Najdi forum

NUPO, danes začela

Lara28,

mene pa zanima kako pa je cenovno pri tej Eurodiet? Koliko te pride tole npr. na teden? In ali ješ samo njihove izdelke ali kaj kombiniraš?

Hvala za odgovor in veliko uspeha še naprej!

Haj,

tukaj mislim, da imaš 4 faze. Če imaš precej za shujšati, oziroma če si take sorte kot jaz, da hočeš hitreje hujšati (ja vem, da je bolj zdravo počasi!!!), potem si v 1. fazi in ješ 4 eurodiet obroke na dan in nič svoje hrane. Potem pa naprej že kombiniraš. Obroki so pa od 2€-5€, odvisno kaj si izbereš. Ampak nekje povprečno mislim, da pride obrok 3€, tko da se da preživeti mesec 🙂 pol ko pa že svojo hrano kombiniraš, pa itak tam toliko manj kupiš, tko da se lepo zmanjšuje! Samo je ful dobra in okusna hrana, jaz prav uživam. In še moj rezultat….-13,5kg 🙂 jeeeeeej, zdaj bo pa par dni teža stala, so tisti dnevi tu 🙂

Zdravo 🙂
Lara28 iz česa je sestavljen tvoj dnevni jedilnik? juhica + ploščice + …… pa v kakem zaporedju? 🙂

Hvala za odgovor 🙂

Laara, jedilnik je sestavljen kakor si zaželim. Eurodiet ima več kot 70 različnih izdelkov (čokoladice, juhe, krompir, testenine z gobami, bolognese, piščanca, lososa, juhe s pičancem, pite, rižote, pudinge, KRUH, piškote, palačinke, marmelade…) in ne vem kaj še vse, vsega tudi sama še nisem probala. Danes sem recimo jedla:

Zajtrk: palačinka z marmelado
Kosilo: testenine z gobami in solata
Malica: praline čokolada

za večerjo pa bom verjetno žemljico s kakavovim namazom.

V bistvu jem vso njihovo hrano, le solato ali zelenjavo si sama pripravim. Zaporedje pa ni pomembno, vsaj meni niso rekli, da je! Pač jaz jem tisto, kar mi paše tisti trenutek! Vzela sem si različno hrano, zdaj sem pa itak nora na kruh in palačinke, bi lahko samo od tega živela 🙂 pa se vseeno malo kontroliram, da še kaj drugega pojem za glavni obrok 🙂

kje pa kupuješ izdelke od Eurodieta?

Ali gre tukaj za beljakovinsko dieto, če je to, potem ziher deluje.
Kakšna je cena?

Svetlana in Sara,

izdelke kupujem v industrijski coni Trzin, kjer imajo svoj center, drugje mislim, da jih ne prodajajo (v prosti prodaji kot dm,…). Tja grem enkrat na cca. 10 dni na merjenje, na pogovor z dietetičarko in potem si kupim še hrano.
Je pa visoko beljakovinska dieta z zelo malo ogljikovimi hidrati, tako da Sara, vidim da si tukaj “doma” 🙂 🙂 🙂

Cena je čisto sprejemljiva, saj v povprečju stane en obrok cca. 3€. Pač odvisno od tega kaj si želiš jesti, recimo testenine z gobami, bolognese, pa piščanec, losos,…to je malo dražje. Čokoladice, omlete, palačinke, juhice, pudingi, piškoti, kruh… pa pač cenejše. Tako kot v vsaki trgovini 🙂

