Najdi forum

No, nisem še v tistih letih a nekoč bom, pa me zeanima ali ženska tudi ko je v meni čuti veliko željo po odnosih – sexu? Je to kako drugače, kot pri mlajših? Ali pohotnost upade? Je potreba kaj manjša?

Tole pa ne smeš mene vprašati. Mogoče se bo našla kakšna ženska, ki je že vmeni in ti bo znala kaj več povedati. lahko bi ti pa samo napisal kaj iz kakšne knjige in raziskave. vendar menim, da osebne izskušnje veliko več povedo kot 10 knjig.

Primož

Nika,

o tem pišejo knjige in kar tekmujejo kdo bo napisal nekaj kar še nihče ni napisal. No prav to je lahko vajin izziv. Ni potrebno pisat knjigo, lahko pa odkrivata svet, ki ni opisan še v nobeni knjigi.
Hočem reči, da smo si zelo različni in različno sprejemo svoje spremembe. Ne obstaja pravilo, kako boš takrat funkcionirala, zagotovo pa je pomembno kaj si želita vidva.
Naj bo tvoja želja prijetno prehajanje v zrela leta in pusti se presenetiti.

LP Žena

Draga Nika!

Obdobje mene za žensko je grozna, vendar moraš tudi vedeti ne za vse enako.
Jaz imam v meni dokaj velike težave, vročinske valove, napihnjenost trebuha in nog, bolečine jajčnikov itd. Nekatere ženske si pomagajo z nadomestnimi hormoni, vendar je to zelo reskirano zaradi raka, tako da jaz hormonov ne jemljem.
SPOLNOST
Ni več takšne želje, tudi strasti ni, odnosi so boleči, nožnica je suha. Dotiki moža so prej odvratni kot lepi. Samo pazi ni pri vseh ženskah enako, malo se pozanimaj o meni pri svoji mami, tudi tukaj nekaj podeduješ po svoji mamici.

Uživaj svoje življenje in izkoristi svojo mladost z ljubljeno osebo sedaj in ne misli na meno, ne obremenjuj se že sedaj, ta groza bo hitro pred vrati.

Lepo te pozdravljam.

New Report

Close