Najdi forum

NUPO, danes začela

pozdravljene punce…

od nekdaj nekaj preveč kg, med nosečnostjo se zredila in ostalo je po ene 6 ali 7, nato sem med obema otrokoma hujšala z 3MD, shujašal od 72 na 59 in bila prava suhica! Prvič v življenju! No, danes jih imam 76,8 in danes začela z NUPO! Nabavila sem vse tiste shake in juhce (v kompletu je neka znižana cena 117 eur, 14 dnevni komplet) in danes začela!

vam sporočim svoje rezultate, morem pa povedat, da sem 35 in da kile nikakor nočejo dol, tud z 3md ne več…..

verjemite, 5 kil bi bila vesela……
no za zajterk je bil shake v tetrapaku, okus vanilija, kar dober, malica shake za zmešat jagoda, kosilo bo juhica (zelenjavna)…..

pa boste zvedli vse iz prve roke, a deluje a ne…meni zlepa nič ni pomagalo

Hei,
Ne pričakuj čudeža, boš več naredila zase z gibanjem in pametnejšim kombiniranjem hrane…

Pojdi raje v Linea Snella, Slim Line ali si najemi osebnega trenerja[/url]…

Pa brez zamere, ampak Been there, done that…

Iz tvojega posta se razbere kako malo ljudje poznajo dejstva za hujšanje, verjamejo pa v čudeže. Dieta 3MD ali dieta (vstavi poljubno besedilo) ti ne pomaga, dokler sama ne ugotoviš koliko hrane kalorično vneseš in oceniš glede na težo ali je to preveč ali premalo. Športanje je nujno zlo ni pa treba skočit v fitnes, če ti je bolj všeč plavanje ali pa sprehodi v naravi…

Lp

vse vem…vem pa tudi, da mi je 3 MD zelo pomagala, ne pričakujem čudežev, pač ene par kilc dol

za seboj imam tudi večerno juho in čaka me še en shake za zmešat in prvi dan je mimo. Jutri začnem še migati, vse ostalo sporočim, okusi teh shakov so še kar no….

Namesto neokusnih šejkov bi si lahko naredila res dobro hrano in kvalitetno. Če si pogledala etikete teh napitkov ti bo takoj jasno, da imajo preveč sladkorja…nekje na nivoju čokolade.
To je pa ravno tisto kar ljudje ne vejo. Osnovne stvari iz osnovne šole.

Namesto neokusnih šejkov bi si lahko naredila res dobro hrano in kvalitetno. Če si pogledala etikete teh napitkov ti bo takoj jasno, da imajo preveč sladkorja…nekje na nivoju čokolade.
To je pa ravno tisto kar ljudje ne vejo. Osnovne stvari iz osnovne šole.[/quote]

Se totalno strinjam. Moja kolegica tudi kupava ta NUPO-pa ko sem jaz pogledala kaj odzadaj piše….groza
Pa mene bi že cena odvrnila od teh šejkov

Zanim me, da kako napreduje tvoja Nupo dieta????

a ni škoda dnarja za take bedarije kot so Nupo? Bolje fitnes ali aerobiko vpisat, za dva meseca je plačana karta, pa se pravilno prehranjevat brez šejkov in juhic takih in drugačnih, pa bodo isto rezultati…

ja ste me vsi tle napadli, me je kar minilo, da bi še kaj napisala…ampak bom isto, vsaj za krena25….

ja, mineva 13 dan in minus 5 kil, kar je lep uspeh. Je res, da se človek naveliča enoličnih praškov, ampak s časom sem se navadila, pa ni tako hudo…vmes sem si kupila še en okus tega nupota, ker sem imela zgolj shake z okusom jagoda, ki je sicer dober, kupila sem še mango/vanilija…in tiste snacke po 100 kalorij tudi

jutri je zadnji dan, po mojem bom praške še spraznila, kar pomeni do nekje nedelje dva obroka nupo, ostalo zmerno seveda….ostala hrana…

splačalo se je dati 117 eur!!!!

Pozdravljena,

zanima me samo ena stvar. Kako se boš zdaj prehranjevala? Z Nupom si imela zelo nizek kalorični vnos, ki ga z nomralno prehrano, če ne paziš, zelo težko dosežeš. Takoj, ko boš povečala kalorični vnos, bodo tudi kile šle gor.

Prosim poročaj – vsaj občasno, ker me res zanima. Ne gre za provokacijo, je pa res, da niti najmanj ne verjamem v tako prehrano. Toda vsak po svoje…

Od tega 2kile vode, 2-3kile vsega kar je ostalo v prebavnem traku od prej. V parih dneh 5kil ne pomeni nič. Uspeh se šteje z izgledom in neko statistiko na dolgi rok. Te pa ne napadamo, le povedali smo iskreno resnico in upali, da prišparaš nekaj denarja.

Lp

Res žalostno, da tako nasedate tej Grošljevi (ki v resnici ni shujšala skoraj nič).

