Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Neonatologija oblačila za nedonosenčke

oblačila za nedonosenčke

Spoštovani

Imam kar nekaj oblačil za nedonosenčke ,če jih na oddelku Eint rabite bi jih z veseljem prinesla.
Samo povejte kam jih laho prinesemo.

Hvala

Lp
Slađana

Dobrodošli na intenzivni (lahko tudi brez oblekic…). Kadarkoli imate čas.

Lep pozdrav,

****************************************** Dr. Lilijana Kornhauser Cerar, dr. med.

Spošovani

Hvala za vabilo seveda bomo z veseljem prišli in pripeljali s sabo tudi našega fantka,da se tudi on zahvali vsem ,ki so mu pomagali.Zanima me ali pleničke tudi sprejemate sicer je velikost od 3-6 kg.Kdaj ste pa vi v službi ,da se tudi vam osebno zahvalimo za vso vaše potrpljenje.
Ali nas bo varnostnik spustil do enit oddelka.

Hvala

Lp
Slađana

Draga Slađana,

varnostniki vas bodo spustili na oddelek – če pa bi kaj “zapletali”, naj pokliče na 60-11…

Sprejemamo pa “vse”, ob razmerah “šparanja” nismo kaj dosti izbirčni (da le plenice niso že rabljene :)).

Če prav upam, bom do konca junija kar precej odsotna – ostalo mi je veliko lanskega dopusta, ki bo s 1. julijem zapadel. In kadar je dovolj zdravnikov v službi, manjkam. Tako npr. ta petek in naslednji ponedeljek, torek. Sem pa v sredo 13. in petek 15. dežurna. Lepo vas bo videti, čeprav ste bili pod “patronatom” dr. Černetove.

Pozdrav,

****************************************** Dr. Lilijana Kornhauser Cerar, dr. med.

New Report

Close