Občutljiv ščegetavček
Živjo!
S fantom sva že skoraj 5 let skupaj in ves ta čas pri meni obstaja en problem: probčutljiv ščegetavček. Ne vem kaj je krivo. Je zelo nežen. Vedno se potrudi, da oba uživava v seksu, njegovo božanje me vzburja, vendar že ves ta čas ‘sovražim’ lizanje, poljubljanje vagine oz. ščegetavčka. Vem, da vse počne prav, ampak enostavno meni ne paše. Ima še katera take izkušnje? Da vse ostalo štima, lizanje in ljubkovanje tam spodaj pa ji ne paše? On si srčno želi, da bi mi lahko nudil vse nežnosti tudi z jezikom, vendar jaz to doživljam zelo stresno, vse mi je pregrobo, nežno lizanje skoraj že doživljam kot bolečino in zadnje čase sem napeta, ko samo pomislim, da me bo “spet” hotel z jezikom. Mogoče bo to moj/najin večni problem in se bova morala temu pač odpovedati, ampak me vseeno resnično zanima, če ima katera od vas podoben problem.
LP,
Jess
heyla!
Js sm stara 14 in šr nimam tipa, in spolnih odnosou… Se pa samozadovoljujem. in tud mene že sam če začnem božat ščegetavčk začne bolet… nevem kaj je to? no če ti je slučajno v pomoč da nisi edina 🙂 slišala pa sm da je to povezan s tem da ga premal uporablaš, božaš in da bo kao bolš oz. da se tega navadš.. ? nevem no upam da ti je kj u pomoč moje sporočilo
helow…
men se podobno dogaja…ku takoj občutim neprijetne občutke če me fant hče odspodi … ne vem kaj je krivo … no, zdej ne vem kako je pr vama ampak men tud zlo redko sploh pride :/ pa ne mislim sam takrat ko me on boža itd…. tud me samim odnosom…. a je tko tud pr vas??
sem fantu oz.možu vlekla roko nazaj, ko me je božal.
Preprosto ne prenesem grobih iger. Ko gledam posnetke sexa na netu , kako pritiskajo z rokami, prstom, jezikom, že čutim bolečino. Mene vznemiri že pogled oči, mogoče bi se lahko sprehodila še kakšna muha po ščegetavčku. potem se vse neha.
Zdi se mi, da smo bolj nežne, občutljive dušce, ali pa je kaj drugega-
.
Samozadovljujem se od majhnega in nikoli nisem mogla direkt po ščegetavčku! Ko je prišlo do spolnosti z drugimi osebami, me je vedno bolel, če so tipakl direkt, ampak ne bi temu rekla bole, samo premočni občutki so bli. In tko so minevala leta, in pri zdajnšem fantu je na začetku bilo isto, da mi direkt ni sedl, potem pa le po določenem času in vztrajnem tipanju, lizanju, božanju odkrijem en dan tak občutek, da sm mislila, da se mi bo zmešalo. Sploh ga ne morm opisat, tok dobr, kot da bi orgazem doživljala ves čas. In ta občutek dobim, ko sem vzburjena in ko se direktno boža po ščegetavčku in ta občutek je božanski, ne more se primerjati z občutki prej… Tko da mogoče res, mau potrpet neki časa, mene je na začetku bolel, ful močn občutek, ampak sčasoma se to razvije v neki tok močnga da se yvijas po postli. Tko da ja, če si predstavljate kakšen je orgazem, kako se zvijate, potem pa da to ceu čas čutite, ko vas fant ali pa ve same. Jst ydle k se spomnem, me odnese daleč stran, kr to je noro noro.
Forum je zaprt za komentiranje.