Najdi forum

a je mogoče tu katera oblikovalka nakita ali tekstila ali katere druge zadeve. Zanima me: Kako si začela? Kako si prišla do prvih projektov? Jaz se najdem samo v tem poslu, ampak ne vem kako začeti, do sedaj delam samo za prijatelje in zase od izdelkov za dom nakita, cunjic. Sem še študentka..

Študiram tekstilstvo, smer oblikovanje in konstrukcija oblačil. Meni se zdi da nikoli ne bom vedela kako skonstruirati in narisati kroj nečesa. Prej nisem hodila v tekstilno šolo in mi je zdaj to full težko. ŽE od malega so me zanimala oblačila ampak očitno ne tako v podrobno. Meni so važni samo končni izdelki. In na končnih izdelkih znam pokomentirati zakaj je nekaj vredu in zakaj ne, zakaj nekomu to paše drugemu pa to ne. Če bi na faksu imeli malo več časa bi še mogoče šlo. Ampak zdaj pa sem zgubila totalno vso veselje do oblačil.
Kako pa si ti začela?

… v tekstilni branži v teh časih ni prav veliko kruha… Ampak srečno!

Mogoče pa vseeno, saj ne pravim da gres recimo za oblikovalca v Muro ampak delas za svoje stranke in ti scasoma raste posel

Če imaš poleg talenta za oblikovanje tudi veliko poslovne žilice in kapital, ki bi ga vložila, mogoče! Ampak to drugo je zeloooo pomembno! Naj ti ne vzame poguma, prav pa je, da veš tudi to.

jaz sem po poklicu modna oblikovalka,ampak na žalost v tem poklicu pri nas ni perspektive:(zato,sem se naknadno odločila za študij grafike,ki mi tudi bolj ustreza.

New Report

Close