Najdi forum

obiranje jagod v Avstriji,Sloveniji

Tukaj sem dobila že kar nekaj dobrih informacij glede dela v Avstriji. Med njimi pa tudi tri ponudbe, kjer so Avstrijska podjetja iskala pri nas sodelavce, tako da ti ni lih potrebno it delati v Avstrijo.

http://www.delovavstriji.com

Tudi mene zanima,če mi lahko kdo posreduje naslov v Avstriji za sezonsko delo sedaj- na: [email protected]
lp

Pozdravljeni,

Prosim ce mi posredujete kaksna sezonska dela v Avstriji.
Hvala 🙂

email: [email protected]

Tudi mene zanima,če mi lahko kdo posreduje naslov ali kakšno tel. številkov Avstriji za sezonsko delo. Hvala [email protected]

tudi jaz bi imela več informacij glede nabiranja jagod v avstriji na mail: [email protected]

hvala in lep pozdrav!

Lp !

Tudi mene zanimajo sezonska dela v avstriji. Prosila bi če mi informacije pošljete na mail: [email protected]

hvala

a nekdo rabi delavca iz tujine na sezonsko delo v sloveniji,hvala

Pozdravljeni mene tudi zanima za sezonsko delo in bi bil zelo vesel če bi mi lahko posredovali kakšne podatke ali kakšno tl. št. lp Nejc Grošelj
[email protected]

Tudi jaz bi bila zelo vesela če bi mi posredovali kontakt od teh oseb.

[email protected]

Tudi jaz bi prosila za kontakt,
[email protected]

Tudi jaz bi telefonsko il kakav kontakt za obiranje jagod v Sloveniji.
Može i neko drugo sezonsko delo v Sloveniji.

[email protected]

Tudi mene zanima sezonsko delo v avstrije? ce mogoče pozna koga? za obiranje jabolk, rečenje jabolk, grozda… Prosim za kontakat moj naslov e majla je [email protected]

tudi jaz bi prosila za kaki kontakt, za kakokoli sezonsko delo v avstriji, od meje tam do kakih 50 km lahko tudi kaj več, in sicer prosim če mi lahko pošljete na mail [email protected]
Hvala!!

Živjo,
tudi jaz bi lepo prosil za kakršenkoli kontakt za sezonsko delov tujini!!!
[email protected]

Hvala!
Lp

lepo pozdravljeni

mene pa zanima če mogoče še kdo ve kakršen koli kontakt za obiranje sadja,bila bi zelo vesela ker sem brez službe in bi rada malo zaslužila.

lp tanja

Prišel bi obirat jagode oziroma katero koli sadje, saj sem nezaposlen. Moj e-mail je [email protected].

Pozdravljeni, tudi sama sem brezposelna in bi bila zelo vesela kontakta od oseb, kjer bi lahko obirala/pobirala sadje. Sem iz okolice Maribora.

moj email: [email protected]

Tudi mene zanima. Prosim za kontakt na [email protected]

LP TUDI MENE ZANIMA OBIRANJE JAGOD [email protected] SEM IZ OKOLICE MB

tudi mene zanima 🙂
kontakt: [email protected]

New Report

Close