evo mene po enemu mescu nazaj…. do zdaj sem izgubila že 10 kg 🙂
jem še vedno nupo 2 do 3x na dan… ostale obroke nadoknadim z sadjem…v tem času sem pridobila na mišični masi. bila sem na pregeldu krvi in je kri čist uredu (predn sm šla na dieto sm prebolela gripo in kri ni bila najbolša) gibam se usak 4x na tedn po 60 min.
ne je nobenih vitaminov zravn
Največji strošek pri hujšanju z NUPOTM????? nakup nove gardarobe….ampak z veseljem ker bom kupovala številko 34
sicer diete še nisem končala in tud k jo bom se nebom vrnila na prenažiranje…logično je da se ti želodec zmanjša (v skoraj 3 mesecih hujšanja) in s tem bom že tako manj pojedla…in kar te dieta nupo še nauči??? jej večkrat po malo
tako…. sem v tretjem tednu uživanja Nupota. Z rezultati se lahko pohvalim saj se vsak dan športno ukvarjam vsaj 1 uro, jem zajtrk (polnozrnat kruh + namaz do sitega)+malica (sadje ali oreščki)+kosilo (pazim pri izbiri živil)+malica (jogurt ali sadje)+večerja (nekaj od Nupota).
Okus je tako enoličen in ob pestrem izboru sadja in zelenjave ta hip je kar tragično pogledati za kosilo npr instant Nupo juho…. Ampak večerjo sem obdržala nupo ker so izdeliki res zelo nasitni in npr 3 dcl šejka imam dovolj da nisem lačna.
Rezultat je in ni. Po oblačilih je viden zelo. Po kilaži pa komaj 2 kg. To preprisujem dejstvu, da sem iz športne aktivnosti 0 prešla na aktivnost 1 ure intenzivne vadbe dnevno.
Bom še poročala
Celo debato s tremi poskusnimi nupo zajčki lahko preberete tukaj. http://www.ars-cosmetica.com/forum/viewtopic.php?f=83&t=3759
En od poskusnih zajčkov je bila tudi moja prijateljica. v 14 dneh samo nupota je shujšala 4 kg, na postavi se ji FUL pozna. Ko je prešla na normalno hrano (v zelo omejenih kalorijah) je kile takoj dobila nazaj, samo postavo ima pa še vedno precej bolj suho kot prej.
Moje mnenje je, da so te tablice in šejku dobri za nadomestilo obroka, če nimaš časa, ker gre za precej uravnotežene obroke. Samo nupo pa (ob opazovanju te punce) odsvetujem.
Živjo,
tudi sam preizkušam nupo prehrano… moram reči, da je hrana zelo nasitna in tudi dobrega okusa. no, vsekakor bi rajši pojedla kaj iz mojega jedilnika pred dieto, ampak če sem se odločila da dam težo dol, bom vztrajala. je tale stvarca preveč draga, da sedaj ne bi vztrajala.
Res je, da sedaj jem 6 obrokov na dan, kar prej nikoli nisem. Je pa tudi res, da sem se pred dieto gibala 4krat tedensko ( zumba) sedaj pa zaradi službenih obveznosti že 14 dni ne počnem ničesar.
rezultat:
v 14 dnevih izgubila 6 kg
lp
Pozdravljeni.
O izkušnjah z NUPO lahko govorim le posredno. Izdelke si je kupila moja sodelavka, ki je vitka, ampak ves čas poslušam, kako se je zredila za 5 kg in da nase ne spravi lanskih cunj… No, po petih dneh se mi je pohvalila, da je izgubila 5 kg. Res je, da je ne opazujem z lupo, vendar vizuelno nisem imela občutka teh -5 kg.
Kakor koli že, mene ni prepričala v to, da si kupim NUPO. Sama sem se odločila za naslednjo varianto, ki temelji na tem, da jem bistveno več beljakovin kot OH:
zajtrk: navadni jogurt
malica: smoothie (narejen doma, zmiksano sadje, voda, malo medu)
kosilo: nekaj od mesa + zelenjava
malica: npr. lubenica
večerja: navaden jogurt.
Posladkati se pa da z doma narejenim sladoledom: zmiksaš zmrzneno sadje z mlekom + malo medu.
Čez vikend se bo na krožniku našlo tudi kaj OH.
Ker sem na tem režimu šele nekaj dni, nima smisla poročati o rezultatih :-).
Se pa spomnim še enega uspešnega hujšanja ene znanke: iz prehrane je umaknila belo moko in bel sladkor. V nekaj mesecih je prišla na idealno težo, nikoli lačna (skomine po prepovedanem seveda so) in jo že tudi kar nekaj časa uspešno vzdržuje. Videti je polna energije.
Zelo dobra zadeva. V 8 dneh 5,5 kg manj. Vmes prigriznem še kak šnicl z žara, bučkino juho, vse vrste zelenjave, polnozrnati kruh itd., pač razno hrano do maks 10 polj (ca. 600 kcal) na dan namesto enega ali dveh NUPO obrokov.
Po 30 letih prvič opažam, kako lahko se da hujšati in so rezultati vidni. Jem seveda 6 x na dan (vsake 3 ure) in spijem 2 do 3 l vode (iz hladilnika). Zaenkrat še brez športnih dejavnosti. Vedno sit, lakote ne čutim cel dan.
Bravo NUPO!
Najtopleje priporočam vsem tistim, ki res želijo priti na svojo pravo težo (glej kalkulator na NUPO spletni strani).
Potem pa svizec zavije čokolado v folijo…
Pa brez zamere![/quote]
Mogoče je pa to možno. Samo vprašanje je če je to zdravo, oziroma če se izgubljeni kg ne vrnejo.[/quote]
No, vsekakor ni bilo 5,5 kg maščobe manj 😉 Še petino tega ni bila maščoba!
Za izgubo 1 kg maščobe je potrebno cca 7700 Kcal energijskega primanjkljaja. Če ni nič športal, kot pravi, in je imel recimo 1000 Kcal energijskega primanjkljaja dnevno, je v 8 dneh izgubil kvečjemu 1 kg maščobe.
zdravo
Naj delim svojo izkušnjo z vami…
Hujšam že celo življenje in nikakor ne gre… skujšam in se zredim in tako se vrtim v krogu…
plačevala sem osebnega trenerja 450 eurov na mesec da sem se pol nazaj zredila… mislim obup… Naletela sem na izdelke iz družine HERBALIFE in je odličen… na mesec ješ normalno hrano poleg pa še vlaknine, čajček in šejk zjutraj in ne rabiš nič več in prišparaš denar ker ostalega manj ješ ker se skrči želodec… Ker mi je primanjkovalo časa za delanje 6 obrokov na dan sem si kupila nupo juhice in šejke… tako da namesec zapravim 250eurov za hrano… prej pa sem mnogo več saj jem kupovala kao bio hrano…
Upam da sem kateri odprla oči, da če ne drugega ti vsaj motivacijo daje:D