Najdi forum

Nvea ali Bubchen

Kateri šampon uporabljate za kopanje – umivanje dojenčka? Na koliko dni pa se čofate?

Mi uporabljamo Niveo vendar samo ene dvakrat do trikrat na mesec.Kopamo oz. tuširamo pa se vsak dan.Stari smo leto in pol.

Lp Žanka

mi uporabljamo vse od bubchen, kopamo se 3x na teden, umivamo se vsak dan. stari smo 10,5 m

Mi uporabljamo olje bubchen za vsakodnevne kopeli. Z milom samo 1x na teden. Stari smo 4 mesece. Mala uživa v vodi.

Hoj!

Umivanje z navadnim trdim milom za dojencke iz lekarne. Enkrat na teden celo telo, vsak dan pod pazduho, in genitalije. Je zelo lahek za sprati. Odkar je moj fantek imel temenca, uporabljam Johnsons sampon za lase(temenca so kar izginila po 2 pranjih). Po kopanju vsak dan Bubchen Traum Milk. Koza po njem je fantasticna! Dokler sem ga mazala z mandljevim oljem, je imel konstantno suho. Enkrat na teden ga pa se posebej pocrkljam z Aventovim Masaznim gelom.

Lp, Marta

Mi se od začetka kopamo vsak dan, a samo z vodo, enkrat mesečno si umijemo laske (kar je prava nočna mora), enkrat na dva tedna jo umijemo po telesu s trdim milom od Bubchen. Nam je pediatrinja svetovala, naj jo nič bolj pogosto ne mučimo z vso kemijo, ker imajo dojenčki čudovito kožo in jim jo z vsemi kemikalijami čeprav še tako naravnimi, samo uničujemo.

Kopamo se dnevno, že od ca. 1. meseca dalje (zvečer, ne zjutraj-otrok potem fino zaspi…. vsaj naša). Bubchen dodamo v kopel zdaj samo občasno – Pflege Bath, včasih olivno olje, ampak ker nam vodo pije (ja se igramo tudi z lončki-rekla v razvojni ambulanti-da se otrok nauči držat skodelico in ptit) zdaj raje ne dam nič (ob koncu se seveda zmujemo z dišečo gobico in stuširamo), za po kopanju imamo mmmm super Bubchen lotion (ne mleko – je v bistvu malo gostejše mleko, in super mazljivo in hitro se vpije-super tudi zame-si ga moram še kupit-hihi). Ob rojstvu smo kupili po 1 velik komad in kljub redni uporabi – ga pri 13 mes še vedno imamo… Ima pa super lepo kožo. Najugodneje Muller. Trdo milo za lase – karkoli samo baby – Nivea, Bubchen, ni neke hude razlike…

Tudi mi imamo vse od Bubchen-na. Kopamo se 1x na teden.
Zelo bi ti priporočala tudi kremico iz ognjiča od te firme. Je zelo dobra za obraz. V nekaj urah odpravi vsak mozolček, vsako kraspico in vsak komarjev pik. Najboljši proizvod, kar sem jih kdaj videla!
Imam tudi nekaj od Nivee (ker sem dobila še kot reklamno darilo) in mi je tudi vse všeč. Če ti po pravici povem, ne vem kaj bi kupila danes, ker se je med tema dobrima firmama zelo težko odločiti.

Mi našo ta malo kopamo vsak dan od kar ji je odpadel popek. Sedaj je stara že 4 mesece. Le 2x tedensko ji v banico vlijem malo Bübchen Pflege Bad, ki mi ful diši in ima pol tako mehko kožo. Sem pa pred kratkim začela uporabljat še Bübchen Pflege Öl, ki mi tudi diši krasno in ima po njem lepo kožo. Sem pa probala s kremo Soft Creme od te iste firme, pa mi ima nekam preveč divji vonj tako, da sem jo samo 1x namazalo z njo. Tudi šampon uporabljam od te firme. Mleka nisem probala tako, da ne vem kakšno je. Je pa kolegica rekla, da ima tudi nek divji vonj. Pred mano je ena napisala, da uporablja lotion, ki pa ga še nisem sprobala.

Ronja

tud jaz imam oboje-še veliko reklaminih izdelkov. In ne vem kaj bom kupila. Jaz jo po telesu umivam s trdim milom, po glavici pa s šamponom. kopamo jo pa približno vsak drug dan. Prej smo jo pa na 2-3 dni. Stara je 8 mesecev.

Mi se kopamo vsak dan, s šamponom oz. kopeljo pa le enkrat na teden oz. na štirinajs dni. Ker je naša tavelika pika alergična na šampone in na take stvari, zato jo le izjemoma “obdarim” z par pikicami šampončka Bubchen, ker so ji blazno všeč pene, pa tudi dermatologinja nam je rekla, da jo lahko kdaj razvajamo.
Drugače pa jaz prisegam na Bubchen. Imam tudi nekja od Nivee, amapk mi ni tako všeč. Sicer pa, poskusi, pa boš videla kaj otročku najbolj odgovarja.

LP, S.

mi kopamo našega malčka vsak drugi dan in sicer z nivea izdlki, meni osbno so zelo vredu. dvakrat na mesec pa imamo tudi oljno kopel , ki je zelo nežen in kožo zelo nahrani.

New Report

Close