Najdi forum

Obešalnik za na vrata

Saj vem, da niste nakupovalno-informacijski center, ampak več ljudi več ve, zato: a ste v zadnjem času kaj videli/kupili tak obešalnik, ki ga obesiš na vrh vrat in ima potem kljukice za obešanje (npr,. za kakšno majico, ki je še za en dan, ne bi je pa pospravil v omaro)? Jaz sem malo spraševala po trgovinah (Merkator, Spar), pa niso imeli. Kakšna ideja oz. kje imate pa vi take stvari – na robu postelje, stola, ali res pospravljate?

Na žalost nimam ideje in se oglašam le z odgovorom na zadnje vprašanje.
Oh, pri nas se 1-2-3 nabere kup takih stvari čez stol v spalnici in na koncu navadno vse romajo v pralni stroj, saj so vse zmečkane – da pa bi umazane cunje likala.
Vem, da ti nisem bila v pomoč – bom pa z veseljem spremljala odgovore, saj bi meni tudi kaj podobnega koristilo.

Asru

Poglej v Neckermann, ali pa v Bauhaus, Baumax. Tam imajo ponavadi ogromno brezveznih stvari, za katere se včasih izkaže, da so kar uporabne.

Tudi meni so sle te “cunje vsepovsod” zelo na živce. Pa mi je mizar naredil posebno stojalo (drevo), ki ima v višino tri pare vodoravnih vej (zamaknjenih za par stopinj), na katerega zdaj obesamo cunje. Lahko uporabimo obesalnika, ali pa enostavno žložimo cez vejo.

Ne vem, kaj si videla, najbolj preprosto pa je kupiti kljukice na palici, ki jo pritrdis na vrata ali steno. Jaz imam polozene kar cez krilo ogledalnih vrat na psihi v spalnici.

Tak obešalnik sem jaz kupila v BTC-ju, v hali pod Emporiumom. Kako se trgovina imenuje ne vem je pa poleg otroške trgovine Ariel. Drugače sem jih pa videla tudi v katalogu Neckerman.
Sonja

Mi smo namontirali navaden obešalnik, za vrati spalnice in vrati kopalnice, na steno, kjer imamo mal več kot pol metra prostora:))
Obešam pa najprej na obešalnik (tak za srajce), potem pa na stenski obešalnik…
Ja, ob sobotah pa vse zmečem v pralni stroj, kar visi na teh obešalnikih..
moji starši so imeli na vratih tak obešalnik, pa to ni bila trajna rešitev, ker je začel razpadat..

tudi jaz imam tak obešalnik, celo dva

in je super

kupi raje kovinskega, saj se plastični prehitro pod težo zlomi

je že dalj časa, odkar sem ga kupila, zato se ne spomnem kje

ne obupaj, išči, se splača

Živjo

mi smo ga kupili iz kataloga Neckerman in smo zelo zadovoljnji
sicer ga upoorabljamo za brisače in kopalne plašče v kopalnici…

Lp Miša

Mi smo ga kupili pred kratkim v Bauhausu.Super je.

Zivjo!

Pred kratkim sem kupila tak obesalnik v Lj v Rutarju (pritlicje). Kovinski je, pa mislim da ima 5 ali 6 kljukic in se licno okrasen z morskim motivom ladjic.

Kovinski ali plasticni, kratek (3 ali 4 kaveljcki) ali dolg (5 ali 6) – Rutar, med 2990 in 6990 sit.

Tadeja

http://www.igraca.com

Bauhaus – kupila pred mesecem. Zelo uporabno. Verjetno bom še kakšnega kam navesila.

Lp B

Jaz sem ga kupila v Mercatorju v Kranju ne dolgo nazaj, kupila sem ga v rjavi barvi zdaj pa imajo samo še bele, jaz bi pa tako rada še enega rjavega. Pa jih nočejo in nočejo naročiti.

New Report

Close