Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza O mojih objavah

O mojih objavah

Če se nekdo z mojim pisanjem ne strinja, pač ne bere. Lahko tudi preveri, če je to, kar pišem, res. Nič ni mojega, vse je v knjigah in na internetu. Morda bo takrat našel boljšo rešitev. Ni nujno, da je tisto, kar rečejo zdravniki, res. To je samo njihovo prepričanje, ki izhaja iz njihovega znanja. Oni imajo en način zdravljenja. Obstajajo pa tudi drugi načini. Ljudje so se zdravili tudi, ko ni bilo zdravil in operacij. S prehrano, zelišči, eteričnimi oljii… Obstaja tradicionalna kitajska medicina, ajurveda, in še kakšna… Če je nekdo pripravljen raziskovati, lahko marsikaj odkrije in pozdravi tudi nekaj, kar je za zdravnike neozdravljivo. Ljudje veliko stvari ne poznajo in imajo svoja prepeičanja glede zdravljenja. Telo ni kot avto, ki ga pelješ na servis. Telo ni nekaj kar neseš k zdravniku, da bo to pozdravil. Telo je najpopolnejši računalnik in se zna pozdraviti tudi samo. Ustvariti je treba pa prave pogoje. Telo polno strupov se ne more pozdraviti. Vse možganske bolezni so povezane s črevesjem. Zato je najprej treba zdraviti črevesje. Tako pravi funkcionalna medicina.

Nikoli nisem delala v zdravstvu, sem pa sama veliko stvari preštudirala, ker nisem bila zadovoljna s tem, kar mi je nudila klasična medicina. Vem da se marsikaj lahko pozdravi brez operacije in brez zdravnika.

Samozdravljenje je delo. Nagrada je pa boljše počutje. Obstaja ogromno literature, seminarjev člankov… Potrebujete samo prepričanje, da to zmorete. Da, ne glede na to, kar rečejo zdravniki in drugi ljudje, verjamete, da se lahko pozdravite.

Breda

Metode, ki se jih lahko naučite, da si igboljšate počutje.

Quantum touch terapija

To je metoda, ki se je lahko nauči vsakdo. Žal je vse v angleščini. Sama sem se naučila tako, da sem kupila knjigo Richard Gordon Quantum touch The power to heal. In potem kupila seminar na intetnetu za 25 eur. Vse skupaj je stalo približno 40 eur. Če imate MS, lahko delate na sebi, ali (in) če se naučijo tudi svojci. Videoposnetkov  na youtube je malo, mislim pa, da ravno te dni  Richard Gordon ponuja nek seminar.

EFT- Tehnika doseganja čustvene svobode

Je ogromno videoposnetkov in knjig in tudi seminarji so.

Energijska medicina, Donna Eden

Knjiga in posnetki na youtube, in tudi seminarji so.

Neurographica,

Če radi rišete. Knjige ni. Posnetki so na facebooku. Ni potrebno posebno znanje risanja. Accademia neurografica, osnovni seminar je dovolj za samozdravljenje.

Knjiga Inna Segal The secret language of your body. Res deluje.

Vsi smo zdravilci, vsi se lahko to naučimo.

Breda

 

 

Dr. Joe Dispenza. The formula.

Younity Croatia. Prijavi se in dobiva potem maile.

Brezplačno.

Začetek 11.9.23. Dane se lahko gleda od včeraj.

Možnost gledanja:

Hrvaška sinhronitacija.

ali

Originalni video s hrvaškimi podnapisi.

Breda

Ne morem objaviti linka, je pa zelo zanimivo. Naslov je:
THIS THEORY HELPS EXPLAIN WHY SOMEONE GETS FIBROMYALGIA AND OTHER CHRONIC ILLNESSES.
Your fibrodoctor dr. Roger Murphree.
Lahko si pomagate s prevajalnikom.

Breda

Danes sem ga slučajno našla film na intrenetu. Je iz leta 2017? Poznala sem skoraj vse, ki v njem nastopajo in približno vedela, kaj bodo povedali. Zato ga prej nisem kupila.

Dokumentarni film Heal, Kelly Gores. Tudi knjigo so izdali. Je pa v angleščini. Mislim, da se lahko izposodi na Amazonu. Je zanimivo… 

Nastopajo zdravniki in zdravilci, katerih knjge so prevedene tudi v slovenščino.

Breda

 

 

Popravljam. Knjiga je prevedena. Naslov je Zdravi.

Breda

Video o QTT. Naslov je:

Energy healing mastery:
Life-changing energy healing technicques that changing lives Richard Gordon.

Leta 2020 sem z nekom, ki po možganski kapi ni mogel niti brati, niti pisati, niti risati, govoril ni skoraj nič, okrog je hodil kot zombi in občasno tudi padal, delala 2 meseca (cca 100 ur) vsak dan po cca 1 uro Qigong in EFT tapkanje. In potem mi je napisal tole:

No evo  koncno ti posiljam,pisem  oceno za tvoj trud ki si mi ga namenila z tvojim vodenjem vaj.  no pri meni sem opazil da sem ful boljsi.govor se mi je ful popravil.risanje pn branje…fizicno in psihicno pocutje se je vse izboljsalo…. Hvala..za vse!!!

