Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Obletnica poroke

Obletnica poroke

Mene pa zanima kaj bi bilo najboljše darilo za moža. V petek praznujeva obletnico in sem totalno brez idej!!

Ima kdo kakšno dobro idejo??? Help:-)))

Najhujše je kupovati darilo za moškega. Jaz se s tem problemom ukvarjam le za rojstni dan in Božič. Bom pa naslednje leto za 20-letnico najinega koruzništva organizirala “skupno darilo”.

Tudi tebi predlagam da si izmisliš nekaj, kar bo za oba skupaj prijetno. Gledališka predstava, skupna romantična večerja, izlet. Ne vem, še kaj podobnega.
Me pa zanima še to, saj nimam izkušenj z “obletnicami poroke”: Ali si poročeni pari vsako leto na obletnico poroke kupujete darila?

Pozdrav in želim ti najlepše praznovanje.

Catti, pravzaprav ne vedno za obletnico, in ne samo za obletnico. Večkrat kar tako, kakšna rožica, čokoladica ali posebna pozornost (v obe smeri), ker je pač lep dan. 🙂

Bianca, daleč prezahtevno vprašanje. Če ti ne veš, ki si že X časa z možem, kako naj ve nekdo, ki ga sploh ne pozna.
Kaj ga veseli? Glasba, šport, vrtnarjenje, nor na avto…
Je kaj takega, česar si ne moreta (ne upata) privoščiti, pa ne bi stalo celega premoženja? Vikend v sobi za mladoporočence, na primer… Če bom preveč čvekala, za kaj se lahko uporabi “poročna” torta, bi lahko kdo dobil napačno mnenje.
Lahko je čisto navaden topel pulover (“da te bo objemal in grel, kadar nisva skupaj”) … nikar pa kravate, prosim. :p
Ura ali nakit, kot v starem dobrem socializmu za delovni jubilej, obvezno s plaketo (“za 10 let prizadevnega in požrtvovalnega dela v zakonu…”)
Mogoče potrebuje gibanje? Psiček… “da ne boš rekel, da samo jaz lajam nate” ali pa “da se ne boš počutil kot zadnji pes pri hiši”. Odvisno od smisla za humor in od tega, ali imaš voljo skrbeti za psa.
Ena od simpatičnih je tudi seksi perilo (na tebi) in velikanska rdeča pentlja okrog pasu.

Možnosti je en mali milijon. In sploh ni treba zaradi njih bankrotirati. Samo poslušati je treba… ljudje pogosto izrečemo kakšne želje, pa jih gre večina nekam mimo…

Če si lahko privoščiš ga povabi na vikend paket v Podčetrtek. Via slovenika ima neke ugodne ponudbe!
LP

Ali pa mu podari bon za kakšno masažo.

klarisa

Če ima kakšen hobi mu kupi kaj v tisto smer. Sama mu kar naprej kupujem kaj za jadranje, pa mislim, da mu bom tja do 100 tega leta še kar lahko. Vedno kaj vidi in jaz si zapomnim in ko je prilika kupim.

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close