Najdi forum

NUPO-Izkušnje

Ti goodlife, ma pri teh kg, pa si prav eno pišče, pa gej gor al dol, šit no.pa so že boljše une bajse, kot jih ti imenuješ, kot presušen neumen tip,in pomoje te tud v hlačah ni kaj dost, vsaj na pisanje sodeč…

daj nehajte z nupotam to sploh ni zdravo lotite se športa in zdrave prehrane ne pa kemije jest

Zdravo sem mlada mamica in sem na http://www.AktivnaMamica.si videla, da imajo akcijo.

Akcija je NUPO izdelki in še priročniki za gibanje. Sicer verjamem, da mi bo bolj pomagalo gibanje po navodilih knjižic Aktivne Mamice, kot NUPO.

V glavnem meni se zdi super, da dobim za 40% popusta, vse skupaj, kar bi drugače stalo prej samo ena stvar.

Ker sem pa mamica, ki ne doji, me zanima, če ima katera izkušnje s takšnimi prehranskimi dopolnili?

Hvala punce,

lp Nina

Tablete za hujšanje – http://thermacuts.si Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 15 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

Jest sem se zredila med nosečnostjo točno 35 kg, torej ni tako dolgo trajalo kot ste navajali da to traja leta in leta! Zredila sem se zaradi gestacijskega diabetisa tj. nosečniška sladkorna, na katero nisem sama imela nobenega vpliva so pač geni in hormoni krivi. Tko močnega sem imela da sem poleg diete morala jemati še velike enote inzulina, zaradi katerega sem bila zadnji mesec tudi hospitalizirana in na koncu predčasno rodila. Naj še povem da preden sem zanosila sem tehtala 55 kg ob porodu pa okroglih 90 kg. zdaj je minilo 11 mesecev od poroda in še vedno imam 75 kg pa se držim načela zdrave prehrane oz. diete ki sem jo imela ko diabetik in se gibam, zvečer tečem, pa kljub vsemu so kilogrami že pol leta enaki ne grama dol ne gor. Tako da včasih smo ljudje že tudi tako obupani da želimo verjeti v čudeže in tudi posežemo po kemiji!!! dokler si ne probaš prekomerne teže in si celo življenje suhec se ne zavedaš kakšen problem je to sam zdaj razumem! prej pa sem bila jaz tudi 30 let suhica in sem se čudila kako so lako nekateri tako debeli in si dovolijo da se tako zapustijo, nisem pa pomislila da so mogoče taki zaradi zdravstvenih problemom! Zato suhice premislite preden pametujete!

Nekaj vam bom povedal dame. Razni praški, kot jih rade/radi omenjate, so po večini whey ali whey – beljakovine, ki pa jih telo nujno potrebuje za obnavljanje mišic po treningih. Več treningov, več obnavljanja mišic. In več kot je mišic, več sala se tudi PREdela. Zmotno pa je misliti, da boste prav s hrano dosegle/i vse potrebne snovi, ki jih telo potrebuje. Zato pa so praški oz. Nupo, Herbalife, Whey, aminokisline…
Naj se kdo javi, ki si še ni naredil cedevite, pa je ta tudi iz praška. Kdo še ni pil Coca-Cole, pa se ve, kako je strupena za telo in koliko sladkorja vsebuje. Tako da so te praški, o katerih je tak pomp bistveno manj škodljivi, ravno nasprotno, kot pa veliko živil, ki se oglašujejo po medijih in jih vsakodnevno kupujemo. Verjemite, če bi bil Nupo ali Herbalife ali katero drugo prehransko dopolnilo v Mercatorju med zdravo hrano, bi se tudi to bolje prodajalo, brez velikih debat, kaj in koliko je “škodljivo”. Meso jeste, pa se ne vprašate, s kakšno krmo je bila žival vzrejena, da je tako hitro zrasla, s kakšnimi tableti so jo filali ipd. Vse stvari na svetu potrebujejo aditive, od prevoznih sredstev (avtomobili), do rastlinja (da bolje raste), kot tudi človeški organizem, da si pridobi tistih nekaj aditivov, ki jih v trenutku s hrano ni mogel. Got it now?

New Report

Close