Najdi forum

Pozdravljeni !

Se opravičujem, če niste pravi naslov,bi si pa želela vaš nasvet.
Imam službo dokaj nova – 8 mes, še vedno se ne najdem, nimam veselja , motivacije,
nisem sproščena(na to seveda vplivajo nekateri dejavniki,ki jih ne morem spremeniti).
In jaz si tako želim dati odpoved,kar razmišljam o tem ,načrtujem potem pa seveda
ne upam in ne rabim verjetno razlagati zakaj saj v današnjih časih sem lahko vesela,da vsaj imam službo.
Vendar čutim tako in do sedaj mi je občutek vedno prav povedal,ko ga nisem poslušala
se je izkazalo da bi ga morala.
Kaj vi menite a je prav poslušati občutek in narediti nekaj rizičnega??

Hvala za odgovor,lep pozdrav!

Poslušati intuicijo, je vedno dobro, ker le-ta prihaja od pozitivnih entitet. Vendar veliko ljudi enostavno nima dovolj moči,da bi jo poslušalo in se raje varno drži v naročju svojega ega.

Vprašanje delno spada pod to rubriko in na ta del sem ti odgovoril. Kar se pa službe tiče, naj ti pa, kot sivolasi in sivobradi, povem, da je z njimi danes težko. Morda narediš tako, da skušaš zdržati v tej službi, dokler ne najdeš kaj pametnega. Med tem pa intenzivno iščeš drugo službo, ki ti bo bolj ustrezala. Včasih moramo znati tudi malo potrpeti, saj življenje ni vedno prijazno do nas. In prav to nas dela močne.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close