Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? O INTERNETU IN PREPRIČANJIH

O INTERNETU IN PREPRIČANJIH

Ko zbolimo, gremo na internet in beremo. No, ne vsi.
.
Nekateri smo prepričani, da je naša bolezen v genih in da nas bodo zdravniki pozdravili. Da se v našem življenju ni zgodilo nič takega, kar bi povzročilo to našo bolezen. Mi smo pri tem nemočni, smo žrtve in pomaga nam lahko samo zdravnik.

Drugi brskamo po intetnetu in iščemo.. Internet je odličen vir informacij. Najdemo točno tisto, kar odgovarja našim prepričanjem.

Ni pa nujno, da je tisto, kar najdemo res najbolj optimalna rešitev za nas. Iščemo stvari, ki jih poznamo. Prehrana, prehranskj dodatki, morda še razstrupljanje telesa…

Nekateri smo prepričani, da gibanje nima nobene vloge pri zdravljenju, drugi, da je tek odlična zadeva, tretji prisegajo na telovadbo. Gibanje je pomembno. Tek je morda za nekatere super, telovadba tudi. Toda, morda to ni dovolj. Joga, Qigong, meditacija, petje, glasba, tapkanje, razne druge energijske tehnike lahko odpravijo energijske blokade v telesu.

Ljudje zbolimo zaradi negativnih čustev. Ta povzročajo energijske blokade v našem telesu. Energija je vse, kar je. Ko ni več energije, smo truplo. Zato je energija za zdravljenje zelo pomembna. Odpravljanje blokad tudi. Zamera povzroča raka. Chriss, ki je imel poleti serij o raku je povedal tole. Tisti, ki niso bili pripravljeni spustiti svoje zamere in odpustiti, se niso pozdravili. On ima tudi delavnice za zdravljenje raka.

Toda, odpuščanje ni tako enostavno. Je globoko zakoreninjeno v nas. Odpustiti moramo osebi, ki je povzročila škodo, odpustiti sebi za našo reakcijo na to, za škodo, ki je pri tem nastala, prositi osebo, da nam oprosti.. Sebi moramo marsikaj odpustiti. Enkrat sem brala o odpuščanju v 4 korakih.

Treba je malo pozabiti na stara prepričanja in iskati nove možnosti za zdravljenje. Kaj še lahko naredimo zase in kako lahko to naredimo. Stvari, ni nimajo negativnih stranskih učinkov.

Sprejeti moramo sebe, takšne, kot smo, z vsemi napakami in boleznimi vred. Spustiti moramo vse strahove in se sprijazniti s tem, kar imamo. Ko nismo v stanju boja ali bega, se telo lahko začne zdraviti. Ko smo v paniki, se ne.

Na internetu lahko najdemo marsikaj, kar nam bo v pomoč. Včasih je treba malo poskušati, da ugotovimo, kaj nam najbolj pomaga. Lahko prosimo višjo silo, boga, angele, vesolje za pomoč. Če nas je strah, je verjetno ne bomo dobili. Pri meni deluje vse. Vedno čutim premikanje energije po telesu. Neka druga oseba bo rekla:”Jaz nikoli, pri nobeni terapiji, ne čutim nobnene spremembe. Meni nobena stvar ne pomaga”…..

Včeraj sem poslušala Caroline Myss, ki je rekla: ” Zdravljenje je stvar duše, ne razuma”.

Dr. Bruce Lipton je rekel:” Nismo žrtve, smo kreatorji…”

Breda

New Report

Close