Najdi forum

Obleke za nosečnice

Zanima kje v Ljubljani in okolici, so dobre trgovine z oblačili za nosečnice. Zelo dobro bi bilo, da niso predrage, saj nimam denarja v obilju, bi si pa rada kaj lepega kupila.

Hvala za vse odgovore

petra

V ljubljani v Baby centru je La Vie, vendar imajo zelo drago, meni se zdi da veliko predrago. V mislim da hali A ( to ni sigurno) je tudi trgovina Kepica, najdejo pa se še druge trgovine.

Jaz sem mnogo poceni oblačil kupila v Gradcu v Avstriji, in sicer v trgovini H&M, v “Zahodnem” nakupovalnem centru…
Lep pozdrav in srečno nosečnost,
Anita

Zivjo,

Oblačila La Vie (Petkovskovo nabrezje, pri Ljubljanici) in iz Kepice (BTC, hala A) so oderusko predraga. Nekaj bi dobila tudi v Mothercare, v Emporiumu, toda spet je cena problem.

Tudi sama kupujem nosečniška oblačila v Grazu, v H&M, pri Ikei. Cene so ugodne, imajo veliko izbiro, pa še bolj moderne cunjice imajo (ne pa take kot za stare mame). Tudi v Celovcu, v C&A imajo kar nekaj izbire.

Ce bi rada ceneje prisla skozi, daj oglas v Moj Malcek ali revijo Mama. Rabljena nosecniska oblacila so izredno poceni, poleg tega pa se prav grozno izrabljena niso (saj jih nosis le 3-4 mesece).

LP, Karmen.

Ena trgovina za mlade mamice je v baby centru.

V Domžalah je tudi trgovina Štorklja, kjer šivajo sami in imajo zelo kvalitetna oblačila (blago, elastike,…), ki so ugodnejša od teh v La Vie. Npr. hlače v La Vie sem kupila za 8000.- in jih nosila 1 mesec, ker se je blago scufalo in ob večkratnem pranju tudi skrčilo ter kolena so se naredila. Nato sem šla v Štorkljo, kjer sem kupila podobne hlače za 5000.- in jih nosim že 6 mesecev ter zgledajo kot nove.
Trgovino najdeš v ulicah, ki so nasproti Lekarne Flerin (pri Metalki) – je označeno s tablicami.

Pozdrav,
Anita

New Report

Close