Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja oblačila za zelo suhe deklice

oblačila za zelo suhe deklice

Kje kupujete oblačila za zelo suhe deklice stare 6.let in težke 17 kg, velikost 122 cm. Okolica Ljubljane, Kranja.
Hvala za pomoč!
Lp

Okaidi ima nekaj ozkih modelov hlač, pa Lenny jeans.
Drugače pa C&A, ki ima posebej modela za bolj pretegnjene, normalne in bolj okrogle.
Naša sploh ni tako zelo suha, pa smo ugotovili, da so jih hlače, ki so jih prav v dolžino, za približno 2 številki prevelike v pasu.
No, sedaj se je pa malce preoblikovala, puberteta je pred vrati, tako hudih težav z nakupi nimamo več. Še vedno pa mora poskusiti kar nekaj modelov, da najdemo ustrezne.

H&M city park. Vse hlače imajo nastavljiv pas in nastavljivo dolžino. Majčke so pa recimo 122 ful velike tako da lahko vzameš 116 pa bo glih prav!

Kje je C&A?

nismo iz ljubljane kupujemo pa v HM in povsod kjer najdem hlače in krila z nosečniško gumico v pasu, tako da ji lahko nastavim širino pasa. pri nas je problem ker je izredno suha in velika, tako da se ubadamo z problemom prekratkih hlač ali pa prevelikega pasu.
včasih najdem kaj v zari, pa c&a.

Samo, če je otrok zelo suh, bodo tisti trakci hlače sicer držali gor, ampak videti pa ne bo preveč lepo, vsaj pri nas ne (govorim za H&M in nekatere Benetton)
Mi smo zadevo reševali s krili in 3/4 hlačami.

ja tudi trenirke zgledajo včasih prav katastrofalno. je treba precej stvari probat in precej iskat.

predlagam c&a (trenutno ga v SLO ni, se pa odpirav CE), najblišje v celovcu…

predlagam ti še soliver trenirka hlače – imajo modele tudi za suhe dolginke. HM pa res ni za zelo suhe otroke – vsaj hlače in trenirke ne. Karkoli sem kupila (pa če je bilo še tako ozko ali na elastiko) je bilo preširoko.

Hvala vsem za pomoč!

Jaz sem odkrila tudi trgovino Idexe. Poglej lokacije na netu….
http://www.informacija.net/podrobno.asp?narocnik=3497&jezik=slo
Modeli se mi zdijo dosti ozki in dolge hlačnice. Jaz morala za našo kupit manjšo številko… pa je velika punca.

za nas predaleč. stara je 7 let, hlače rabi 134, v pasu pa ji je prav celo 104,110 samo potem so to pri krilu ultra kratke minice, da o hlačah sploh ne govorim.

na za razliko od nekaterih, mi včasih najdemo kaj primernega tudi v HM, samo do 128 ker 134 nima več v pasu gumice.

OKAIDI ima super modele za suhice.

Maribor – center mesta in v europarku
Celje – city center

Tudi mi imamo visoko suhico. Najbolj sem zadovoljna z oblačili Osh Kosh in Kanz , pa v ljubljanski Nami na otroškem oddelku imajo tudi nekaj fajn modelov za suhice.

Lp,
M

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83202/ticker7.png[/img] [img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83204/ticker2.png[/img]

Precej časa sem iskala športne hlače za svojo hčerko, ker ima zelo suho postavo. Sedaj sem končno našla trgovino, kjer nimajo velikosti samo od S – L, ampak celo 2XS…in to na zalogi! 🙂 Komaj čakamo, da jih dobimo. Trgovina je pa Shopacita.com.

New Report

Close