Najdi forum

obiranje jagod v Avstriji,Sloveniji

Morda kdo ve, naslov ali telefonsko številko kmetije, kjer imajo nasade jagod in iščejo sezonske delavce za obiranje jagod. Lahko tudi v Sloveniji.
Najlepša hvala za pomoč!

ja jaz vem za to lahko mi pišeš na mail pa ti posredujem podatke
l.p.

Živjo!

Tudi mene zanima sezonsko obiranje jagod, tko da bi lepo prosila, če lahko še meni posreduješ podatke! :))

Najlepša hvala!

[email protected]

Tudi mene zanima sezonsko delo. Kviki prosim mi podatke na mail [email protected]. Hvala! Mojca

lep pozdrav tudi mene zanima obiranje jagod v Avstriji ali kaka pomoč na kmetiji v bližini Radgone bi prosila za podatke telefon ali kak drugi kontakt .031 661 505 ali041 357 266 sem iz Ljutomera HVALA

Tudi jaz se zanimam za to delo … in bi prosila za informacije na: [email protected]

Mene tudi zanima obiranje jagod doma ali v Avstriji. Za odgovor se najlepše zahvaljujem. Franja Korpar

Kaj poznate koga, ki mogoče potrebuje pomoč pri obiranju na Goriškem ali v Italiji?

Hvala

Mene tudi zanima obiranje jagod v Avstriji, lepo bi prosila za podatke na e-mail
[email protected]

Hvala za podatke :)))

tudi jaz bi prosim za kontakt za obiranje jagod v Avstriji in Sloveniji.

pišete mi lahko na mail: [email protected]

lp

…prosim…
[email protected]

Kviki
Re: obiranje jagod v Avstriji,Sloveniji

06.06.06 11:12
l.p.

S tvojim mailom nekaj ne štima,a ga prosim navedeš.

Kviki
Re: obiranje jagod v Avstriji,Sloveniji

06.06.06 11:12
l.p.

Tudi mene zanima sezonsko delo. Kviki prosim mi podatke na mail [email protected] lp DARIJA

tudi jaz bi prosim za kontakt za obiranje jagod v Avstriji in Sloveniji.

pišete mi lahko na mail: [email protected]

marko

lp

[/b]
Prosim za podatke sezonsko delo v avstriji od murske sobote kakih 60km oddaljenosti.

Kontakt [email protected]

Ima kdo info za sezonsko delo v avstrijo

Hvala

041533084

Tudi mene zanima obiranje kateregakoli sadeža v Italiji. Imam čas, sem delaven in takoj bi lahko pričel z delom

Prosim za kakršnokoli informacijo…

Tudi mene zanima sezonsko delo v Avstriji (obiranje jagod in podobna kmet. dela) sem iz Maribora in bi se vsak dan vozila na delo. Prosim za kontakt [email protected]

Tudi mene zanima to delo, prosim za več info na [email protected]
Hvala!

New Report

Close