Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Oblačila in superge za dojenčka – kje?

Oblačila in superge za dojenčka – kje?

Mamice, imam vprašanje za vas. Sestra je rodila fantka, 3 mesece nazaj. Pa sem mu mislila nabavit nekaj oblačilc in kakšne supergice, zdaj ko bo malo topleje. Kje drugače kupujete oblačila in obutev za vaše tamale? Razmišljala sem o Babycentru, kako ste kaj zadovoljne z njimi, predvsem s cenami?

Meni je predzadnja opcija Babycenter, zadnja Pikapolonica. Tako mali otroci namreč stvari zelo hitro prerastejo in je čisto brezveze kupovati tako drago kot imata ti dve trgovini in še kakšna specialnizirana za otroke. Lepe in ugodne obleke najdeš v Zari, C&A, H&M, Mani…še ceneje pa v NKD in KIK-u, pa so ravno tako dobre, razen če je mamica nora na znamke oblačil.

3-mesečni otroček ne rabi nobeni supergic!!! To je sama škoda za mala stopalca, otrok rabi kvečjemu nogavičke, poleti pa še tega ne! Čeveljce – pa kaj bolj kvalitetnega kot neke superge! – rabi otrok šele, ko že pošteno shodi, prej je vsaka obutev zgolj zaščita pred mrazom, torej mehka, topla in zračna.

Je sicer zelo lepo, da bi rada ustregla in nekaj podarila, a se zmeni najprej z mamico! Vsak pomisli na cote in običajno jih mamice toliko, da otrok še obleče ne vsega, preden mu je že premajhno. NKD ima krasne stvari za dojenčke, zelo ljubke in cenovno ugodne, pa tudi dovolj kvalitetne. KIK je sicer poceni, kako je s kvaliteto za čist tamale, ne vem, za večje zdrži eno sezono, potem z užitkom brez slabe vesti vržeš med cote – je poceni in toliko tudi vredno. Baby center je noro drag, pa ni toliko vreden, kolikor plačaš – če imaš namen s firmami se ven metat, podji raje v puppo ali benettona v emporium – brez težav boš skeširala 400 € – samo za moje pojme dojenček tega niti najmanj ne rabi. C&A H/M so neka srednja pašta, po ceni in po kvaliteti, je pa tako, da najprej sestrov prašaj, kaj sploh rabi ali kaj bi želela za otročka. Za poleti 3-6 mes otrok rabi max 10 bodijev 2-3 kratke hlačke, ene ali dvoje dolge, jopico, klobuček, tanko kapico, 4-5 parov nogavičk, kako majčko z dolgim tankim rokavčkom – in to je to, če govorimo o potrebi. Če govorimo o preseranciji, imaš lahko tudi 5 x več, samo za moje pojme je to metanje denarja skozi okno. Morda bi mamica bolj rabila kaj drugega – ne vem, stolček za hranit, kako opremo – dogovori se z njo, da ne bo slabe volje na njeni in tvoji strani, da bo denar koristil njej, otročku in tudi tebi, ke rboš imela občutek, da si nekaj dobrega naredila.

v spletno trgovino Fnncy baby.si, sem videla kar nekaj lepih stvari po zmernih cenah in nimajo in kvaliteta je preverjeno ok

Ja, Babycenter je dobra izbira…jaz sem za tamalega dosti tam nakupovala. Majo fajne stvari, ponavadi pa smo kupovali znamko BC Baby, ki je res poceni pa za moje pojme kvalitetnejša od teh v H&M in podobnih trgovinah.

Se strinjam z enim izmed prejšnjih komentarjev – najprej vprašaj mamico če sploh rabi te stvari. Ker če jih ima že dovolj, potem se ji bodo stvari samo kopičile za brezveze. Sicer pa sem osebno zelo zadovoljna z izbiro in stvarmi iz BC, tako kot je napisala Mirjanč – predvsem njihove blagovne znamke se splača kupovati, ker so kakovostne in poceni jih boš dobila. Naš je zdaj že malo večji pa še kar pri njih kupujemo – zdj majo npr. lih akcijo 2 izdelkov za 9 eur (2 majčki, ali pa 2 kratke hlače, itd.). Bodije vem da imajo tud ful poceni (mislim da če si član da so cca 5 eur, tako nekje). V glavnem, predlagam ti da greš kr tja pogledat ker se zmeri nekaj poceni najde.

c&a ali pa h&m imajo super cunce sploh ker ji malčki tako hitro prerastejo. supergic pa otrok ne rabi dok ne shodi.

Mi smo en čas kupovali našemu cotke od h&m in c&a pa niso ravno nekaj, predvsem c&a me je razočaral kar se tiče kvalitete.

New Report

Close