Najdi forum

NUPO-Izkušnje

Samo komentar glede na to, da se te izdelke da kupit “samo” v lekarni. Dm mislim da še ni lekarna, ane. No pa lahko kupiš to tudi tam.

Drugače pa vsak po svoje. Jaz raje migam, pa jem hrano kot hrano (ne praške ipd.) in je to to.

HOJ ,punce . Ja ta Nupo, no moja izkušnja je ful OK. tak da katera je radovedna naj kar proba
saj konec koncev škodit ne mora.Glede nakupa,ni samo v lekarnah ,ampak tudi v DM drogeriah,pa tako ste že omenile ,ful poceni. Se pa mora vedet,da ga ni preko “zdrave” prehrane,
veliko sadja,veliko zelenjave.še več gibanja in vode!!! Vse lepo in prav samo ,če pa je tako težko,ko zadiši,ko se spolnimo ,ko se nam zalušta,pa prazniki,,,,,pa to pa ono se kr nabere stvari katerim bi se laho reklo GREŠNE VARIANTE. Saj lahko,samo malo pameti v glavo: večkrat pa po malo,ne pa da se nabašemo kot da,,,,

Sem našla 14-dnevne pakete v akciji na www.zdrava.si[/url] (Nupo paketi) po 117 EUR.
Se splača bolj v paketujemat, kot pa posamezno.

Ja tudi sama sem poskusila tale nupo in morem rečt da mi je uredil prebavo in tudi počutje je boljše. Pijem vsaki drugi dan en šejk ali pojem tole tablico ki je nadomestilo obroka ko se mi zalušta sladkega. Da bi samo to jemala ni šans ker je res da se telo preveč navadi in imaš kasneje lahko težave ko prehajaš na normalen način prehranjevanja. Skratka v nobeni stvari ni pametno pretiravat.Pa tudi poceni ni tako, da bi lahko skoz sa tole jedel. Hujšati je zdravo počasi, včasih pa tudi malo pomoči ni odveč.Pač vse do neke mere. Moj cilj je da zgubim v 4 mesecih 10 kg to se mi pa zdi normalno.

Drage moj dame

Že nekaj časa se odločam ali naj nabavim NUPO ali ne. Poskusila sem s šejki Herbalife, kjer ni bilo efekta. Bojim se, da bo z NUPOM enako, zato sem se odločila da najprej pregledam kakšna so mnenja.

Ob branju vaših komentarjev sem opazila pri VSEH, ki ste pričele z NUPOM, da ste se pričele tudi redno gibati. Torej, če preberete vse komentarje še enkrat in povzamete, se boste zagotovo strinjale z menoj, da je “miganje” in “ne nažiranje” edini pravilen in normalen način prehranjevanja in izgube kilogramov.

Dejstvo je, da nas zdravniki vedno bolj opozarjajo na gibanje in zdravo in uravnoteženo prehrano s čim manj “kemije”.

Po kar nekaj brskanja in iskanja, sem našla super zadevo. NIKOLI ne boste lačne, in v želodcu ne boste imele občutka napihnjenosti (vsaj pri meni je izginil). Odločila sem se, da “stestiram” GI dieto(dlikemični indeks). Tukaj dejansko ne gre za dieto kot tako, gre za izbor hrane, ki je polnovredna in zdrava.

V enem tednu (3x nateden tečem 60 minut in 3xdelam vaje pilatesa, v nedeljo počivam) sem izgubila 3 kg. Zavedam se, da je večina tega najbrž voda, vendar se hkrati pravilno prehranjujem, skrbim za razgibacanje in vadbo, ter gradnjo mišic.

Menim, da je to edini način, da se kilogrami obdržijo tudi v prihodnje, saj brez nič ni nič.

Meni ima pa NUPO naravnost OGABEN UMETEN OKUS. Vanilia in čokolada sta kar kiselkasti od nekih dodatkov. Sladko je pa tako, da se ti kar usta limajo. Dodanih je tudi toliko sladil (seveda strupenih), da kar kličeš po kakšni bolezni, če to ješ. Ne štekam, zakaj dajejo toliko not, ker je že tooo much sladko 🙁

po enem tednu minus 4 kile…..nisem lačna, telo dobi vse, kar rabi, zakaj ste toliko proti?????

Ne želi si biti, saj je še vedno močna in lampasta, slike objavlja same take do jošk, da se ne vidi cele postave … Že ve, zakaj.

Punce,razmislte o raznih napitkih in podobno.Jst sem tut probala z nekimi kapsulami in praški, pa sem bla samo ob denar.Pred osmimi leti sem se pa sama odločila narediti dieto po lastni presoji,čimveč vode, razne zelenjavne juhce, veliko sadja,čim manj kruha in slaščic, pa sem tako v šestih mesecih zgubila osem kg in jih še danes ohranjam.Hujšajte zdravo,poceni in počasi,pa bo dolgo držalo. lp.

