Najdi forum

Občutek električnega sunka v rokah

Pozdravljeni,

na vas se obračam v upanju, da mi boste znali pomagati.
Namreč zanima me, mi kaj povzroča občutek električnega sunka v rokah.

Ko recimo dvignem ramena in jih na hitro spustim navzdol, mi iz vratu skozi roke v mezince sune elektrika.
Pa me zanima zakaj se mi to pojavlja in ali je možno to popraviti.

Za odgovor se Vam najlepše zahvaljujem.

LP
Viktor

Zakaj bi šlo za obojestranske električne sunke, je zelo težko ugotoviti brez pregleda, dobro bi bilo tudi Rtg slikati predel od četrtega vratnega do prvega prsnega vretenca.
težave so lahko zaradi zakrčenosti mišic v vratu, morda gre za draženje določenih živčnih korenin, lahko je kaj drugega.
Na pregledu bi lahko ugotovil za draženje katerega živca gre.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close