Ojla!
Kot vedno ob taki temi se je vnela goreča razprava 🙂
Jaz osebno sem ful proti takim pripravkom oz. če si za pomoč ko te prime da bi kej sladkega privoščiš kak snack bar Nupo varianta ajde, še nekak.
In kljub temu sem si nabavila 14 dnevni paket Nupo, da sprobam to čudo, prvič v lajfu sem dala denar za kaj takega 🙂 Pred porodom mal viška po porodu še več in tako želim izgubiti 20kg. Nupo pa sm vzela zaradi svoje psihe in pa zato da sm malo podpirala svojo lenobo ker mi ni bilo treba pripravljat vseh 5-6 obrokov. Pred tem sem že začela z zdravo prehrano in gibanjem in sem zgubila več kot z Nupotom 🙂 Seveda pa sm Nupo kombinirala z “navadno” hrano ker 600-800kCal je pa res mal huda.
Skratka, kot ste že vsi ugotovili tudi brez Nupa ipd. se da zgubit težo, pač malo bolj počasi. Definitivno moraš preklopit na drug lifestyle če ne ti niti bog ne more pomagat 🙂 bi pa rekla da ko imaš tako veliko kil za zgubit je fajn da te nekaj boostne in zagotovo ti da voljo ko vidiš da dejansko kile grejo dol.
Aja, a sm povedala da je treba telovadit 😀
Yeah, right se opravičujem, nisem prej videla tvojih postov 🙂 Trenutno je že 30 manj na tehtnici 🙂 Zanekrat kože nimam nič, tako da nekekga pretiranega straha pred tem da bi mi je ful ostalo nimam 😀 je pa res da kr precej telovadim in se mažem z olji in krema, tako da mi koža ostala kr nekak normalna 😀 KOnčnega cilja še nimam, končni cilj bo ko bom po 100 🙂 tako da manjka še 14 kg da začnem o tem sploh razmišljat 🙂 Res je kot si napisala, tudi sama prej nisem vedela koliko okusnih in zdravih obrokov se da skuhati 🙂 Je pa res, če si debel in imaš težave v prehranjevanju, moraš najprej razčistiti v svoji glavi in za 1000% spremeniti svoj lifestye, če to nisi pripravljen ne pomaga ne nupo, ne drugi taki preparati in na vsezadnje kot sem brala na forumu ne pomaga operacije.. vse se začne v glavi.. 😀
Špela Grošelj je kljub tej “kokošji” hrani NUPO spet pridelala špeh nazaj. Dokler bodo ljudje verjeli,da lahko tako hitro shujšajo in ostanejo tako fit,bodo kot jojo skakali s težo. Sama sem si kupila 12 teh praškov oziroma šejkov in še vedno nisem spila vseh. Zakaj? Ker ni lepšega kot malo vklopiti možgane in razmisliti ,katera kombinacija živil bi bila nizko kalorična in zdrava obenem. Počasi se privajaš na manj slano hrano,hrano z nizko vsebnostjo sladkorja in maščob. Če cel mesec stresaš prašek v bidon in si stalno na tem,verjamem,da po prenehanju počasi prehajaš na višje kg.
Naklonjena sem tistim 99 kalorij ploščicam (najljubša mi je čokolada) , ker mi zapaše med turo kolesarjenja.
Mislite si kaj čte,ampak čudno,da NUPO ne reklamira veš Grošeljce in vsake toliko časa pobere nove ljudi,ki jim rihtajo reklame. Zamislite se malo.
Ja meni je tudi čudno da ljudje kupujejo ta Nupo, kljub temu da ga Grošeljca tako promovira in je oprostite izrazu meni osebno še vedno debela ta punca. Na tistih zretuširanih slikah, ko promovira Nupo izgleda suha v reali je pa debela. Saj se mi smili pri teh mladih letih ima takšne roke kot jih ima moja mami pri 55, oz. še moja mami ima boljšo postavo.
Skratka kompulzivna motnja hranjenja in ostale motnje hranjenja se ne zdravijo z Nupoti in Herbalajfi ampak se mora najprej popucati stvari v glavi, iti mogoče h kakemu dobremu terapevtu najprej, da pridejo problemi na dan in se jih začne pucati.
Potem pa da taka oseba začne sama kuhati, normalna živila in se naučiti jesti.
Pozdravljene…NUPO sem prvič zaužila pred letom in pol…imela sem 98kg in bila milo rečeno grda stara bajsa … Nato pa glej ga zlomka, črna račka postane labod. S pomočjo NUPA in REDNE telesne aktivnosti sem izgubila skoraj 40 kg. Danes je teža popolnoma enako kot sem jo dosegla pred slabim letom.V jeseni, ko se odprejo fitnesi in začnejo skupinske vadbe bom s pomočjo nupa in svojo voljo izgubila še 5kg, ki so trdovratni in en gredo nikamor.
Ne vem ali bi šlo tudi brez nupa. Ampak z Nupom jo šlo brez nervoze in nenehne lakote. in to je tisto kar sem v preteklosti pogrešala oziroma me je pri mojih dietah delalo nervozno. Je pa dejstvo, da je potrbno svojo rit dvignit iz naslanjača in jo pognati po trim stezah.
Ledvica mi še delajo. Bila pri osebni zdravnici na kotroli in pravi, da že dolgo nisem bila tako zdrava. kri in urin vse OK. pritisk tudi. stara sem 45 let.
