Pozdravljene
Imam eno vprašanje v zvezi z Nupo. Sicer je problem pri meni malo drugačen, ampak vseeno.
Zanima me namreč če bi s tem izdelkom lahko pridobila na teži, če bi ga uporabljala med obroki. Pri meni je namreč težava da se ne morem zredit. In pri meni ne potegne varjanta basanja s hrano, ker že normalno jem količinsko in kalorično veliko, ampak imam tako hiter metabolizem da se mi vse pokuri in sem 2-3x dnevno na obisku na wc školjki. Za zdravnike je to kao normalno, no meni pa ne in se tudi ne počutim dobro zato ker izgledam kot pajek.
Torej da neham nakladat…so tile izdelki primerni za kaj takega?
Lep pozdrav
bi želela katera nupo juhice in šejk mango/vanilija? imam 11 nupo juhic (zelenjavne) in 5 napitkov mango/vanilija..prodam za 20€ use skupaj..jaz jih nebom spila, ker imam druge beljakovinske šejke, zato je škoda da jih imam..tako da če katera hoče naj me kontaktira na [email protected], naslov in stvar pošljem 🙂
BabyBlue , a veš, da je mene tudi vse bolelo, ko sem poskusila tisto čokolado (nadomestilo obroka). Pojedla samo eno oz še to ne cele sama pa me je zaprlo + bolel trebuh ko hudič :/ Po tistem šejku v tetrapaku (banana) pa sem dobila takšno drisko, da sem bila čist boga. Od izdelkov nupo mi je vredu samo tist kakav šejk v prahu in zelenjavna juha (spijem oz pojem kot večerjo). Ne predstavljam si, da bi cel mesec pila te šejke oz juhe. Rada si skuham oz še rajši pa razmišljam, kako stvar skombinirati, da bo ok.
Caritka 🙂 🙂 hahah..ti pa si faca, HL je kao kul ker je 33 let na trgu??? Ja pol pa more bit res dobr :)))) http://en.wikipedia.org/wiki/Herbalife
Mal si preber o tem “kakovostnem” produktu 🙂
Ok…Men grejo ful na jetra ljudje k vidijo ceno in…to je pa ful drago ali pa to je pa ful poceni! Predvidevam, da ste vsi, ki ste pisali do sedaj naredili osnovno šolo. Preprost matematični izračun: mesečni paket nupo/29= 207€ / 29 dni = 7,14€ na dan ; dnevno imaš 6 nupo obrokov 7,14€ / 6 = 1,19€ na obrok . Sam izdelka še nisem poskusil, vendar ga nameravam in če bo moj strošek za hrano 7,14€/dan bom ta mesec še prišparal (razni pribolški, pivo, idr.) Sicer pa miganje in zmerna prehrana 🙂
Ok, šejk, bom podala izračun za šejk , ki ga jaz pijem in je kupljen v trgovini z športno prehrano: stane 40€, not je 2kg, za obrok popijem 30 (ima 80% beljakovin, zato ga ni potrebno več): 2000g/30g = 67 obrokov. 40€ / 67 obrokov = 0,59€ / obrok. Še enkrat ceneje, s tem, da je popolnoma naraven (brez umetnih sladil, barvil…, pa še sestava je dobra.)
Če pa ne piješ nikakršnih šejkov, samo zdrava prehrana, brez priboljškov in piva, tudi prišparaša
Zavedam se, da te diete niso ravno zdrave, vendar Nupo deluje. Sama sem v 14. dneh shujšala 5 kg, pa se tudi zdaj, ko sem prenehala z dieto, nisem zredila. Res pa je, da se malo naveličaš istih okusov. Doma imam še tri zaprte vrečke čokoladnega nupota in če ga kdo hoče. mu ga prodam po precej nižji ceni, kot se dobi v DM-u ali v lekarni. Pokliči na 041 708 391. Pa lep pozdrav.
