Oblečeni seks
Kakšen se vam zdi seks skozi obleko? Mene zelo rajca. Vam puncam sploh lahko tako pride? Punca ali vam je všeč ali vas moti če plešete s prijateljem ali neznancem in začutite da je tipu stopil in da se drgne ob vas?
Ojla! Ja ta metoda je 400% varna pred nezaželjeno nosečnostjo, pa še oba potešita svoje potrebe. Men je, morm rečt, to zelo fajn. Ubistvu ga še boljš čutš in s tem bl doživiš vso zadevo. Sam mal vroče ti je:)
Glede plesa s prijateljem oz. neznancem kateremu stoji, pa mene osebno ne mot. Saj veš kdo je potencjalni partner, če ga še nimaš….
Uživi!
Ninčy
A je “seks skozi obleko seks???? Men se to zdi rajcanje:)
mene to ful rajca!!!res je dobr in tudi to da začutiš ob sebi ko se mu vstane-to je neki najbolšga!!!!!!!!!!!!!!!
Potencialni partnerji so potem vsi moški 🙂
paše mi, valda da mi paše ples…tko, da se mi drgne zraven, sam odvisn kdo to je. ceprav ponavad plešem sam z določenimi osebami.
nisem pa še poskusila, da bi mi čez obleko prišlo, po mpjem bi se mi prej odtrgal in bi se slekla. 🙂
🙂 sploh mam pa zadnje čase problem, tipi (fant, kolegi) nočjo it plesat. nimam šans! ok, sam če so pjani. tega pa nočm. sm se že pogovarjala z njimi, pa ni blo prav nč bolš.
ta bolse je ce imas na sebi vreco za krompir takrat mene tako rajca da mi stoji potem se 2 uri pa se PASTOR ponudim moji izvoljenki…pastor..to je ta bols!!
meni je ful ušeč da tipu vstane in se potm drgne ob mene (smo ne kr edn tip ane ampak moj fant)
Sam je bedno, ker pol ne veš al ji to paše al ga raj v drugo stran ubrneš! No sej! Sam čez obleko, to zame sploh ni sex!
lp
Tudi jaz sem že nekajkrat s tipom probala oblečeni sex.Pač sva bila pri njemu ali pri meni doma pa nisva bila sama..ležala sva eden na drugemu, kar naju je ful rajcalo in sva se začela zibati…meni je prišlo zanj pa ne ven…samo mislim da mu je tudi!Jest ful rada tko tipe rajcam…in je ful nor občutek če veš da mu je zaradi tebe vstal, ker to pomeni da ti je punca všeč…da drgne ob mene…valda je cool…sam to mora bit tko diskretno…ne tko da vsi opazijo kaj vidva delata recimo na plešiču…mora bit tko..da sam vidva vesta zakaj se gre….
.
zanima me kako to izvedes?
Simpl. Z ritjo na njegovega tiča, usločen hrbet, pogled nazaj. 100% succes
Lahko pa še roke dvigneš nazaj pa si zmagala…
Sm že probala sex čez obleko morm rect da je kr fajn pa ne skrbi te da zanosis pa ko se drgne ob tebe od vzadi se posebi med noge to je neki najboljsega kr ga fajn čutiš
Forum je zaprt za komentiranje.