Špela je shujšala, jo osebno poznam, ampak ona ful športa (že prej je hodila v fitnes in tekla, ko je začela z dieto je še bolj intenzivno pristopila k stvari. Pretekla je Lj. maraton oz. pol maraton, 21 km kar pomeni, da nekaj treninga ima za sabo ;))) ). In če se ti na tak način rekreiraš (vsak dan tek ali fitnes) so rezultati tukaj tudi, če se normalno prehranjuješ. In ona se tega zaveda. In tudi zdaj za ohranitev teže precej miga…

No, če je tako, čestitke. Na slikah (kot magnet se pojavljajo na spletu, zato jih ni težko zagledati) namreč po širokem pasu in močnih nadlahtih, močnih nogah ni videti. Čisto iz firbca bi rada videla kakšno, kjer se njen rezultat dejansko VIDI.

Pa ne potrebujem hujšanja, ampak dejansko me zanima.

Pomladi še ne bo konec, ko se bo vrnila po nov nasvet na forum pod drugim nikom z še večjim številom kil za obtesat:-)

Ja res. Če bi jaz toliko časa hujšala z enim oh sploh preparatom, mater, bi še Twigyci konkurirala:-)

Iz tvojega posta se razbere kako malo ljudje poznajo dejstva za hujšanje, verjamejo pa v čudeže. Dieta 3MD ali dieta (vstavi poljubno besedilo) ti ne pomaga, dokler sama ne ugotoviš koliko hrane kalorično vneseš in oceniš glede na težo ali je to preveč ali premalo. Športanje je nujno zlo ni pa treba skočit v fitnes, če ti je bolj všeč plavanje ali pa sprehodi v naravi…

Lp[/quote]

Točno tako. Jaz vedno pravim, dokler človek sam ne zna oceniti, brez nekega napisanega jedilnika oz. vodiča, v smislu diete, kakšno hrano potrebuje pri hujšanju ter ZAKAJ, nikoli ne bo dosegel uspeha in ga uspešno vzdrževal. Ene boge reve se po končanih teh dietah prav mučijo z vzdrževanjem teže ter skačejo gor in dol s kg, ker nimajo pojma kaj so si naredile in zakaj.

Špela Grošelj je brez dvoma precej shujšala. Seveda se ob teh praških shujša, seveda vzporedno s primernim gibanjem, verjamem da se, ampak nikakor vas ne razumem zakaj se silite in jeste te ogabne praške in pripravke. Je celo drago, Goran pravi da celo s polno sladkorja… Za ta denar si komot nakupiš zdrave prehrane po želji in imaš plačano mesečno karto poljubnega športa.

Madona, v času interneta, kjer so informacije o pravilni prehrani ter hujšanju na vsakem vogalu Googla jeste te pripravke, namesto da bi se malo poučile o svojem telesu, kaj in kako ob hujšanju. Kaj pa boste, ko dosežete željeno težo in ne bo več vodiča v smislu diet, Nupo izdelkov,…? Potem pa ste izgubljeni in drugo leto spet na isti poti z drugo novo dieto. Ravno zato, da znate živeti po hujšanju, ko dosežete željeno težo, je pomembno da poznate prehrano, da veste zakaj in kako.

Pa te ne napadam, vsak po svoje, ne vzemi teh mnenj kot napad, ampak kot nasvet. Ti pa naredi kar želiš.

Jaz pa kar malo dvomim, da je Špela dejansko jedla tele praške. To pa zato, ker je resno pristopila k temu, to pa niso praški, vsaj nopo ne.
Je pa lušna, javna oseba primerna za reklamo.

Jaz sem pa bila včeraj v savni, 1 uro vse skupaj (ponovitve, počitki, tuširanje) in izgubila 2,5 kg, čeprav sem precej vode pila zraven. Jaz dobro vem kaj sem izgubila: podobno kot ti (no pri meni ni šlo nič špehca in mišic stran, pri tebi pa nekaj malega, ostalo pa sva isto snov izgubili). Samo jaz sem zato dala 10€ pa 1uro časa. Glej, kaj ti je Goran napisal, ker ima še kako prav.

Pozdravljene,

No, naj vam povem še svojo “zgodbico” o tem 🙂 tudi jaz sem si kupila nupo in sem štartala, ja na začetku gre itak voda ven, nekaj kg tudi, v glavnem pa mišična masa 🙁 pol mi je pa prijateljica povedala za eurodiet center in sem šla na pogovor in ker sem bila sita nupovih juhic in parih čokoladic, predvsem pa sovražim šejke, sem se odločila za program eurodiet, ker imajo vso hrano, kar sem si jo lahko zaželela (od kruha, testenin, pite, pudingi, krompir, tudi čokoladice, piškote) ma vse imajo. In moj rezultat: -7kg maščobe, mišična masa nespremenjena, skupaj -12kg 🙂 vesela sem kot harmonika 🙂 imajo tudi stroje za oblikovanje telesa, ker imam precej celulita in kar je meni pri dveh otrocih in celodnevni službi najpomembnejše: ne smem telovadit 🙂 za mene popolno! Vam bom javila rezultate ob naslednjem merjenju, zaenkrat je to zame nekaj najboljšega!

New Report

Close