Največja zapisana bedarija je, da stvari za shujšat ne zrastejo na drevesu. Ravno obratno, vse kar potrebujemo raste na drevesu (in po gozdovih, travnikih), lekarne pa vam prodajajo raka na dolgi rok. Skoraj vsa hrana je strupena, še posebaj pa NUPO in podoben bullshit. Na srečo farmacevtskih lobijev, vas je večina totalnih ovc, zasvojenih s sladkorjem, zdravili in ja, večina vas bo umrla zaradi raka, še prej pa boste za zdravljenje raka pustili svoje premoženje raznim farmacevtskim koncernom, pa čeprav je zdravilo zastojn in na dosegu roke.
Tako da, le jejte zdravila, tablete, pijte cocacolo in ostalo MONSANTO hrano, potem pa NUPO.
Nisem uporabnica, nekoč sem probala Herbalife in sem resnično vesela, da sem se rešila teh laži in potrošniških potreb. Zobe imamo da z njimi grizemo (meso, sadje, zelenjavo)-z razlogom jih imamo v ustih. Če imate preveč denarja, raje kopujte biološko predelana živila (za katera boste plačali manj), ki so veliko bolj polna s hranljivimi snovmi, kot pa ti umetni izdelki. Res, preberite si tale članek pa še kakšen link spodaj odprite.
Tudi pri meni identično. In tudi po tistem šejku malina oz gozdni sadeži me je navijalo in imela sem takšne vetrove, da se bog usmili. Sem vrga vse v koš ! Ni vredno mojega zdravja![/quote]
joj tudi jaz sem imela takšne vetrove, da je kap. ravno od tega šejka. Sploh se ne morem pripravit, da šla še 1x probat. ojoj..:(
Vsak išče svojo bližnjico….če verjameš v nekaj potem ti bo uspelo…pa ni pomembno kakšen način si boš izbral…pomembno je vztrajati.
Nekdo bo za svojo pot izbral Nupo, nekdo nekaj drugega in en tretji le sadove narave in morda pridejo vsi trije na koncu svoje poti do svojega cilja. Odvisno koliko bodo uspoštevali dana navodila in koliko časa bodo vztrajali.
Ali pa je nekaj dobro ali pa slabo…pa mislim da gre lahko debata v neskončno, kajti vsak bo imel svoje argumente za in proti.
Več različnih poti vodi do cilja. Vsak naj si izbere svojo! 😉
Tkole bom rekel: star sem 44 let, visok 176 cm, okrog 68 kil, sem gej, mam fanta starega 24 let, vitkega in navihanega, life is good, vse je v redu.
Moja idealna teža glede na okostje je nekje okrog 63 kil, shujšati moram torej za 5 kilogramov.
Prebral sem vse vaše izkušnje, moja ugotovitev je, da so mnenja tu delile debele in požrešne bajse, ki bi se rade nažirale še naprej, nupo naj bi jim pa kuril energijo. In jim s tem pomagal. Bajse, ki v principu ne rabijo nupa in ostalih reči, za začetek bi bilo fino, da zaprejo usta: ne le za nakladanje, toliko bolj pa še za prekomerno nažiranje.Zlasti sladkarij.
Ena je bojda mela 144 kil, druga 120, tretja 106, kako sploh lahko prideš do tam? Ker če ne požreš vsega, kar vidiš, ne moorš met 140 kil pri višini 164 cm, al kaj?
Zaprite usta torej, babe zabite, nupo vam je lahko za boost, za vse ostalo pa nehajte jest: ne za dneve, tedne in mesece, za leta!
kaj bi bilo, če bi te “bajse” zate našle kako žaljivko kaj? ker je tvoj življenski stil najmanj toliko nagnusen kot prenažiranje…ali pa, če bi ti zdaj napisala, da rit je za iztrebljanje dreka, ne pa za sodomijo mladih fantov in otrok…
torej, vsak je dobrodošel s svojimi nasveti, dokler s svojim besednjakom ostane v mejah dobrega okusa…bi šlo?