Najdi forum

NUPO-Izkušnje

Pozdravljeni vsi, ki berete …..

NUPO se dobi tudi v vseh drogerijah….

Pozdravljene vse.

Ko ravno sprašujete o izkušnjah za NUPO.

NUPO JE TOP! Shujšala sem 30 kg. Prej sem na 170 cm tehtala kar 130kg. In še se mi topi.

Seveda je potrebno športat, jaz pa sem bila še polna strij, zato sem začela uporabljati še derma roler. Moram priznati, da se mi je koža popravila, pa tudi strije so skoraj izginile.

Na tej povezavi ( http://www.roler.si/posrednik/ ) pa sem ga dobila še ceneje in povsem original. Prej sem mela ponaredke in so bili slabši. POMAGA!

ojla punce ! 🙂

nebom komentirala vaših komentarjev ker ima pač vsak svoje mišljenje. Sama uporabljam nupo šele prvi teden in začetni “tretma” samo nupo prehrane. Počutim se odlično, izgubila že 1,5 kg.

Pišem pa vam zato, ker sem si kupila juhico z okusom zelenjave (božanskega okusa) in drugo juho z okusom pekočega piščanca – ta pa mi ni nikakor všeč. Če je kateri ta okus všeč in ga je pripravljena zamenjati ali odkupiti po nižji ceni, se mi naj prosim javi.

Lep pozdrav vsem in uspešno pri katerikoli dieti!!!

no s tem se pa jaz ne strinjam. ko sem nehala kadit, sem je moja teža večala kar po nekaj kg na teden. v dveh mesecih sem bila težja za dobrih 20 kg. …TOREJ: če sem se lahko zredila nekaj kg na teden, zakaj jih potem ne morem izgubit???.

glede NUPA ne dvomim da se v hitrem času izgubi težo, prav tako ne dvomim da se po opustitvi teh svari teža vrne in to po možnosti še v večji meri…
ko sem sama hujšala nisem nikoli uporabljala nobenih takih stvari, držala sem se pravila zdrava prehrana in gibanje.. ima pa izkušnje moja sestra, ona je pila Herbalife (samo zjutraj, namesto zajtrka, kosilo in večerjo pa je jedla normalno in zdravo), počutila se je veliko bolje, imela je več volje za telovadbo, prebava se ji je pospešila, Herbalife je pila 6mesecev in v tem času shujšala 14kg, potem je nehala piti in jo je naslednji teden bolela glava vsak dan!, ni prepričana ali je to zaradi prenehanja pitja Herbalife ali kaj drugega… Še vedno se prehranjuje zdravo in telovadi, zredila se je le za 3 kg.. še vedno je na boljšem kot na začetku 🙂

kot sem povedala sama prisegam na zdavo prehrano in gibanje, če pa že hočete jemati take stvari, bi jaz bolj priporočila Herbalife.. vsaj cenejše je 🙂

Zdravo,

jaz sem poskusila Nupo in moram reč, da se to jemala samo na začetku, da sem se lažje navadila na zmanjšani vnos hrane. In je uspelo. V 14 dneh sem skujšala 7 kg. Še vedno se ukvarjam s športom (badminton, namizni tenis in kolesarjenje) in jem res zdravo hrano (predvsem sadje, zelenjavo in polnozrnat kruh, belo meso in veliko rib). Ni pomembna dieta, pomebno je to, da si porihtaš v glavi in začneš pravilno in zdravo jesti. Jaz sem pred tem vedno izpustila zajtrk, pa namesto kosilo kaj na hitro pojedla – rogljiček in hitro sem pridobila maščobo. Nisem izgubila samo kilogramov, počutim se super tako psihično kot fizično, manj sem utrujena… Sem pa potrebovala kar veliko časa, da sem spremenila način življenja – ni lahko, je pa izvedljivo. Vso srečo ostalim.

Pozdravljeni!

