O moj bog folk ni enostavne rešitve v življenju, problem je v percepciji vsakega posameznika. Pomislite kako dolgo ste se redili??? Ne dobiš 3-4 kg na tedn, torej je tezko pricakovat da jih bos tudi zgubil 😀
vsak nadomestek je kemija kakorkol, kot je bilo receno DA NE RASTE glih na drevesu 😀
Ce zelite shujsat ni enostavno vem, prekleto zajebano je, ampak prva korak niso nadomestki, pa prazne obljube ampak cist preprosto spremeniti je treba način življenja, kajti ta vas je pripeljal do tega kjer ste. Ko boste spremenili life style se bodo kilogrami drasticno zaceli nizat.
Bistven problem vseh teh zadev pri tako hitrem hujasnju je da izgubljate misice, kolker kol jih ze imate…. in kaj to pomeni, to je razlog podvojenih kilogramov, kajti misice so najvecji porabnik zalog, z takimi nadomestki in pretiranimi dietami jih zmanjsujemo, in ko prenehamo z temi nezivljenskimi dietami, zacnemo normalno jesti, problem pa je da tisto normalno ni vec pod enakimi pogoji kot pred dieto, ker nimate vec toliko porabnikov, in ti kg gredo potem v speh in abdominalno mascobo….
Ne se slepiti, proces je zajeban, ampak zacet je treba zdravo jest ne pa nadomescat z nekimi kvazi kemicnimi zadevami o katerih dolgorocnih vplivov ni znanih….
Ce pa rabi kdo pomoc kako bi naj zdrav lifestyle zgledal naj rece pa mu dam kaksen kontakt, ki je meni preverjeno tudi pomagal, ko sem se nehal slepiti z temi praznimi obljubami
Rest my case!
Punce…nisem niti brala do konca…
Takoj stran od takih stvari kot je nupo, herbalife in podobno. To so največji strupi za telo, saj delujejo na elektronsko prenašalno verigo, pri dihanju naših celic in lahko povzročijo tudi smrt celic. Te stvari so nevarne!!!
Se splača tvegat naše zdravje zaradi takih pripravkov, na katerih močno tržijo? Namen teh pripravkov ni, hujšanje ampak čimvečji možni zaslužek, ker je žal debelost pogosta in se znjo srečuje vedno več ljudi.
jst že mesec dni živim od nupota…. omg… pa sem še živa…. no moram rečt da sem se zadnja dva vikenda mal pregrešila…. drugače pa tudi kombiniram sadje zravn…glede izgubljenih kg…. jih nimam veliko tako da jih tud veliko ne morem izgubiti v mesecu dni…doma se ne tehtam (samo na nupo svetovanjih) ta tedn je četrti tedn….se še nisem tehtala…. prejšni tedn so pa bli rezultati – 3kg in 3% misične mase več (zato ker sem pridobila misično maso nisem izgubila veliko kilogramov) počutim se super in imam 10000X več energije kot prej…zadnji teden usak dan telovadim…včasih tudi 1x tednsko nisem…je pa tudi res da zravn pijem en čaj ki ti daje energijo in jem dodatno vitamine… dieto nupo priporočam….ampak moraš biti ustrajen drugače škoda dnarja…. in ni drago….povprečno stane obork 1,3 e…. koliko stane sendvič? pica? kebab?
lp
Tudi sama mislim, da se z nupom in podobnimi pripravki ni preveč za hecet … sama kemija, pa naj mi kdo reče da je to zdravo, če si upa!! Ni in nikoli ne bo.
Sicer pa vsi, ki imajo preveč denarja lahko delajo kar želijo. Bi pa ob pravilni prehrani in gibanju enako lahko izgubili vse kilograme, ki jih z Nupom in bi te izgubljene kg tudi obdržali. Kar pa za Nupo ne moremo trditi!!
Ampak nekateri pač izberejo lažjo pot..
Je to res lažja pot? Po moje ne, ker bi bila končna bilanca kure z Nupom (ali katrerimkoli drugim pripravkom) hitro v +, takoj ko bi preklopila na običajno prehrano.
Se pa močno strinjam tudi z Vesno – za 1,3 eur dobiš ne samo en obrok!
Pa še vprašanje za Girlno9: kolikšen % maščobe si pa v tem času izgubila? Zame npr. je to pomemben podatek. Moja razlaga pridobitve % mišične mase: izguba 3 kg vode v telesu (predvidevam, da so tile 3 izgubljeni kg na račun vode) pomeni na račun deficita vode pač povečan % ostalih sestavin. Bi bilo precej mogoče, da bi pokazalo tudi večji % maščobe.
