Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? O GUBAH

O GUBAH

Na obrazu imamo veliko mišic. Imamo tudi nekaj meridianov. Enaka čustva krčijo enake mišice. Zato se lahko zgodi, da si zakonca, ki imata podobne težave in čustva, z leti postaneta podrobna kot brat in sestra.
Včeraj, ko sem bila na pasjem sprehodu, se moja psička, ki rada pozdravlja ljudi, ustavi ob paru na klopi. Pa jo božata. Pristopim zraven in se zapletemo v pogovor. Opazujem par in ugibam, ali sta mati in sin, ali sta par. Opaz ..pa zinem eno hudo neumno: ” A vidva sta pa mama in sin.?”. Gospa je med šokirano pogleda, prime gospoda pod roko in reče” . ” To je pa moj mož.

Uf, moj prst je narobe pritisnil in se je objavilo… Pa nadaljujem tam nekje, par stavkov nazaj. Opazujem oba obraza in se mi zdi, da sta si podobna. In zaljkučim svoje razmišljanje z mislijo:” Gotovo mati in sin.” Pa žal ni bilo tako. Ko potem ugotovimo, da sem jaz 7 let mlajša od nje, je bi šok še hujši. Ja, ženske mi velikokrat rečejo” : Jaz sem že stara… In na koncu vedno ugotovimo, da sem jaz tista, ki je starejša. Pa sledi potem vedno presenečenje. Sama ne uporabljam dragih krem proti gubam. Velikokrat mi pade v oči kakšna gospa, ki se od zunaj zelo lepo uredi, nalakira si nohte živo barvo, obleče lepo obleko, po možnosti črno z bleščicami, doda zlate čevlje ali torbico in ima lepo pričesko in na obraz puder in šminko. Toda, gube na obrazu nekako ne pašejo zraven. Na njih se vidi ves stres pretklih let.

Ko so Roberta Smitha ( faster EFT) vprašali, če ima botoks, je odgovoril”: Ne botoks, EFT”.

Ko sem imela pred par leti delavnice – EFT in EM, se je neka gospa, ki je prišla 3x, pomladila vsaj za 10 let. Na tretji delavnici je povedala, da so vsi na njej opazili spremembo in jo opazi tudi sama, ko se pogleda v ogledalo. Njen obraz je postal sproščen in gube so se kar zgladile…Zakaj? Ker se je znebila veliko negativnih čustev, ki so jo težila.

Breda

New Report

Close