Za tiste, ki prisegajo na te napitke in nič druge hrane mal pomislite, kakšno škodo delate telesu, naše telo mora doditi ta “pravo” hrano za delovanje, to je kot bi rožo čez steklo zalival, a bi vam rasla? Tako hitro, ko s tem izgubite kg, tako hitro jih bote nazaj dobile.
Za vse nadaljne informacije o zdravi prehrani si preberite pod “zdravi napitek” pod “škoflica”.
Sama sicer poznam naraven napitek, ki ga tudi občasno spijem, mož, ga pa redno uživa, sam se pije pol ure pred obrokom, da količinsko manj pojemo in da počasi izgubljamo kg in jih ne dobivamo nazaj, drugače se pa ne odpoveduješ hrani. Ker odpovedovanje je največji “kiks”, ker prepovedane stvari so najslajše in se še prej zredimo!!!

Lep pozdrav!

Pardon najdete moje nasvete pod “školjkica”

živjo

Sama sem se odločila za nupo dieto. Do sedaj sem zelo zadovljna, tece drugi teden in sem izgubila 5 kg in 7 cm manj okoli bokov in pasu.
Počutim se zello dobro.

Pišem pa vam tudi zato, ker bi rada zamenjala ali prodala po manjsi ceni juho z okusom tajskega piščanca. Okus mi nikakor ni všeč, zato če je katera tu vmes ki ji ta juhica odgovarja, naj me pokliče in se dogovorimo. V škatlici manjkata 2 juhice.

V kolikor je kakšna zainteresirana, naj se mi prosim javi na tel. št. 070 812 359

vsem “nupovkam” veliko potrpežljivosti in uspeha !

lp

Živijo,
pod črto ima z nupotom pozitivno iskušnjo vendar so tu vedno slabe in dobre strani.
stvar sem jedla dva tedna izgubila 3 kilograne in plačala 100 evrov. poslužila sem se vrjante ko ješ nupo in neomejeno količino sadja, ves čas trajanja dijete sem tudi pridbo teovadila in pila ogrimno vode.
Vendr sem se usak dan počutila šibkejšo. Na koncu prvega tedna mi je energijo tako pobralo da sploh nisem mogla normalno delovati. Bolela me je glava, ves čas sem bila utrujena.
Od konca dijete je minil en teden in nazaj sem pridobila pol kilograma. To vrerjetno ni toliko posledica slavnega jo-jo učinka kot pa dejstva da sem se res preveč nažirala, čudi me da se nisem zredila še bolj.
Kakor koli vsem ki ste dovolj nori da poiskusite to svat povem samo to da poslušajte svoje telo. Če ste brez energije da skoraj omedlite jejte pravo hrano! če se vam tri dni nič ne premakne navzol prenehajte z dijeto! Telovadite in pijte vodo pa vse želim veliko uspeh :).

ps.: Nemorš vedet dokler ne probaš. Pa tut če si ful ful pametn pa na tem forumu neki bluziš ka bi mogl drugi delat. 🙂

Tisti paket NUPO,ki ga je avtorica teme prilimala na forum, zdaj stane skoraj 20€. Zanima me,če ga naročiš, res dobiš vse,kar piše?
Paket vključuje:
• 1 vrečka Nupo Dietni Shake Mango/vanilija
• 1 vrečka Nupo Dietni Shake Kakav
• 1 vrečka Nupo Dietni Shake Jagoda
• 1 vrečka Nupo Dietni Shake Bela kava
• 1 vrečka Nupo juha Pekoči Tajski piščanec
• 1 vrečka Nupo juha zelenjavna
• 1 vrečka Nupo juha beluši
• 1 Nupo nadomestilo obroka ploščica (izberi okus)
• 1 Nupo nadomestilo obroka shake v tetrapaku (izberi okus)
• 1 Nupo Snackbar brusnica
• 1 Nupo Snackbar borovnic
• 1 Nupo Shaker
• brezplačen vodnik za znižanje telesne teže in darilo

Če je cena paketa res samo 20€ (tedenskega), bi ga poskusila.

