Najdi forum

Pozdravljeni,

prav me zanima, kaj boste rekli na to?

Imamo dva para “prijateljev” s katerimi se občasno družimo.

Jaz se z njimi družim, ker je mož prijatelj z moškim delom družbe. Ženski  potem ostaneta meni. Oni sta iz istega kraja in sta si bolj blizu. Vendar ko kdaj pride do situacije, da ostanem sama z eno od njiju, prisotna vedno opravlja drugo. Ob tem se zavedam, da v moji odsotnosti onidve opravljata mene. Tudi sicer so mi njune teme dolgočasne.

Problem je, ker vedno prihajajo oni k nam na obisk. Mi pri njih še nikoli nismo bili, ker imajo malo menda prostora. Pridejo na obisk in ostanejo ves dan. Če so tu, je že normalno, da smo pri nas, ker imamo kapacitete za to. In včasih ostanejo še več kot za en dan, ostali so že večkrat po cel vikend ali še dlje.

Jih razumem, da jim je lepo se priti sprostiti k nam. Ampak jaz imam s tem polno dela (čiščenje prej in potem, nabava hrane in pijače). Posledično smo ves čas doma pri nas, jaz pa si želim iti kdaj tudi ven, drugam. Ampak njim se ne da. Tudi jim je drago (kje kakšna vstopnina).

Skratka, ta vikend zoper pridejo in že sem nervozna.

 

Treba se bo pogovoriti z možem. Tudi odrasla ženska kot ste vi ima svoje potrebe in želje. To je čisto utemeljeno. To so navade iz 1950 da je mož nek karierist in žena gospodinja. Treba mu bo povedati da tako ne bo šlo več. Naj jim pa sam kuha in pere.

Opravljanje ni lepa navada in je začetek več vrst greha. V tem primeru predvsem nehvaležnosti. Zakaj pa nihče nima otrok?

Dvoji imamo otroke.

En par je skupaj iz ekonomskih razlogov.

 

Prosim da se za voljo svojih otrok zresneš in nehaš biti javna kuhinja z subvencijo za lenuhe, škrtuhe in ekonomske zakonce.

To ni odgoovorno niti do tebe niti do otrok da nekomu delaš zabavo za njun imaginarni zakon.

A je tvoj moški totalno brez jajc ali kaj? Da podpira tako imoralo. Groza.

New Report

Close