NUJNO:krompir!!!
Ahoj!Ejte vi,Pleaaaaaaassssseeeee povejte mi kako deluje surov krompir na zdravje?Mislim,baje,dobis vrocino?Ampak koliko ga moras pojesti,koliko vrocine priblizno dobis(nad ali pod 38),po kolikem casu dobis vrocino ter koliko casa vrocina deluje in seveda stranske posledice.Full vas prosim za odgovore,se vam bom oddolzila takoj ko bom lahko!Pa brez heca,ker te podatke ful potrebujem.Najlepsa hvala,lep pozdrav!
Jaz sem večkrat dobila vroč krompir zavit v prt ali pa brisačo, nato pa sem si ga dala na prsa. To izredno pomaga pri prehladih, bronhitisu ……. Zakaj pa potrebuješ to?
Ne hecaj se z zdravjem!
Ja baje če poješ surovi krompir, dobiš res vročino, koliko ga moraš pojesti ne vem, ampak verjamem, da potem ni tako enostavno kot si ti predstavljaš, da ležiš samo lepo v postelji z vročino?! Mislim, da ni nikoli tako hudo, da bi morala sebi škodovati na takšen način.
Ma jaz kot srednješolka sem pojedla kar nekaj surovega krompirja, ampak vedno ni pomagalo! Koliko ga moraš pojesti…se ne spomnem…enega, dva, ampak ne si delat slabo in iz lastnih izkušenj ti povem, da se ne smeš izogibat oviram, ampak se moreš z njimi poprijet, ker prej ali slej se boš mogla z oviro spopast! Bodi pridna! Pa pa
js sem to naredu enkrat v osnovni soli… sem dobiu cez kako uro tako alergijo, da je me je doktor mal ustrasu. No pol sem pa se v naslednih dneh dobu cist prevec injekcij pa se neke preiskave sem mogu dat cez. Ibunge sm meu en tedn zarad tega.
Mogoče te bo zanimalo tole: krompir, paprika, paradižnik in melancane so iz rodu razhudnikov. Razhudnike so gojili Indijanci kot strup in jih “podarili” belcem, ko so jih le-ti podjarmili. Računali so na to, da bo belce po dolgotrajni uporabi razhudnikov več ali manj pobralo.
Torej je krompir, posebej surov, res strupen. Samo da nas je preveč, ki smo ga s težavo požirali, vročine pa od nikoder. Jaz, na primer, sem imela hudo neprijetne težave z želodcem.
Še ena,ki bi rada šolo špricala!K smo bli pa mi mladi,so rekli da tud zdrobljena šolska kreda naredi neko tako reakcijo.Poizkusu sem,ampak kolkr se spomnim,razen ogabnega okusa ni bilo nobenga pravga efekta.
LP
Sp
Hm. Ja ne vem no kak je pri vas, mi ce smo hotli spricat nas enostavno ni blo v solo. Zakaj si bi otezil zivljenje in mel vrocino? 🙂 Ostanes zdrava doma pa najbolj profitiras ;).
lp muteman
Čuješ, pa tega ti sploh ne rabiš! Zakaj bi rada imela vročino! Nea idi v šolo! Za tistih par neopravičenih se pa menda ja ne boš sekirala! Če pa se že bojiš da bi dobla neopravičeno, pa idi k zdravniku pa ga nafukaj, da maš hude prebavne motnja(drisko). Saj neo skužo. Mej se, pa ne jej suroega krompirja
mene tui to zanima, koliko ga moraš pojesti, da dobiš vročino? pa vem, da si s tem neki škodujem zdravju, ampak nekateri imamo take stares, da ne dovolijo za kr tak doma ostat 😉
Bolši efekt majo kaplice za uči 3 kaplice na suh gru pa grenke so al pa si nared jajčno palačinko pa med peko doddej 9 kaplic na en predel.Pa boč bruhala.
sem probal ze kul je.
Nacin 2.
vzem zascitno rokavico taho ko ma notri prah pa vzemi grozdje pa ga dej v rokavico da pride v stik s prahom in to nared 1uro pred uno stvarjo ki jo nočeš pa se ti bo vrtel pa mal vrocine mas pod 38.
VSE PREISKUŠENO!!!
LP
useen mije kdo tole bere ampak ne jejte surovega krompirja ker vam tok poskoduje imunski sistem pa nism tu neka karen ko bi vam tezila v osnovki sn in vm pravim ker lah mas tok grozne bolecine v zelodcu da te kap stari
Jaz sem že pojedel surov krompir,in ugotovite kaj delovalo je vročine sem imel nad 35 pa hvala bogu da nisem šel na tabor.
- surov krompir je pravzaprav za nekateri imunski sistem zdrav
Forum je zaprt za komentiranje.