Tudi jaz sem razmišljala, da bi sprobala nupo…a kaj ko smo v takih časih, da si mesečni paket tećko privoščimo..ja saj vem, so mi že rekli da pride obrok 1,3eura na dan..sam paketi so po 100eur,,,jaz pa teh nimam 🙂

Drugače pijem oxyelite tablete, ki topijo odvečno maščobo..moram reči, da sem na začetku bila precej skeptična, a sem se odločila zadevo sprobat in presenetljivo vam moram povedat, da zadeva deluje 🙂

Seveda pa ni vse v tabletah..zraven tudi telovadim vsaj eno uro dnevno in po 18uri ne jem 🙂

OJLA!
Jaz imam pa eno vprašanje. Če je kje to že napisano se opravičujem, ker se mi ni dalo vsega prebrat 🙂 Kaj mislite, bi bilo vredu, če bi z Nupom nadomestila SAMO EN obrok? Odločam se pa med popoldansko malico in večerjo, ker tukaj tiči moja težava. Seveda pa ne mislim po končani dieti potem za malico jesti sladkarij in podobno ( mogoče enkrat na teden ;)), ker potem je brezveze vse skupaj.
Hvala in lep pozdrav!

Dinci, samo verjetno tudi tele oxyelite tablete niso zastonj. Kot vidim po spletu 20-30 eur, kar pomeni, da poleg trenutne hrane, ki jo uživaš imaš 30 eur viška za takšne tablete, ki dvomim, da imajo kakršenkoli efekt. Nupo pa če rpaviš da je 100 eur, to pomeni 100 eur za prehrano s katero nadomestiš svojo obstoječo prehrano… Pa kolikor gledam po njihovem fb veliko pozitivnih izkušenj in vidnih rezultatov vsakdnajih ljudi kot sva jaz in ti. Hmmm, za premislit, jaz bi se vsekakor potem odločila za nupo, učinkovitejši, pa kot vidim tudi cenejši. Vse kar je potrebno dodat k obstoječi hrani kot tale oxyelite je dodaten strošek, nupo je pa le hrana. In kot večina strokovnjakov pravi, da za rezultat doprinese 70% sprememba prehrane in 30% telesna aktivnost.

Tudi moja sodelavka si je kupila Nupo – komplet. Pa gremo na malico. Vsaka svoje si da na mizo, tudi ona to čudo od Nupota, pojemo in gremo ven na zrak. Pa zaslišiš: “Jest sem tok lačna!” In gre po burek.
Toliko o stroških in kok so fajn oh in sploh te razne svinjarije.

Moje mnenje glede nupota je,da če bi realno tako malo pojedli navadne hrane,bi pravtako shujšali in bi se nam želodec skrčil.Glede na to,da je to vse več ali manj tekoča hrana,se ti izprazni tudi črevesje,kar pomeni da tehtnica že zaradi tega pokaže nekaj manj.Sicer pa je vsa ta hrana zares predraga,saj ni iz zlata;) Nekdo ki živi sam,si jo morda lahko privošči in za enega res ni finančno tako hud zalogaj.Za tiste ki imajo doma otroka ali fanta ali oboje,pa težko finančno znese,ker za 280eur na mesec,kolikor stane paket enomesečnega nupo paketa,za ta denar nahranim 3-4člane.Tako pa moraš sebi kupiti posebej in njim..ja kam pa potem pridemo????da dam na mesec za hrano 600eur in več???????

v nupo hrani ne razumem dejstva,da je v njej toliko sladkorja??pa še to..ena majhna ploščica od katere se niti najmanj ne naješ,ima 230kcal???za te kalorije lahko marsikaj pojem,pa ne bom ostala lačna.Tudi jaz sem razmišljala o nakupu,da sprobam to čarovnijo,ampak sem zelo skeptična in se še dločam.Ampak…mislim da si tega ne bom kupila,vsaj dokler ne bom koga poznala ki je s pomočjo nupa shujšal.

Svetujem vam,da si pregledate vsebnost kalorij v živilih in si te omejite recimo na 1000kcal dnevno.Rezultat zagotovo ne bo izostal.zraven pa še malo gibanja,vsaj 3ure na teden in piti 2,5l vode na dan,po 19h uri ne jesti ničesar več,vključiti veliko sadja in zelenjave ter se seveda odpovedati sladkarijam in hitri ali ocvrti hrani.Sicer pa oh je tudi treba jesti,vendar zmerno.oh so že testenine,sadni ali čokoladni jogurt,..veliko je tega.vse to je dovoljeno,le pretiravati se ne sme.

V vsakem primeru bom tudi jaz vesela,če boste delile izkušnje z nupom z nami in povedale svoje mnenje.Morda pa me še kdo prepriča.

