Obisk patronažne sestre ? mesecev po porodu
Ponovno vas lepo pozdravljam 🙂
Na vas sem se z vprašanjem obrnila že aprila, ko sem bila še noseča in ste mi s svojim odgovorom resnično pomagali, saj sem ob prihodu iz porodnišnice dejansko poklicala patronažno službo in dobila takoj naslednji dan obisk 🙂 Drugače bi jih čakala še vsaj en teden – ker tako dolgo hodi informacija iz LJ porodnišnice v Zasavje…
Moja deklica ima zdaj že skoraj 6 mesecev, mene pa iz golega firbca – ne potrebe, ker se zdaj krasno znajdemo in improviziramo 😉 – zanima, če nam pripada še kakšen obisk patronažne sestre.
Po prihodu iz porodnišnice je v dobrem tednu prišla kar 5x, nato je šla na dopust in smo tudi prvo kopanje opravili kar sami, ker mali prej popkovni krn še ni odpadel.
Naj pa na tem mestu pohvalim patronažno sestro Jano iz Zagorja, ki je kljub naglici zelo prijetna in topla ženska.
Torej: bi smela pričakovati ob uvajanju goste hrane obisk patronažne? Ali patronažna služba vodi evidenco, kdaj priti, ali jih je potrebno obvestiti? Na srečo je to moj drugi otrok in se znajdem po svoje, ker tudi pri pediatrinji ne dobim kaj dosti napotkov glede prehrane – bistveno manj kot pred leti pri prvi hčerki.
Za vaš čas in odgovor se vam najlepše zahvaljujem, forum, ki ga moderirate, je eden najbolj prijaznih in bogatih z informacijami.
Pozdravljena!
Veseli me, da so Vaše izkušnje s patronažno medicinsko sestro pozitivne in takšne želim še naprej!
Ob uvajanju mešane prehrane je predviden obisk. Predlagam, da patronažno medicinsko sestro kar pokličete. Običajno so dosegljive po zdravstvenih domovih med 7. in 9. zjutraj.
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.