obiranje jagod v Avstriji,Sloveniji
tudi mene zanima. Prosim za info za v SLO in v Avstriji
Tudi mene zanima sezonsko delo v Soveniji,prosim za već info. [email protected]
Hvala !
mi tudi bi, v slo. prosim za vec info na [email protected]
mene zanima delo obiranje jagod v avstriji [email protected]
Za več informacij, kliknite. Hiter način do zaslužka.
http://www.neobux.com/?r=lakhdar210
Tudi mene zanima delo v Avstriji za obiranje jagod in podobna sezonska dela. Za več informacij za to delo mi lahko javite na [email protected]
prosim še meni…
gmail:[email protected]
Weingut Buschenschank Gründl Labuttendorf
Hauptstrasse 45
A-8423 Labuttendorf
T +43 (0) 3184 / 2318
F +43 (0) 3184 / 2318
[email protected]
Tu se iščejo delavci v vinogradu in ena ženska samo za ob nedeljah za 7 ur na dan.
Plača 6 eu neto. Hrana pijača pa zastonj. Vkuhinji je plača 7 neto. Kraj je oddaljen 30 km iz Maribora.
Če ve kdo za kakšno sezonsko delo preko meje grem takoj,pa če je 6 eur na uro boljše to kot nič.kakšno obiranje ali kaj podobnega.Si iščem delo in ker trenutno še nič našel bi šel nekaj obirat da zaslužim ker mi ni doma za ležat.Imam avto,lahko vozim,znam nemško,sem iz ok. maribora.
[email protected]
Tudi jaz bi z veseljem spet šla nabirat borovnice ali jagode ali kaj pač je sezonskih zadev (kumarice…) v Avstrijo. Lani sem nabirala borovnice, vendar več nimam tiste veze, ki me je tja spravila. Če ima kdo kak kontakt ali ve, da kje potrebujejo obiralce, naj me kontaktira na [email protected]
V avstriji kumarce samo še uvažajo in s ene ukvarjjao več s tem, prav tako pa tudi ne jagode. lahko si jih nabereš za domov in jih plačaš.
vsaj na tem koncu Avstrije- koroška tega ni več.
če pa kdo ve za kjerkoli drugje, da se to da pa bi tudi jaz prosila za kontakt.
Mene zanima obiranje sadja v sloveniji….kak info?
thnx mail: [email protected]
zanima me,če mi lahko kdo posreduje naslov v Avstriji za sezonsko delo sedaj. Se pravi od 25.7.2011 naprej. [email protected]