samo še napete. Bolečina ni več tako izrazita kar mi je malo čudno. Danes pa čutim rahle bolečine v križu. Trebuh imam pa itak napet že od začetka terapije ter punkcije.
Je prezgodaj verjetno še za karkoli in je to samo posledica terapije in pa neprestanega razmišljanja o tem. Upam da čim hitreje mine ta čas do krvnega ?
Srečno vsem ?
soncek2504, 04.02.2025 ob 11:20
Jaz čakam krvnega ampak sem šele na začetku čakanja- danes je 2. dan po prenosu če prav štejem (prenos sem imela v nedeljo). Prenos sem imela 5. dan po punkciji.
Do včeraj so me nenormalno bolele prsi, od včeraj pa so samo še napete. Bolečina ni več tako izrazita kar mi je malo čudno. Danes pa čutim rahle bolečine v križu. Trebuh imam pa itak napet že od začetka terapije ter punkcije.
Je prezgodaj verjetno še za karkoli in je to samo posledica terapije in pa neprestanega razmišljanja o tem. Upam da čim hitreje mine ta čas do krvnega ?
Srečno vsem ?
Srecno! No jaz nimam niti enega simptoma, vse cisto normalno..testirala sem prvic 8. dan po prenosu in sta bili dve crtici? vsak dan je mocnejsa in vceraj sta bili skoraj iste barve ze..upam da je dober znak, kaj bo bomo pa videli v cetrtek ?
soncek2504, 05.02.2025 ob 16:40
Po koliko dneh ste delale teste doma? Ne vem kako bom zdržala do drugega tedna. Kako se ve zamotite?
Srečno vsem!
Prvi test naredila 5. dan je bil debel minus..potem pa od 8. dneva naprej pozitivno…danes 14. dan po prenosu CB test pokazal 3+ tedne.. sem v naravne ciklusu z zamrznjenim zarodkom