Najdi forum

oblacila za nosecnice

Živjo

Mene pa zanima, kje bi lahko dobila ali kupila nosečniška oblačila, na področju primorske ter notranjske? Ali obstaja specializirana trgovina za nosečnice, oz. vsaj oddelek z nosečniškimi oblekami.

Darja

Jaz ti lahko povem za trgovine na območju Ljubljane, sem prepričana pa, da se dobijo te trgovine tudi na primorskem. Te trgovine so Kepica( v btc-hala A), potem v Baby boom-prav tako trgovina v btc-stoji samostojno, blizu hale A. Zdi se mi, da so tudi trgovine z nazivom Mamma in Lavi in sicer v mestu. Naj te že prej pripravim, da so ta oblačila kar precej zasoljena. Nosečniške hlače so od 9-18.000sit, oblekice prav tako, vse do 21.000sit. Je pa lepo imeti kaj prav nosečniškega se takoj dobro počutiš-škoda je le, da so ta oblačila le za par mesecev.
Lepo nosečnost ti želim!!!

Saša

Zdravo!

Na temo nosečnost je trgovin in oddelkov še pa še. Mami, La vie, v Benettonu je oddelek za nosečnice, v trgovini Chicco, …..

Zdi se mi da z malo iznajdljivosti ne boš potrebovala razen mogoče 1-2 hlač ali oblek nič novega v garderobi. Jaz sem v nosečnosti kupila nekaj širokih moških majic, ki sem jih potem dala partnerju, kupila sem si ene nosečniške hlače, in pač mal potrpela z zadnjo modo, in to je to….

Hlače take in drugačne, modrčki taki in drugačni, kremice za strije take in drugačne to je vse (za moje pojme) samo metanje denarja stran.

lep dan

New Report

Close