Najdi forum

oblikovanje telesa

sem študent v Mariboru in imam 25 let. Velik sem 181cm in imam 78 kg. Treniram nogomet na amaterski ravni (trening 2- 3 krat na teden). Nikakor se ne morem rešiti maščobe okrog pasu. 3 krat na teden obiskujem fitnes, pa tudi tečem 3-4 krat na teden. Ker se mi zdi, da je napaka v prehrani, vas naprošam, če mi pomagate z predlogi, kako sestaviti jedilnik, ki bi mi vnašal dovolj energije za oblikovanje telesa na fitnesu in hkrati ne preveč, da se nebi maščobe okrog pasu še bolj nabirale.

se vam zdi vredu, če iz prehrane izvzamem ogljikove hidrate (mogoče samo za kosilo)??

Hvala za pomoč

Zagotovo je problem v prehrani. Takole napisat jedilnik je nemogoče. Odvisno je kakšen trening na fitnesu delaš, od metabolizma, dnevne porabe itd… Poglej si mogoče dieto cik-cak in morda dobiš boljšo predstavo kako in kaj. Sicer pa na splošno moraš zmanjšati vnos Kcal (manjši vnos od porabe), pri tem pa je priporočljivo vnesti večji delež beljakovin kot sicer, da ne izgubiš na mišični masi…

[url=http://www.bodyteam.si/osebno-trenerstvo/]Osebno trenerstvo[/url] Bodyteam | Jure Klemenčič

New Report

Close