Najdi forum

NUJNO-z izkušnjami!

Ker sem finančno zelo globoko zabredla, imam dva otroka in še večje stoške, sem se odločila,da si poiščem še kakšno dodatno delo!Edino kar mi je prišlo na misel v tem trenutku je delo na domu!In sicer po sistemu,da pošljem predhodno nekaj denarja da mi tisti nekdo pošlje material! ima kdo že kakšne izkušnje s tem?nujno potrebujem odgovor čimprej,ker imam že jutri namen poslati denar! zelo bom hvaležna vsakega nasveta, še bolj pa tistega, iz lastnih izkušenj.
najlepša vam hvala že vnaprej!

Nikoli ne pošiljaj denarja v naprej za kakršno koli delo na domu, čeprav vem, da to vsi zahtevajo.Sama imam slabo izkušnjo, denar pošlješ za pridobitev prvega delovnega paketa, potem pa še enkrat in še in še.Na koncu ugotoviš, da nisi zaslužila skoraj nič.Velikokrat je potrebno poslati denar tudi v tujino, kar je zelo drago.
Raje si poišči kakšno dodatno delo z pospravljanjem oz. čiščenjem ali varovanjem otrok.patricija je pisal/pisala:
>
> Ker sem finančno zelo globoko zabredla, imam dva otroka in še
> večje stoške, sem se odločila,da si poiščem še kakšno dodatno
> delo!Edino kar mi je prišlo na misel v tem trenutku je delo
> na domu!In sicer po sistemu,da pošljem predhodno nekaj
> denarja da mi tisti nekdo pošlje material! ima kdo že kakšne
> izkušnje s tem?nujno potrebujem odgovor čimprej,ker imam že
> jutri namen poslati denar! zelo bom hvaležna vsakega nasveta,
> še bolj pa tistega, iz lastnih izkušenj.
> najlepša vam hvala že vnaprej!

Draga Patricija

Na tvojem mestu ne bi pošiljala nobenega denarja. To je zelo lahek način, da na račun lahkovernih in obupanih ljudi nekdo zasluži dosti denarja (dopuščam možnost častnih izjem).

Če je tvoja edina možnost delo na domu, razmisli malo o kakšnih drugačnih možnostih:

najprej ugotovi kakšne so tvoje spretnosti, ki bi jih lahko uporabila:

tipkanje, peka peciva, ročna dela, prevajanje….

in nato ugotovi na kakšen način jih lahko vnovčiš

Veliko uspeha

m.

NIkar ne pošiljaj nobenega denarja. Vsi, ki zahtevajo vnaprej denar, so goljufi. Ko dobijo denar, se ne oglasijo več. In če vsak dan dobijo vsaj par takih lahkovernežev, prav dobro živijo, pa še noben jim nič ne more. Poznam nekaj ljudi, ki so se tako opekli. Ne bodi naivna, ne glede, kje si brala oglas ali dobila naslov.

očitno sem preveč naivna. denar sem že poslala in zdaj čakam. sem preveč obupana.nič drugega ni za dobit.sem pa se dogovorila s še dvema,da smo ta denar zbrali skupaj in tako mi ne bo tako hudo če izgubim! vam bom sporočila kako se je izteklo.te dni bi morala dobiti pošiljko!:))
pa hvala vsem za odgovore!

New Report

Close