Najdi forum

Ne vem, če to spada ravno semle, a bom vseeno poskusila.

Za darilo bi rada kupila knjigo o numerologiji. Na spletu sem zasledila dve, pa me zanima, če ju kdo pozna in katero bi mi bolj priporočal:
– xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
– xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

V naprej hvala za odgovor.

Najprej spet prošnja : Ne objavljajte podatkov o prireditvah, delavnicah, knjigah, necertificiranih zdravilcih in drugih čarovnikih itd., itd….., ker smatramo vsako takšno navedbo, kot poikus prikritega reklamiranja in vas vedno napotimo na naš oglasni oddelek.

O numerologiji nimam pojma. Iz izkušenj pa ti lahko povem le dvoje:

1. Kar poznam ljudi, ki so svoje ime spremenili na pobudo numeroloških gurujev, ker so bili nezadovoljni s svojim življenjem ali nečem v svojem življenju, se ni nič spremenilo. Dopuščam pa izjeme, ki so produkt PLACEBO EFEKTA….

2. Misli, upanja, nameni itd., kako spremeniti svojo usodo s spremembo imena, nošenjem amuletov ( n.pr. atlantidski prstan itd. ) pa vse do trkanja ob les, ko vam cesto prečka črna mačka, spadajo pod vsaj eno od petih “IZPRIJENOSTI UMA”. Človek z visoko stopnjo zavesti ve in zaupa KREACIJI. Nezaupanje in dvom, ki ju povzroča EGO pa sta znaka nizke stopnje zavesti in prepuščanja PETIM IZPRIJENOSTIM UMA.

Večkrat se spomnite molitve Sv.Matere Tereze:

[center]” Naj bo danes notranji mir. Zaupaj Bogu, da si natančno tam, kjer moraš biti.
Ne pozabi na neskončne možnosti ki jih rojeva vera. Naj ti sluzijo darovi,
ki so ti bili dani in naj se siri ljubezen, ki ti je bila podarjena.

Da bi bil zadovoljen ko ves, da si Božji otrok. Naj se ta zavest ustali v kosteh in naj
da duši svobodo za petje, ples, hvaležnost in ljubezen.
Tam so za vsakega od nas.”[/center]

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

naj bo LUČ…;)

…… in Ljubezen in Radost! :-))

IgorT

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close