Najdi forum

obiranje jagod v Avstriji,Sloveniji

TUDI-MENE_ZANIMA…………NUJNO!!!!!!!!!!!
[email protected]

Po_MOŽNOSTI_KDO_VE_ZA_KOROŠKI_KONEC???

Pozdravljeni!

Iscem sezonsko delo v Sloveniji ali Avstriji.
Sem zelo delaven.
Imam svoj prevoz.

[email protected]

Lp Bostjan

Pozdravljeni

Tudi mene zanima sezonsko delo v Sloveniji in Avstriji. Moj kontakt je : [email protected]

Pozdravljeni! Tudi mene zanima sezonsko delo v Avstriji! Bi lahko bili tako prijazni in mi poslali kontakt in informacije na : [email protected]

lep pozdrav tudi mene zanima obiranje jagod v Avstriji ali kaka pomoč na kmetiji
sem iz koroške moj tel: 0038670 770 690 adrijan

pozdravljeni! Mene tudi zanima obiranje jagod, prosim za kontakt…

[email protected]

Pozdravljeni,

zanimam se za sezonsko delo v Sloveniji (obiranje jagod, jabolk,….karkoli v tej smeri..lahko tudi potem za obiranje grozdja, …). Bi pa prišlo pri meni v upoštev z mesecem julijem naprej.
če ima kdo kake kontakte, kjer bi potrebovali bi bila vesela.

Kontakt: [email protected]

Hvala 🙂

zanima me sezonsko delo obiranja jagod ali kar koli drugega.če ve kdo za kakšne informacije ali številke kmetij naj mi jih posreduje na [email protected]
lep pozdrav

Pozdravljeni,
Zanimam se za sezonsko delo obiranje sadja v Mariboru in okolici, lahko tudi v Avstriji.

Moj kontakt: [email protected]

Mene tudi zanima obiranje jagod [email protected]

Tudi mene zanima kakršno koli sezonsko delo, od obiranja borovnic, jagod, grozdja…kadarkoli

Moj mail:
[email protected]

Pozdravljeni,

Tudi mene zanima obiranje jabolk, grozdja ali karkoli podobnega.
Vsakr info bom vesela, hvala!

[email protected]

Mene zanima,če dejansko kdo dobi kaki odgovor na mail,glede na to da vsi puščate svoje maile????

Ste že dobili kako informacijo,kontakt, karkoli?

tudi mene zanima ubiranje jagut v avstriji mi laho posrediješ podatke na moj mail [email protected]

tudi mene zanima obiranje jagud v avstriji v oklici filaha če ima gdo informacije kje se nahaja
naj mi posreduj podatke na moj mail
[email protected]
HVALA

New Report

Close