Spoštovana Spominčica19,

paket, ki ga je prilepila avtorica foruma je Nupo 1-tedenski začetni paket za učinkovito hujšanje, katerega cena je 71 EUR, ki vključuje 42 obrokov (6 obrokov x 7 dni + BONUS prigrizki v obliki Snack Bara):
• 2 x12 porcij Nupo Dietni Shake (kakav, jagoda, bela kava, mango/vanilija ali borovnica/malina),
• 12 porcij Nupo Dietnih juhic (zelenjavna, beluši ali pekoči tajski piščanec),
• 4 nadomestil obroka (ploščica – kokos, čokolada, lešnik ali karamela),
• 3 nadomestil obroka (shake v tetrapaku – čokolada, bela kava, vanilija/banana, granatno jabolko/borovnica, pomaranča/mango),
• 4 Snack Bari (brusnica, borovnica ali temna čokolada/mandelj),
• 1 shaker (mešalec),
• brezplačen vodnik za znižanje telesne teže,
• brezplačna 1-tedenska naročnina na Mobilni Fitnes*
• darilo

Nupo paket, ki ga vi omenjate je Nupo Starter Pack in je namenjen izključno poizkušnji vseh okusov Nupo Dietnih shakeov in Nupo Dietnih juh, 1 okus Nupo nadomestilo obroka ploščica in 1 okus Nupo nadomestilo obroka shake v tetrapaku ter 2 okusa Nupo Snack Bar, da se lahko lažje odločite glede okusov za 1-tedenski, 14-dnevni ali 1-mesečni Nupo paket. Torej vsebuje le 11 obrokov, z namenom pokušine. Morate razumeti, da glede na to, da se z Nupo prehrano nadomešča vaša obstoječa prehrana je vsekakor priporočljivo, da vnaprej vse okuse poizkusite, da se lažje odločite.

živjo:) bi katera mogoče zamenjala nupo šejk,okus jagoda z okusom čokolade?

Hočeš slišat izkušnje? Tle jih maš. Hujšal sem z Nupo in se točno držal jedilnika. Pil sem veliko vode, za malico pojedel Nupo Snack bar – vsakič drug okus, da ni bilo monotono, seveda sem tud telovadil – pol ure teka,sprehodi po Golovcu. Tedensko sem izgubil po 2kg. Prehranjevanje z nupo ni teško. Zmešaš si šejk in to je to.
Prebral sem tud nekaj komentarjev na Facebooku in morm povedat,da so me nekateri nasmejali.Očitno so ljudje še pod valom navdušenja,ker se kilogrami topijo.Folk,če vi ne boste pogruntal,kaj ste delali narobe,da ste se zredili,ste lahko cel lajf na nupu. Nupo in drugačne zadeve vam samo dajo šanso,da shujšate, potem pa morate razčistiti pri sebi, kaj ste delali narobe. Ne verjet komentarjem,da po nupu ni šla nič gor. Bo še šla,ker če ni usvojila redne telovadbe,zdrave prehrane. Tm nekje piše,da nupo uči. Djte povedat,kaj uči? Pripravo zdravih obrokov že ne pa tud razmišljat ne rabš nč o živilih,k je vse že v praških in si sam zmešaš. To je velk minus nupe. Ko kokoški na farmi, cel mesec isto sam okusi se menjajo.
Morma pa pohvalt nupo sanck bar,ker jih jem še danes,čeprav sm suh. Sem zamenjal twixe,milki waye in ostalo sranje za to ploščico.

Prodam nupo shake jagoda 2x po 448g( skupno 28 porcij) – za 28€
juho beluši 11kom – 11€
več na zs

Živjo

Sem nova na forumu in lahko povem po letošnji izkušnji z NUPO-m, da deluje. Imela sem ga 14 dni – uživala. Seveda sem imela tudi enourno telovadbo, včasih tudi več. UČINKI – počutila sem se bolj lahkotno in malo se mi je poznalo na obrazu in obsegu trebuha, ne veliko nekaj pa.

Pozdravjene 🙂 Javljam se po kr nekaj času, s pomočjo nupa mi je uspelo shujašti 27 kg v pol leta, vendar sem nupo kombinirala z drugo prehrano 😀 da o počutju in sploh ne govor 😀 razumem tiste, ki ob mislih na nadomestek prehrane dobijo kurjo kožo, tudi jaz sem jo, dokler pač nisem dejansko spoznala kaj nupo je 😀 nupo telesu zagotovi vse kar dnevno potrebuje, saj lahko povem, da sem jedla tudi herbalife in bila non stop lačna, slabe volje, brez energije, pri nupo pa je bilo vse obratno 😀 jaz osebno ga priporočam vsem v začetku boja s kilogrami 🙂

Ne vem no to se meni zdi vse skupaj nateg in marketinška poteza. In tudi vsi vi ki ste hujšali o več kot 2kg na teden toje bolano so sorry to NI ZDRAVO. Kaj pa potem ko bo konec Nupa? Mislim saj ne morete tega jesti do konca lajfa, to je bullshit.

