obiski dojenčka
Pozdravljeni! Zanima me, kolikokrat in kdaj naj bi patronažna sestra obiskala novorojenčka oz. dojenčka? Sem iz Kranja in pri nas je bila patronažna sestra na začetku nekajkrat, ko smo otročka kopali, potem ga je še enkrat prišla stehtat (pa še to smo jo čakali celo dopoldne) in pa pri otrokovih petih mesecih, ko je spredavala uvajanje goste hrane, za kar sem jo morala sama poklicat, pa potem še dvakrat ni prišla ob dogovorjenem času, tako da sva bila z otročkom celo dopoldne zastonj doma, in ko sem želela drugo patronažno, je prišla vsa užaljena, da patronažne sestre pa res ni treba čakat z otrokom doma. Od takrat je k nam ni bilo več. Saj je ne potrebujem, otrok je star 15 mesecev in je zrasel tudi brez njenih obiskov, ampak potem pa polsušam, kolikorat so druge patronažne sestre prišle pogledat otročke in povprašat mamice, kako jima gre. Lp
Kot vem naj bi prišla max 5x – zadnjič pa pri uvajanju goste hrane, tako kot pri vama 🙂 Očitno sta imela eno s polnoooo dela – menda so zelo zasedene, ampak da je ne bo, bi pa lahko poklicala…..
Forum je zaprt za komentiranje.