Vsem skupaj en lp!
pozdravljeni vsi, ki bi zeleli shujsati,
tudi jaz sem se lotila, pod zdravniskim nadzorstvom, te prehrane. sicer pod drugim imenom, pa kljub temu. shujsala sem super, potem sem, kot mi je bilo svetovano, pocasi prehajala na novi nacin prehrane. po enem letu sem imela skoraj enkrat vec kg nazaj. ponovno sem sla k zdravniku, ki mi je svetoval, da se lotim znova. nic ni pomagalo, pokvarila sem si celo presnovo in
se sedaj trudimo (tudi pod zdravniskim nadzorstvom) to presnovo spraviti v red.
zenske!! ne verjemite tem bedarijam. jejte manj sladkarij, nezdrave mascobe in nezdravih ogl. hidratov, gibajte se, pa bo. vse drugo je trosenje denarja in igra z zdravjem.
anna iz Münchna
Ah ta Nupo je samo en larifali.
Js sem trenutno na “dieti” (če se temu lahko reče dieta) ubistvu samo zmanjšala sem vnos kalorij na cca. 1500-1600 in jem 5x na dan in hrano predvsem tehtam to mi je zelo všeč ker imam nek nadzor nad tem kar jem in predvsem spijem ogromne količine vode pa tudi veliko se gibam in moram priznat da se odlično počutm.(lačna definitivno nisem) Je pa sicer komaj 1. teden zato rezultatov ne pričakujem kar čez noč, je treba pač počakati. 🙂
švicam v fitnesu pa vozim kolo in je vse okej tako se človek usaj navadi jesti 5x na dan in tako spremeni svoj prehranjevalni način in mu taka navada ostane celo življenje.
Samo prosim ne nasedajte komerciali pa tem stvarem.
800 kCal je definitvno premalo, če se še vmes gibaš ti zmanjka energije in s tem lahko resno uničiš svoje zdravje. Tako, da ne se igrat.!
Zdrava prehrana is a life.! 🙂
prosim, kakšno uporabnico za še kakšno opisano izkušnjo pri uživanju NUPO produktov. Pa ne mislim, v dveh dneh sem izgubila 2 kg….
Naročila sem si izdelke-sama pač ne zmorem, vsem tistim, ki to zmorete kapo dol! Se gibam, vedar nimam meje pri velikosti obrokov in sladkarihaj to je tudi glavni razlog da se vedno zredim po dieti. Sem v jo-jo tu, teža mi niha 10+ 10-. Probajte se zadržati negativnih komentarjev sprašujem samo kako je z daljšo uporabo (efekt mislim) tega produkta.
Pozdravljene,
Balonček citronček, vse ki imamo težave s preveč kilogrami te razumemo. Toda, poskusi kako drugo dieto. Jaz sem na beljakovinski in dejstvo je, da nisem lačna. Tista grozna lakota mine po 2, 3 dneh in potem se včasih moraš prisiliti jesti.
Priporočam ti, da vzameš Atkinsovo knjigo in si jo prebereš. Verjemi, da se ti bo splačalo. Poleg tega pa pri tej dieti res dobro ješ, celo slaščice obstajajo, je pa veliko dobrih receptov (Vesna100 in Fočka sta vir in spodbuda vsem).
In ne reci, da je ta dieta nezdrava in nevarna. Osebno sem na njej že 3 mesece, bila sem na pregledu in mi je zdravnik rekel, da imam popolne izvide. Počutim se odlično, imam ogromno energije in dobro jem. In čeprav sem imela grozen april, ko se ni popolnoma nikamor premaknilo, nisem obupala, ker mi nič ne manjka. Preprosto nimam potrebe niti želje po starem načinu prehranjevanja, ker ko sem se pregrešila in pojedla sladkarije, imela cel teden migrene in staro počutje brez energije.
Resno ti priporočam, da premisli. Se izplača.
In ne, nisem svetnica. Tudi sama sem zadnjič kupila tablete carb-blockerje. To je pač moja bergla.
Drži se 🙂
hvala vesna 100 in na dieti.
Dobila sem paket, okus šejka presenetljivo zanič (dobila sem kavo). Juha in ostalo je okusno vendar to so napitki in drži, da je telo sito, ampak s tem napitkom nima želodček nič dela, črevesje tudi ne…. So še rezine in nadomesti obroka ki so kao malo večje rezine. Odločila sem se in sprobala bom, prejšnji teden sem se tudi vpisala na fitnes in pridno vadim. Bomo videli.
živjo punce..
če bi katera rada poskusila tale nupo, ga lahko odkupi od mene…sem samo 1 vrečko porabila ostale so še vse zaprte..ji ga prodam zelo ugodno..mam pa nupo shake mango in vanilija…okus je odličen, vendar sem se odličila da hujšala ne bom zato sem ga samo sprobala, da sem se prepričala v okus…
javite mi na sms : 031667306
dobila sem ga za darilo