Najdi forum

Obdarovanje

Živjo!
Obiskujem 9.razred osnovne šole. Ker se bo prihodnji teden vse vrtelo okoli Božiča, smo se v šoli dogovorili, da se med seboj obdarujemo po sistemu, da prinese vsak v šolo eno darilo, potem pa s številkami izžrebamo vsak svoje darilo. Dogovorili smo se, da je lahko darilce v vrednosti največ 5€, tako da ga je vsak zmožen kupiti, ne glede na finančne sposobnosti. Darilo mora biti primerno za oba spola, saj ga lahko dobijo tako fantje kot punce.
Prosim vas torej, da mi priskočite na pomoč in mi pomagate z idejami za darilo!
Najlepša hvala…
Dextro:)

Moja nečakinja je 5.r in imajo podobn sistem, s tem d morajo sami izdelat darilo…me smo vzele malo nizji kozarec od marmelade, ga poslikale z barvami za steklo, dale noter nekaj cokoladnih bombonov, ter svecko: misljena je lahko kot cajna lucka, ali lahko tudi držalo za kulije ali pa zgolj za shranjevanje bombonov. In je lahko za fanta in punco.. kot univerzalno, pa lahko kupis peresnico nevtralne barve, kaksen kuli, zvezek..kik ma peresnice po 1E, kulije in zvezke ravno tako..zraven pa se das kake cokoladice pa je.. karkoli drugega ne bi blo za oba-fanta in punco.. pa se uporabili bodo za solo pa je..problem resen..

Lahko pa kupiš tudi kaj za osebno nego; zobna pasta, krtačka, glavnik,toaltena torbica,

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Lahko pa kupiš rokovice,mogoče copate,mogoče šal.
Tudi kakšna kapa se dobi za ta denar.

Slučajno sem malo cene gledala po trenutno predprazničnih razprodajah.

Pa veselo praznovanje vam želim :).

Naljepša hvala vsem za nasvete! Bom še razmislila in se malo sprehodila po trgovini, če ne bo pa morala obveljati super ideja, ki jo je predlagala @juris. Tudi Vam želim vesele praznike in lepo praznujte!

New Report

Close