Jaz Nupo priporočam, pa nisem Špela Grošelj. priporočam ga tistim, ki bi rade spremenile svojo zunanjost. žalostno ej, da leta 2012, če si malo močnejši svet nate gleda povsem drugače. sama sem to kar pošteno okusila na svoji koži. Meni sem bila všeč 100kg in sem si lepa sedaj ko jih imam 6. Pa verjetno di bom tudi z tako željenimi 56kg (to je teža s katero sem se pred 12 leti poročila in si jo tako zelo želim nazaj 🙂 )
Pojdi in kupi nupo, pupo, ali mupo … teči in bodi pridna pa bodo uspehi prišli hitro.Nupo NI čudež je le pripomoček, saj tudi ni dovolj če kupiš kolebnico, moraš tudi skakati z njo.
Lep in uspešen teden …
Ulla09 to kar si ti napisala absolutno ne drži! Jaz sem se z nupo prehrano resneje srečala februarja letos. Od takrat sem izgubila 32kg, ledvice mi še vedno delajo kot je treba in z mojim zdravstvenim stanjem ni čisto nič narobe.
Kompulzivna motnja hranjenja in ostale motnje hranjenja kot je ena napisala se seveda ne zdravijo z nupom, nupo ni nikakršno zdravilo, kjub nupo prehrani je treba v glavi razčistit, in svojo prehrambene navade popolnoma spremenit in se naučiti zdrave prehrane in vključit veliko gibanja. Nupo je meni osebno pomagal, le da sem se končno navadila jesti večkrat na dan po majhnih obrokih in da se ne več nažiram kot sem se prej.
Pri nupo pa drage punce ni jojo efekta, saj z nupo prehrano dobi telo vse kar potrebuje in telesa ne stradamo!
Pa en lep dan vsem =)
Živjo
Videla sem da o nekih čajčih praviš pa me zanima kje si to kupila da je tako poceni 🙂
upam da vidiš to sporočilo pa če bi me lahko kontakterala na [email protected]
bi ti bila zelo hvaležna.
hvala
Živjo Anita, se opravičujem , ker nisem videla prej posta 🙂 če želiš, me lahko dodaš na fb Ines Črešnar oz mi pišeš na mail [email protected], ker tukaj včasih pozabim pogledat in marsikaj spregledam =)
Drugače jaz sem skoraj dva meseca jedla samo nupo prehrano, 6x na dan sem popila šejk. potem sem počasi dodajala drugo prehrano po sistemu polj, ki je knjižica od nupo, ta knjižica mi je ful pomagala da sem imela pregled koliko sem pojedla, zdaj sem se že tako navadila, da je ne potrbujem več 🙂
men je ta Nupo kr všeč, sama ga sicer ne uporabljam, ker ga mama in ji res ustreza. res je da temelji na nizkem kalorijskem vnosu in da je v tem vsa fora, ampak je pa edina dieta ki se je drži, verjetno zaradi visoke cene, tako da se ne splača če gre vse to v nič.
(sem pa probala tisti jagodni šejk al kaj je in mi je grozno ogaben)
Spoštovani,
Sama sem živ dokaz za to, da se da shujšat,če človek uživa čisto vse,od mesa,sadja, mlečnih izdelkov pa tudi sladkarij. Shujšala sem 55 kg, z redno vadbo in prehrano mi je to uspelo v 1 letu. Če se prenajedate,je normalno, da se bodo odvečne zaloge hrane kopičile tam kjer si najmanj želite,sploh če ne gibljete popolnoma nič. Naj bo fizična aktivnost vaš vsakdan, ne obremenjujte se s tem, kaj lahko pojeste in kaj ne…..jeste lahko popolnoma vse,samo gibat je treba! Brez zdravniškega nadzorstva,brez diet, z vso hrano na meniju po vsaj 6 obrokov na dan in veliko gibanja sem dosegla rezultat. Danes se ukvarjam s fitnesom in treniram boks, ugotovila sem, da je šport najboljša sprostitev in da v njem uživam,poleg vsega pa mi je pomagal do tega, da se ne obremenjujem s tem, kaj lahko pojem in kaj ne, ker sem aktivna. Za tiste, ki pravijo, da nimajo časa, da bi se gibali vsaj pol ure dnevno,lažejo, to so le izgovori. Vse se da če se hoče, brez dodatkov in stradanja, le v glavi je treba poštimat!
NUPO – hecno vabijo na informativna srečanja s tehtanjem in merjenjem maščobe. A glej ga zlomka – že 2 x sem se udeležila tekega srečanja in še nikoli niso s seboj tehtnice in merilca maščobe prinesli, ker imajo samo enega in je stalno zaseden. Samo predavanje pripravijo, kako lahko za 85 EUR teden oz. preračunano za 340 EUR/mesec uspešno z njihovimi juhicami in šejki shujšamo.
Se opravičujem, pred časom sem tudi jaz bila navdušena nad nupom, si naredila plan da ga bi jedla zjutraj in zvečer vmes pa sadje in kosilo normalno. No in si kupim en paket nupa. Cena – dol padeš. Pridem domov si ga hočem zmešat – se ni in ni dalo, same grudice, se hočem malo pozanimat, na netu nisem našla nič, grem po nasvet v drogerijo naj mi kaj pove več o tem, me čuden gleda kaj je to sprašujem, da to se itak zlo prodaja, in jo vprašam kaj mi ona priporoča, pa začne tisto škatlo obračat, v glavnem ni imela pojma,……. glede juh pa tud škoda besed zgubljat, pa ena ploščica 3 €,.
Zato rada berem zgodbe kakšna je od Tince.