Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza O BOGU IN ANGELIH

O BOGU IN ANGELIH

Doma nismo bili verni.
Pred mnogo leti sem brala knjigo Magija uma od zdravilke Betty Shine. Knjigo imajo samo v knjižnici. Ona pravi, da ima vsak človek 2 do 4 angele varuhe ali nekaj takega. Večina od njih je brez dela, ker jih ljudje ne prosijo za pomoč. Tako piše Betty. Pravi, da je danes življenje tako težko, ker so ljudje prepuščeni sami sebi in ne prosijo za pomoč…. Da, če zaprosiš za pomoč angele, morda ne dobiš odgovora v taki obliki, kot si pričakoval, toda odgovor dobiš. Treba ga je samo prepoznati.

Tole je povedal, mislim, da zdravilec, Marjan Ogorevec.
Mislim, da je bilo nekako takole.
Bila je poplava. Mož je čakal, da ga rešijo. Pa pride mimo nekdo s čolnom in ga povabi v čoln, da ga odpelje na varno. Pa se mož zahvali in reče, da ga bo rešil bog. Pa čoln odpelje. Pa pride še eden in potem še eden. Mož vse zavrne in na koncu ostane sam in utone.
Pa pride v nebesa pred boga in ga vpraša, kako je lahko dovolil, da je on utonil. Pa mu bog odgovori” Poslal sem ti 3 čolne, pa si vse zavrnil… “.

To sem napisala zato, ker ljudje tako močno živimo v svojih prepričanjih, da nočemo videti drugih možnosti.

Breda

Predvčerajšnjim sem bila ne enem obisku. Gospa se je pritoževala, kako jo bolijo noge, posebno kolena. Pa sem jo vprašala, če želi, da narediva eno terapijo. Pa sva se tapkali na vso jezo in zamero in druga negativna čustva in da je varno, da jih spusti iz svojega telesa, predvsem iz nog in kolen. Potem sem ji še očistila slabe energije z nihalom. Povedala je, da se počuti bolj lahko in, da so noge bolj lahke. Danes je povedala, da je včeraj ves dan pospravljala, pomivala okna in, da ne more verjeti, koliko je lahko naredila. Da ji je bog pomagal in, da se je ves čas zahvaljevala bogu, da je lahko vse to naredila.
Mogoče ji je pa bog mene poslal :-). Ja ona je prepričana, da ji je pomagal bog, na mojo terapijo je že pozabilla. Morda sva ji pa oba pomagala, da se počuti bolje…

Breda

New Report

Close