občutek, ki traja
Pozdravljeni;
Verjetno je že šel kdo skozi te občutke katere bom sedaj opisala, ker dejansko ne vem kaj se dogaja z menoj in v meni…mi kdo lahko prisluhne…
Ne vedno ampak velikokrat ko pogledam prijatelja v njegove oči, brez da bi kakoli razmišljala, me v želodcu močno zbode, skoraj tako kot da bi nekdo rezal po njem, ali pa bodisi najnj odvrgel kakšno težko kamenje…ta občutek me zelo plaši, saj ne vem kako naj se ga otersem. po 4 letih najinega poznanstva je še vedno prisoten. Sva samo prijatelja in nikoli nisva bila nič drugega…je zelo dobra oseba…edino kar opazim je, da ko slišim da prihaja k meni na obisk, je blizu mene, se mi pospeši srčni utrip, ko pa ga vidim pred seboj pa mi pri srcu postane toplo, predvsem pa se srčni utrip se ustali. Nič več hitrega bitja srca…
Sprašujem se ZAKAJ tisti pogled v oči ( ne vedno ) ” zbode, me udari ” Lahko da se sama takrat ne zavedam – in je moj pogled do njega zelo globok in se najini duši nekako srečata in nekaj ” izmenjata ” a tega razumsko ne morem opredeliti kaj točno to je – zato potrebujem vaše občutke, če ste že šli skozi to in kako ste postopali, da ste se tega občutka otresli. Ne želim si, da je večen, ker kar traja in traja…je edini ob katerem to čutim…
Hvala