občudovanja pogumne punce
No ne bom vam težila!!!
rada bi vam samo sporočila da tako pogumnih punc (no atijev se ne sme pozabiti, pa bratcev in sestric tudi ne) kot ste ve tle gor, s tako hudo izkušnjo……….ne srečaš velikokrat.
Punce vredne ste vsega občudovanja in spoštovanja. otroka izgubiti in se soočiti z njegovo izgubo ni lahko, hkrati pa vlivati drugim toliko upanja in lepih besed………
Vaši angelčki vas imajo radi in vedno boste njihove najlepše mamice.
ostanite take kot ste
Draga mala maja in MOjca, težko bi vama opisala, koliko mi (in verjamem, da vsem mamicam, ki smo izgubile otročke) pomenijo takšne čudovite vzpodbudne besede.
Ob takšnih ljudeh, kot sta vidve, spet začutim zaupanje do sveta.
Iz vsega srca hvala.
No se opravičujem če sem te užalila Gumica, samo ne zdi se mi fer da si pisala kako so punce čudne ko žalujejo za svojimi otročički in kupujejo zanje igračke jim prižigajo svečke…. ne vem kaj bi ti počela če te kaj takega doleti, pa ne misli da ti to želim. NOBENEMU NIKOLI NEBI KAJ TAKEGA ŽELELA.
Veš moj star ata je star 82 let in je izgubil sinčka starega 10 mesecev. Še danes včasih joka za njim. Po 60 letih. SE TI ZDI TO ČUDNO. Meni NE! BIL JE NJEGOV OTROK.
Hotela sem samo povedati da so te punce res občudovanja vredne ne nisem se hotela kregat.
Še nekrat OPROSTI.
Lp mala maja