obiranje jagod v Avstriji,Sloveniji
Tukaj sem dobila že kar nekaj dobrih informacij glede dela v Avstriji. Med njimi pa tudi tri ponudbe, kjer so Avstrijska podjetja iskala pri nas sodelavce, tako da ti ni lih potrebno it delati v Avstrijo.
Tudi mene zanima,če mi lahko kdo posreduje naslov v Avstriji za sezonsko delo sedaj- na: [email protected]
lp
Pozdravljeni,
Prosim ce mi posredujete kaksna sezonska dela v Avstriji.
Hvala 🙂
email: [email protected]
Tudi mene zanima,če mi lahko kdo posreduje naslov ali kakšno tel. številkov Avstriji za sezonsko delo. Hvala [email protected]
tudi jaz bi imela več informacij glede nabiranja jagod v avstriji na mail: [email protected]
hvala in lep pozdrav!
Lp !
Tudi mene zanimajo sezonska dela v avstriji. Prosila bi če mi informacije pošljete na mail: [email protected]
hvala
Pozdravljeni mene tudi zanima za sezonsko delo in bi bil zelo vesel če bi mi lahko posredovali kakšne podatke ali kakšno tl. št. lp Nejc Grošelj
[email protected]
Tudi jaz bi bila zelo vesela če bi mi posredovali kontakt od teh oseb.
Tudi jaz bi prosila za kontakt,
[email protected]
Tudi jaz bi telefonsko il kakav kontakt za obiranje jagod v Sloveniji.
Može i neko drugo sezonsko delo v Sloveniji.
Tudi mene zanima sezonsko delo v avstrije? ce mogoče pozna koga? za obiranje jabolk, rečenje jabolk, grozda… Prosim za kontakat moj naslov e majla je [email protected]
tudi jaz bi prosila za kaki kontakt, za kakokoli sezonsko delo v avstriji, od meje tam do kakih 50 km lahko tudi kaj več, in sicer prosim če mi lahko pošljete na mail [email protected]
Hvala!!
Živjo,
tudi jaz bi lepo prosil za kakršenkoli kontakt za sezonsko delov tujini!!!
[email protected]
Hvala!
Lp
Prišel bi obirat jagode oziroma katero koli sadje, saj sem nezaposlen. Moj e-mail je [email protected].
Pozdravljeni, tudi sama sem brezposelna in bi bila zelo vesela kontakta od oseb, kjer bi lahko obirala/pobirala sadje. Sem iz okolice Maribora.
moj email: [email protected]
Tudi mene zanima. Prosim za kontakt na [email protected]
LP TUDI MENE ZANIMA OBIRANJE JAGOD [email protected] SEM IZ OKOLICE MB
tudi mene zanima 🙂
kontakt: [email protected]