Ljudje ki imajo oz.kompulzivno motnjo prehranjevanja se morajo naučiti prvo kuhati sami in jesti najmanj 3-5 obrokov na dan.

Še moja zgodba: Pri 170cm sem se zredila na 73kg, in v cirka 5 mesecih shujšala na svojih starih 53kg. Kako sem shujšala: Čisto enostavno jedla sem zajtrk ene najbolj cenene kosmiče z 0,5 ali 1,5 maščobe mleka, kuhala sem si vsak dan sama kosilo torej veliko zelenjave, vsak dan samo ena mala žlička olja da sem malo pocvrla česen, čebulo za omake ali juhe. Za popoldansko malico sem pa zopet kakšen jogurt in kosmiče in to je bilo to. Hujšala sem pa normalno torej 1kg na teden.

Ko slišim za razne Linea Snella, HerbaLife, Nupo mi je to noro, ker to NE DELUJE NA DOLGI ROK. Prvič folk zagoni na tone keša za te stvari, ko pa lahko shujšaš praktično zastonj z najcenejšimi proizvodi. Potem, ko pa prenehajo te stvari uživati in te preparate se pa zredijo v 90% skoraj vsi za duplo, ker imajo jojo-efekt. Seveda je to vse marketinška poteza oseb, ki so debele, shujšati hitro. Žal to ne gre tako, se pa da shujšati skoraj zastonj, normalno, zdravo in učinkovitno na dolgi rok.

Seveda, treba je razčistit pri sebi, po 2kg na teden gre dol samo na začetku, kasneje gre 1kg al pa še manj 😀 dejstvo je da je meni nupo pomagal, da se znam zdaj pravilno prehranjevati, dosti mi je pomagala knjižica sistem polj od nupa, zdaj točno vem kako se naj prehranjujem in koliko dnevno pojest.. nupo jem še samo občasno ko zmanjka časa za skuhat… Ni to dobena marketinška poteza, sama sem imela čez 144kg in sem bila na relanih tleh da se z ničemer na tem svetu na da shujšat čez noč. Jo-jo efekt je pa povsod tud pri zdravi prehrani če se ti vrneš nazaj na stara pota.. žal tako je, ljudje ki imamo problema s prekomerno težo moramo najprej v svoji glavi razčistit.. meni je uspelo to z nupo prehrano 😀

Wow Ines svaka čast da ti je uspelo dol spravit, za koliko kg si pa dala dol iz 144kg?

Vem ja, hujšanje je v glavi torej kompulzivna motnja pomeni da se žrejo čustva in to se prekine edino takrat ko se soočimo s svojimi čustvenimi problemi takrat se tudi prenajedanje preneha. Se strinjam da se ti preparati kot so Nupo uporabljajo kot nek nadomestek hrane ko nimamo časa kuhati, na dolgi rok je pa edina varianta da sami kuhamo veliko zelenjave in žitaric da se res vidi kaj se da v lonec.

Še en nasvet za tiste ki še hujšate, sem spoznala dosti debelih ljudi ki nikoli v lajfu še niso kuhali v bistvu sploh ne znajo kuhati. Se soočiti s hrano na tak način, in našla sem en kanal na you tube od ene kuharice meni osebno ona full dobro in simple kuha sploh mediteransko kuhinjo. Razen mogoče da dogaja preveč sira pa olivnega olja, če boste kuhali po njenih receptih dodajajte manj oz. brez sira in minimalno olja pa bo prav tako okusno. Evo še link od njenih receptov:
http://www.youtube.com/watch?v=RkI_iEdTKDE&feature=BFa&list=SP1BC11D365B10133A

New Report

Close