oblačnost
Živjo!
Sem malo zmedena. Stara sem 29 let. Sem samska, pet let nazaj sem bila v resni zvezi 3,5 let. OK razočarana zaradi varanja, a zato nisem zamerila ne njemu ne moškim. Pač je imel probleme z samodokazovanjem in je to delal preko žensk.
Popolnoma nič mi ne manjka, ker sem samska. Imam zapolnjeno življenje, polno prijateljev in znancev, skoraj nikoli nisem sama. Prijatelji me imajo radi, ker sem vedno optimistična in v še tako velikem “dreku” najdem nekaj pozitivnega.
Delam v moškem kolektivu in priznam, da imam moške rada, ker so veliko bolj zanimivi kot ženske. Kolikokrat se nasmejimo, ko skupaj opazujemo ženske, ki se sprehajajo mimo oken. Ni fovšije, je tisto zdravo “obiranje”
Tudi moška čustva so veliko bolj topla kot ženska, seveda ker vedo, da se lahko pogovarjamo o vsem in se zato naš odnos ne bo spremenil.
Kaj me mede oz. bega. Vsi mi pravijo, da je škoda da sem sama.
Priznam, da se mi zdi misel na nekoga, ki bi bil zraven mene ob deževnih dneh prav lepa.
A po drugi strani ne vem ali pa nočem razmišljat o tem ali sem pripravljena na to, da izgubim svobodo.
Ker sem že omenila, delam v moškem kolektivu in mi moške družbe ne manjka tako kot nekaterim ženskam, ki delajo med ženskami. Moške imam 8 ur na dan, od njih dobim vse, razen seksa, ker potem bi morala, da ne bi bilo fovšije seksat z vsemi.
Je to razlog, da ne čutim potrebe po moškem, ali pa je razlog kje drugje…..
Ja , oblačno je postalo in spet je napovedan dež, zato te mislil…
Delaj samo tisto kar hočeš, ne glede na to kaj drugi pravijo na to.
primož
Saj delam tisto kar hočem, a včasih je težko.
Nekateri so mi fovš, da sem ptiček na veji, nekateri so vsiljivi, ker vedo, da sem samska,…. nekateri pa mi stalno ponavaljajo, da je nekaj narobe, ker sem samska.
Še dobro, da imam tudi take, ki mi privoščijo, da sem samska in sem lahko ptiček na veji.
Ah, hočem sonce…..
Ko bo prišel mimo g. “tapravi” ti bo malo mar tvoja svoboda…;)
Vendar ga trenutno ni in te tam nekje pod srčkom že rahlo bode…
Mislim, da se nahajava v precej podobni situaciji, štejem sicer leto več od tebe, in tudi jaz moram poslušati “kako me je ala škoda” itd;…))
Ampak vsak ima svojo pot iste ceste…
Pa priznam, da tudi mene včasih popadejo bolj “deževne” misli….;)))))))
Veliko sreče!!
Ja seveda, da imam potrebe po seksu. Ne vem, zakaj bi za to potrebovala nekoga, ki se imenuje moj fant.
Imam pač prijatelja, ki točno ve zakaj ga pokličem……
Ko pa kam grem, mi je pa itak vseeno, tisti ki mi je všeč si ga če se le da, vzamem.
Osebno partnerstva ne jemljem kot zadovoljevanje seksualnih potreb. To v partnerstvu pride zaradi partnerstva samega.
Ko berem vrstice v tem forumu moram priznati, da mi je kar malo lažje pri srčku, saj sem tudi jaz ena izmed samskih in to mi tudi ustreza tričetrt časa. Ampak vseeno me včasih zvije, saj se mi zdi, da starejši ko si, težje najdeš ustrezno osebo. Osebo, ki ustreza tvojim merilom, pričakovanjem in načinu življenja. Potem pa je tu še slaba izkušnja iz preteklosti kot dodatna utež.
No, ampak kakor sem napisala na začetku… veseli me, da nisem edina v tem! Tako, da “ena zmedena” – jaz sem s tabo!