A kakorkoli se bo kdo odločil,mu/ji želim veliko sreče in seveda uspeha!:)

Drage bralke foruma o Nupo prehrani,

morda bo kateri tale prispevek o zelo nizkoenergijski dieti, ki jo lahko izvajamo le z Nupo dietnimi živili za posebne zdravstvene namene, prišel prav.

Rada bi poudarila le še razliko med Nupo dietnimi živili v prahu in Nupo ploščicami ter tetrapaki… slednji so namreč nadomestila obroka, res vsebujejo dobrih 200 kcal, a so namenjeni le za nadomestilo 1-2 obrokov dnevno, ko nimamo časa/možnosti si pripraviti drug polnovreden obrok. Osnovna živila za hujšanje so Dietni napitki in juhice (cca. 100 kcal), pri čemer s 6 porcijami teh zadostimo dnevnim potrebam organizma po beljakovinah, ogljikovih hidratih, maščobah, vlakninah ter vitaminih in mineralih (več v zgornjem prispevku).

Vsem skupaj želim uspešno hujšanje,

Lep pozdrav tudi z moje strani 🙂
Najprej naj povem, da sem imela to čast, da sem bila iz strani NUPO izbrana za NUPOvko meseca. Na natečej sem se prijavila, ker sem enostavno obupala, enostavno se sama nisem mogla več sdiciplinirat in se podat v boj s kilogrami.. Ko se začela hujšat z NUPO izdelki je tehtnica pokazala natančno 144kg in verjemite, da ko sem videla te tri številke na tehtnici me je kr zmrazilo… mislila sem si pa o moj bog ines a ti je blo res tega treba. in takrat sem bila še bolj kot kdaj koli prej prepričana, da mi mora uspeti.. Podala sem se v boj s kg po mesešnem režimu samo nupo prehrane.. In tako so se številke na tehtnici in metru manjšale in manjšale, dokler nisem imela po mesecu dni skoraj 10kg manj. Priznam, da bi mi težko uspelo brez podpore iz vzpodbujanja, šele zdaj vidim, kako sta ti dve stvari pomembni pri hujšanju, saj ni ga lepšega ko po tednu dni stopiš na tehtnico in so številke manjše 🙂 Meni osebno je NUPO pomagal, da sem končno dojela kako pomembno je jesti večkrat in po malem, saj prej tega pri meni ni bilo.. in še pomembneje naučila sem se jesti zajtrk.

Zdaj je za mano je 3 mesece moje ”vojne” z mojimi kg in jutri ko imam doma dan za tehtanje upam, da tehtnica pokaže -20kg 🙂 takrat bo moje veselje nepopisno..

Ines saj ni važno koliko si zaenkrat shujšala – važno je kakšno težo boš imela čez čas. Tako da se le javi januarja 2013 in sporoči kako pa kaj.

Z veseljem =)

Pozdrav, me prav preseneča ta človeški cinizem, nevoščljivost in želja, da drugemu ne bo uspelo, ker tudi meni ni. Sej vem, Slovenci smo taki, da če meni krava crkne, more še sosedu. Nagnjeni pa smo tudi k pretiranemu kritiziranju. Sama sem jedla Nupo, ki 1. ni niti približno tako sladek, 2. pa mi je bil zelo praktičen. Mislim, da tisti, ki kritizirate, najprej obiščite njihovo spletno stran in si poglejte, kaj to sploh je, potem pa obsojajte. V glavnem filozofija Nupo prehrane ni, da bi do smrti jedli šejke, ampak, da se preko takšnega načina prehrane naučiš jesti več obrokov na dan. Že res, da se isto doseže tudi z uravnovešeno prehrano, samo ljudje smo si različni, okusu so različni in vsak pač dela, kaj mu paše. In če se bo kdo po Nupo dieti zredil nazaj, je zato, ker ni spremenil življenjskega sloga, ne pa zato, ker je jedel Nupo.
Glede strupov pa bi se jaz zamislila tudi nad strupi, ki jih vdihavamo, popijemo, pojemo, ki se pač nahajajo v predelani hrani, ki jo kupujete in jeste.
Osebno priporočam Nupo, če ste se zato odločile, ne pa se zanašati samo na Nupo. To ni čudežno zdravilo, ki vas bo rešilo vseh tegob, je pa začetek in pomoč, da začnete delati na sebi in svojem odnosu do hrane. Sicer pa sami veste, kar je dobro za vsa. Mar ne?
LP

Premalo hrane, k zajtrku dodaj še kaj – ovsene kosmiče, sadje, polnozrnat kruh,…, sadje popoldan naj ne bi bilo priporočljivo (zaradi sladkorjev), pa tudi za večerjo si lahko komot privoščiš različne solate, tuno, puranje/piščačnje meso na žaru. Pa na gibanje ne pozabi!

New Report

Close