Marsikaj se lahko popravi.

Breda

 

Kupila sem webinar Sound healing.
Nekaj načinov sem že uporabljala, kot je brundanje, binauralne valove…
Ampak tole je bilo pa res čarobno. Potem sem še malo pobrskala po interneru, res zanimivo, kako so hudo zboleli in potem odkrili nekaj izjemnega.  Kako govorijo o bogu, da bog govori skozi njih, da jim sporoča kaj igrati, da ima vsak organ svojo frekvenco in ko najdemo pravo frekvenco, ki s tem organom rezonira, se organ lahko pozdravi. 

Bili so tile:
Johnatan Goldman
Michael Tyrrell
Mark Romeo
Eileen Day Mckusick

Poiščete jih lahko na internetu in tudi njihovo glasbo in webinarje.

Breda

Popravljam, malo sem napisala narobe.

Bili so tile:
Jonathan Goldman
Michael Tyrrell
Mark Romero
Eileen Day Mckusick

Misa Hopkins,

Dobila sem mail z naslovom:

Proven steps for healing chronic illness and injuries

Pozdravila si je MS. Začela je z meditacijo in zdravljenjem z zvokom. Ponuja brezplačni en teden dolg seminar.

Napisala je knjigo The Root of All Healing, 7 Steps to Healing Anything.

Between now and Tuesday, November 7, you can sign up to start watching the core videos from my Breakthrough Healing System for FREE for a week!

 

You get complimentary access to one video each day for 7 days. 

 

Ne morem posredovati linka, gotovo jo najdete na njeni spletni strani.

 

Breda

To je Googlov prevod iz Amazonovega opisa prej omenjene knjige

Znotraj vsakega od nas je bistveno odkritje, ki ga je treba narediti, če hočemo ozdraveti. V neposrednem, a sočutnem slogu Misa Hopkins razkrije razlog, da se mnogi od nas ne počutijo dobro, čeprav smo poskusili raznovrstnih zdravljenj in rešitev. V sodobni duhovni misli se vedno bolj priznava, da smo sami kreatorji svoje resničnosti, vključno z našim zdravjem. Hopkins deli zgodbe iz resničnega življenja, ki dokazujejo, da ozdravitev ni le rezultat iskanja pravega zdravila, temveč osebna priložnost za ustvarjanje dobrega počutja z vključitvijo svetega toka božanske zavesti. Ne da bi promovirala kakršno koli posebno zdravilno metodologijo ali duhovno prakso, nam ponuja preproste korake – vodnik – za dostop do zdravilne moči in modrosti, ki že živita v njej. Hopkinsova nas odkrito popelje v uspehe lastnega zdravljenja, ko je odkrila in spremenila skrivne potrebe srečala z boleznimi, ki so ji bile v izziv življenja. Pokaže nam, kako lahko bolezen dejansko zadovolji globoke podzavestne čustvene potrebe, zaradi česar ostanemo bolni, nato pa nas nauči, kako povabiti naše podzavestne svetove, da se uskladijo z našimi zavestnimi željami. Rezultat te uskladitve je končni koren vsega zdravljenja – prebujena nova raven našega lastnega božanskega zavedanja in moči.” Če bi vsi, ki iščejo zdravniško in holistično pomoč, prebrali to in obravnavali skrite ovire pri zdravljenju, bi postali bolj zdravi hitreje in z manj napora .

Breda

IR in NIR svetloba

Splača se malo preštudirati. Res je neverjetno zdravilna. Zanimivo je to, da gredo učinki te svetlobe po telesu in pridejo tudi do mesta, ki ni bilo obsevano. Enkrat sem kupila na Amazonu knjigo, ko je Ari Whittan tako hvalil to terapijo z IR svetlobo.

In sedaj to uporabljam.

Breda

Nisem se mogla rehustrirati.

 

Tole je pa res dobro. Samo dihaš in poslušaš.

markromero/music.com

Breda

Pred enim mesecem sem kupila webinar, ali ne vem, kako se temu reče.. Heal your life with the speed of sound od Marka Romera. Najprej mi je poslal predstavitveni video in sem bila tako navdušena da sem hotela izvedeti več. 3 delna serija, ki traja 3 tedne. Gledaš video in potem dobiš posnetek, ki ga poslušaš vsak dan. Čez en teden še enega in potem še enega. Dobiš še bonuse – audio posnetke… Ta kitara je res nekaj neverjetnega in njegov glas tudi. Poslušaš in dihaš po navodilih.
Tako sproščujoče in enostavno.

Breda

Vitamin B1

Dr. Eric Berg ima na youtube video, morda jih je več, kjer govori o vitaminu B1. Med drugim omeni, da so simptomi pomanjkanja tega vitamina podobni, kot simptomi pri MS in da lahko dobiš napačno diagnozo. Da zdravniki lahko to zamenjajo.

Zanimivo je pogledati.

Breda

New Report

Close