Bom pogledala v DM-u si me prav navdušla nad tem in sliši se prav slastno 😛

Svetlana,

sem malo trapasto napisala – ne prodajajo po drogerijah in podobnih zadevah, ker pravijo, da tam kupcem nihče ne svetuje in potem smo zmedene, tako da samo v Trzinu pri njih lahko kupiš. Imajo tak luškan center (kozmetika, masaže, oblikovanje telesa in pa eurodiet prehrana). Jaz sem prvič poklicala tja pa so me naročili za posvet (brezplačen) in sem šla, ker so mi potem tam vse razložili in sem veselo začela 🙂 Vso srečo ti želim, morda se tam kdaj srečava. če se odločiš za to 🙂

aaaaaaaaaaa :(… No kakor koli, bom videla morda bom pa šla tja… Hmmmm, je zadeva za premislit 🙂

ja še vedno dvakrat na dan prašek ali enkrat na dan, ampak namesto večerje..
zaenkrat je minus 5 kil, to sem želela, vse klapa, pazim na hrano, nobenih sladkarij,.moj cilj je bil minus 5 kil in te imam, se je splačalo, pa me lahko tukaj preklinjate ali ne..ne provociram, ne delam reklame, boli me k.,.za Grošeljco..zgolj en tak nickname sem si izbrala…decembra sem se zredila za 5 kil, to je pri meni hitro..dobila sem jih dol….tiste praške papcat je sicer malo enolično, ampak na meni uspe zgolj trdota, strogost….ker sem preveč nagnjena k večerjam…sedaj namesto večerje prakticiram še vedno nupo, lahko bi bil tudi herbalife ali kdorkoliprašek….

uživejte

Lara28

a to so v bistvu instant zadeve al moraš kuhat tako kot normalno kosilo? Kako zgleda? In od kdaj ti je ratalo toliko kg zgubiti? A okus je tudi dober praviš? Ne pogrešaš “normalne” hrane? Nisi lačna? Sliši se mamljivo.

Hvala in lep dan!

Jaz imam eno vprašanje glede nupotov ker namreč povprečno pridem domov med tednom med 3-5h in sem zdoma od nekje 5h in imam zmes samo slabo uro za prehrano včasih še to ne zato sem razmišljala, da bi si zmes privoščla namesto “normalne hrane” kakšni šejkec ali čokoladico od nupota, ker da bi vsaki dan hodla na pico, hamburger oz. hočem povedat hitro hrano se že tudi meni sliši, da ne morem shujšat kar je moj namen. Torej punce kaj menite o moji zamisli in naj povdarim, da bi imela na dan tudi normalen obrok, ko bi prišla domov + veliko sadja :)??

pa ne me napadat tiste, ki ste ful proti nupoto :))

pozdravljena “špela gošelj pa še nisem”!

tudi jaz se zanimam za nupo.. rada bi se znebila 5ih kil ki so se mi nabrale med izpitnim obdobjem, da bom lažje oblekla kavbojke- hahah:)
povej prosim koliko se ti teh 5 kil dejansko pozna na telesu- če gredo cunje lažje gor;)

lp in velik sreče

živjo,
jaz prodam nupo shake z okusom vanilija/mango kr ne prenesem tega okusa. manjka samo en od 12h 🙂

LP

pozna se, da spet zaprem stare hlače, pozna se na trebuhu,,,,,drugje nisem merila…

boke in stegna imam že tko mal bolj močna….čez zimo sem si nabrala 5 kil, teh sem spravila dol, več ne rabim,

Jst tut prodam nupo okus vanilija mango in jgoda,škatli se komplet zaprti:)sem ze prej jemala pa sm se naveličala okusov…dam oba paketa za 30e..

hej!
kupim mango vanilija…. a si iz lj?

Ojla danairalana !
Nisem iz lj.,sem iz zagorja ampak ti lahko pošlem po pošti?Za 15e? 🙂

Jaz vas ne razumem, zakaj tako drage šejke kupujete?
V trgovinah s športno prehrano imajo veliko cenejše in kvalitetnejše beljakovinske šejke, preko telefona vam lahko svetujejo, ker se precej spoznajo na tako prehrano.
Jaz kupujem 2 kg šejka za 30 evrov, tako da si lahko preračunate, koliko je to ceneje.
(sicer ne hujšam, vendar veliko telovadim, tako da potrebujem beljakovinske šejke po vadbi in pa pred spanjem, da ne izgubljam mišične mase)

New Report

Close