Najdi forum

Obisk na Dunaju

Pozdravljeni!

Zivim na Dunaju. Le malo slovencev poznam, bi pa rad pogosteje s kom slovensko poklepetal.
Namerava kdo na Dunaj, si ogledat mesto? Ker zivim v precej velikim stanovanju (110qm), bi blo mozno tu stanovat. Ce koga to zanima, se naj oglasi.

Adijo
Toni

Mmm..na Dunaju sem bila 2x in vedno me je očaral..čeprav zelo drag…Koliko časa pa ze zivis gor? Kako si sploh prisel gor??
LP!!

Ze 14 let zivim tu na Dunaju. Poprej nekaj casa v Gradcu. Otroska leta pa na Koroskem.
V Sloveniji nisem nikoli zivel, jo na zalost le malo poznam.

Lep pozdrav, Toni

..aha , ..in si kdaj zazelis ziveti v Sloveniji? S čim se pa ukvarjas?? ..mislim družina, sluzba…

poklicno se ukvarjam z racunalniki in telekomunikacijo. in morda bi sel, ce kaj takega najdem, za nekaj casa v slovenijo.
podrobnosti iz osebnega zivljemja mi pa pisi na moj e-mail, in pisem ti jih tudi jaz.
adijo!
[email protected]

Imam moža,ki je prav tako preživel otroška leta,tudi gimnazijska, na avstrijskem koroškem področju,se pravi, da je tako kot ti “korroški Slovenec”.Študij ga je je popeljal k nam v Slovenijo,in tukaj je tudi ostal.Očitno vseeno pogrešaš slovensko besedo,čeprav živiš v prekrasnem mestu?

:))))))

Toni,

kar nekaj slovenskih studentov studira na Dunaju … sploh pa ce bi koga lahko vzel na stanovanje za minimalno najemnino, te bi bil zelo vesel. Ce zelis, posreduj kaksen kontakten e mail ali podobno.

LP
Nyah

Oj, no tole je sicer ze precej staro sporocilo, ampak vseeno…
Jaz zdaj zivim v Grazu, sicer sem spoznala ze precej ljudi v
zadnjih treh mesecih, kar sem tam, ampak na Dunaj mi pa se
ni uspelo it, predvsem bi mi prav prisla kaksna druzba gor za
cez vikend. Tako da, oglasi se, pa se morda lahko kaj zmeniva.
lp Pika

Halo Pika!
V redu. Pisi mi e-mail nalov, dam ti telefonsko stevilko, in se zmeniva. Dunaj se res splaca pogledat, je dosti ponudbe, in je zelo zanimivo mesto. Vsak si najde prav to, kar mu najbolj ustreza.
Tudi Gradec je kar zanimiv. Zivel sem nekaj let tam. In ravno letos kot “Kulturhauptstadt Europas” je enkrat tudi marsikaj vec zanimivega.
Lep pozdrav!
Toni

Ojla,
lepo, da si se oglasil, kaj pa pocenjas na Dunaju?
Moj mail je: [email protected]. No, upam, da se
res kaj zmenimo.
lp Sabina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close